Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ce cititi?
nasol...lasa-te
4.08%
2 4.08%
hm......
4.08%
2 4.08%
asa si asa
2.04%
1 2.04%
ok, mai trebuie lucrat
10.20%
5 10.20%
foarte bine, super misto
79.59%
39 79.59%
Total 49 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Aripi insangerate

#16
La vanatoare in Tokyo

Thorpe nu vroia sa o omoare pe Akki, dar era foarte convins ca poate sa o gaseasca pe Ayame inaintea tuturor. Lucra de cateva zile intruna fara nici o pauza. Trebuia sa o gaseasca neaparat pe Ayame. Deodata pe monitorul calculatorului aparura mai multe poze cu fete ce puteau fi Ayame. Stia cum arata deoarece i-a descris-o cu lux de amanunte Uragiri, pe baza acelei descrieri a cautat fete frumoase cu ochii verzi sau parul roscat sau fete ce aveau ambele caracteristici.
A gasit vreo treizeci doar in liceul in care se inscrisese Akki. Se hotari sa inceapa de acolo. Asa ca astepta seara ca sa iasa in oras si sa le acosteze pe fetele respective.
Prima lui victima a gasit-o in drumul ei spre casa.
-Buna, scumpete! Ii spuse el tinerei fete.
-B… bu… buna! Se balbai ea.
-Ai niste ochi foarte frumosi. Cineva se poate pierde foarte usor in ochii tai.
-Multumesc. Da cine esti tu? Stii nu am voie sa vorbesc cu straini…
-Pai, atunci hai sa facem cunostinta, ca sa nu mai fim straini. Eu sunt Thorpe si m-am indragostit de tine.
-Eu ma numesc… Tet… Tetsuna, dar asta nu inseamna ca te cunosc mai bine… spuse ea ignorand declaratia.
-Nu este nimic…. Putem sa ne cunoastem mai bine, dar mai intai i-a spune-mi tu mie: Ai pasiuni?
-Pasiuni?
-Da, pasiuni. Stii atunci cand iti place la nebunie un lucru si vrei sa afli mai multe despre el sau colectionezi tot ceea ce are legatura cu acel lucru. Stii tu, pasiuni.
-A, nu. Nu cred ca am pasiuni…
-Sigur? Adica nu te simti atrasa de ingeri? Nu vrei sa afli mai multe despre ei?
-Nu. Nu cred. Nu imi prea plac chestiile cu aripi.
-Foarte bine, Tetsuna. Asa sa faci. Stii mi-am adus aminte ca nu am incuiat usa de la apartamentul meu. Trebuie sa plec dar iti promit ca ne vom mai intalni.
“ Ce pierdere de timp. Auzi tu, nu ii plac chestiile cu aripi. I-as arata eu chestie cu aripi de nu va mai stii de ea. Ce ignoranti pot fi oameni…” gandi Thorpe trecand la urmatoarea victima. Pe unele le brusca, pe altele le ademenea, cu unele vorbea frumos cu altele urat, le droga, le ucidea se lasa purtat de val cand venea vorba de metoda prin care le facea sa vorbeasca. Nu avea nici un plan de abordare a acestor fete. Pur si simplu le aborda cum putea si incerca sa afle cel interesa cat mai rapid cu putinta. Nu vroia sa ii i-a o vesnicie sa dea peste Ayame si nici sa o gaseasca ceilalti inaintea lui.

CAPITOLUL V

In ora de japoneza

Fierbea. Nu mai putea de nerabdare sa se termine ora, iar cand ora s-a terminat vroia sa se duca dupa Ikusa care nu i-a spus nici macar “Buna”, sa il intrebe ce s-a intamplat, dar tocmai ce vroia sa se duca dupa el cand Steph a oprit-o. Nu credea ca putea sa fie atat de arogant inca sa se comporte de parca nu ar cunoaste-o, pana in acea zi el venea si o tachina, razand de ea, iar ea tipa la el spunandu-I sa o lase in pace. Nu putea sa creada ca s-a trezit de dimineata si si-a zis gata nu o mai tachinez pe Yuri si nici nu o mai bag in seama.
Uitase de faza pe care i-a facut-o Steph ei si lui Seya cu cateva minute mai devreme. Acum tot ce isi dorea era sa vorbeasca cu Ikusa.
-Hey! Cum iti merge porumbit-o? o intreba.
Cu ochii dupa Ikusa ea raspunse:
-Nu prea bine. De ce te-ai bagat, Steph? De ce nu ne lasi in pace si pe mine si pe Seya si pe toti pe care ii cunosc eu?
-Pentru ca eu il vreau pe el! Numai ca el te vrea pe tine!
-Care el? Oricum, credeam ca imi esti prietena, Steph! Spuse Yuri dezamagita de fata pe care o credea amica.
-Credeai prost, ce vrei? Esti atat de perfecta incat imi vine sa vomit de cate ori te vad. Nu trebuie decat sa arunci o privire cuiva si gata l-ai facut catelusul tau de companie. Dar cu cele ca mine este altfel. Eu trebuie sa ma chinui sa atrag atentia, mai ales daca este una ca tine prin preajma. Sunt la fel ca toate acele fete care il urmeaza pe Ikusa ca niste catelusi, el nu da doi bani pe noi restul, nu….. cum sa dea cand uite ce are in fata lui tot timpul?
-Bine, dar ce ti-am facut eu ca sa ma urasti asa? Zise ea uitandu-se nervoasa dupa Ikusa ca sa ii ceara explicatii. Nu suporta ca el sau Hissori sa fie suparat pe ea. Ajunsese sa tina la ei ca la niste frati pe care niciodata nu ii avusese dar intotdeauna ii dorise. Tine si la Ikusa in ciuda felului in care el se purta.
-Tocmai! Nu trebuie sa faci nimic! Tie totul iti vine pe o tava ! Asta este ideea! Tipa Steph.
Deodata o vazu pe Yuri ingalbenindu-se si se uita in spatele ei. Ceea ce vazu o facu sa rada de fericire. Ikusa saruta o tipa superba cu forme generoase in dreptul usii. Tipa nu arata deloc indignata de gestul lui, ba chiar se freca de el si isi trecea mainile cu unghii lungi prin parul lui lung si matasos.
-Ha, ha, ha! Uite ce iti face prietenul! Se saruta cu alta chiar in fata ta. Ha, ha, ha! Razand, Steph se departa de Yuri, considerand ca ceea ce se intampla era o pedeapsa destul de satisfacatoare pentru “prietena sa”.
-Nu este prietenul meu!!! Suntem doar amici!! Tipa Yuri facandu-I pe cei din clasa sa se uite cateva secunde la ea uimiti, ca mai apoi sa isi intoarca privirile catre cei care se sarutau in usa.
“Il urasc! O urasc! Ii urasc pe amandoi! Pe Steph pentru ca m-a facut sa cred ca el e interesat de mine, pe Ikusa pentru ca m-a amagit facandu-ma sa cred ca sunt mai mult decat o tipa oarecare, dar de fapt sunt doar un joc pentru el. Un premiu ce credea ca il poate castiga asa usor fara sa munceasca ci doar batand din palme. E, asta nu o sa se intample. O sa ma duc la el si o sa ii arat ca nu imi pasa nici cat negru sub unghie de ceea ce face el si mai ales cu cine o face!” isi spunea Yuri in gand, in timp ce se indrepta calma si hotarita spre ei.
Ikusa in schimb nu stia ce se intampla cu el si era, pentru a doua oara in acea zi, total uimit. Pana acum nici una dintre admiratoarele sale nu mai incercase sa il sarute, nu ca nu i-ar fi placut cum saruta dar il luase putin prin surprindere si nu era obsnuit sa fie sarutat de fete. De obicei el le saruta asa pe neasteptate, nu ele pe el.
“ Nici nu stiu cum sa reactionez. Ma trezesc cu tipa aceasta in fata mea, sarutandu-ma. Nu pot sa ma gandesc decat la cea ce o sa faca si ce o zica Yuri cand ma va vedea. Sunt sigur ca m-a vazut. Dar, stai asa! Nu va face nimic pentru ca nu ii pasa, daca m-ar fi placut, macar asa putin, nu ar fi acceptat prietenia lui Seya. Deci asta demonstreaza ca nu ma place. Totusi ceva nu este tocmai in ordine. De ce sta in fata mea la ore si nu in fata sau langa Seya? Oare nu vrea ca ceilalti sa afle despre ei? Nu este treaba mea sa ma bag. Oricum asa este mai bine. Nu stiu de ce tot ma intereseaza ce crede ea, pana la urma nu o plac deloc si atunci de ce tot ma gandesc la ea? O fi din cauza ca imi aminteste de conducatoarea mea, da aceasta este problema. Acum ca am stabilit din nou aceasta chestiune, sa vad ce fac cu tipa aceasta ce ma saruta cu foc!”, cugeta Ikusa in timp ce se lasa sarutat.
Intr-un sfarsit cand considera ca ii ajusese termina si se prezenta.
-Buna, eu ma numesc Akki si invat in clasa cu fratele tau, Hissori. El mi-a spus ca te voi gasi aici… Deasemenea mi-a spus ca esti extraordinar de frumos dar nu mi-am inchipuit ca esti atat de frumos si seducator. Pur si simplu nu m-am putut abtine sa nu te sarut…
-A… buna. Banuiesc ca tot fratele meu ti-a spus ca poti sa ma saruti, nu?
-Nu…
-Ma gandeam eu… De la el stii cine sunt?
-Da… Te numesti Ikusa si toate celelalte chestii spuse de fratele tau.
-Mersi de complimente… Tu esti foarte atragatoare…
Ikusa vazu imediat aura focului din jurul capului ei si se hotari sa fie atent la ceea ce spune el si la ceea ce facea ea. Nu era inca sigur ca ea este un demon cu adevarat sau unul reincarnat.
-Acum, ca s-au facut prezentarile, vreti, va rog, sa va dati din usa? Incurcati circulatia, spuse pe un ton intepator Yuri.
Ikusa se uita la ea cu tristete si regret. Ar fi vrut sa o apuce de mana, sa o traga in bratele lui si sa o stranga pur si simplu la pieptul lui, dar nu putea. Ea l-a ales pe Seya nu pe el. O sa il lase pe Seya sa o consoleze.
-Da, sigur scumpete! Spuse Aki uitandu-se la fata si fiind fascinata de cum arata.
“Cred ca ceva ca ea este si Ayame. La fel de pura si inocenta…” gandea Akki uitandu-se la Yuri.
In chimb Yuri nu ii dadea nici o atentie nici lui Akki si nici lui Ikusa, care arata de parca ceva i-a cazut in cap.
Apucand-o deodata pe Yuri de barbie si fortand-o sa se uite la ea ii spuse:
-Esti o frumusete! Iar Ochii acestia ai tai sunt de-a dreptul ucigasi! O admira ea.
-aaaa…. Multumesc…aaa…
-Akki ma numesc.
-Multumesc Akki. Nici tu nu arati rau, deloc. Ba esti mai frumoasa decat mine, zise cu inocenta Yuri si chiar putin fascinata de cum arata demonul.
Credea ca Akki era mai frumoasa decat ea, deoarece ea nu credea ca este cu adevarat frumoasa asa cum ii spuneau ceilalti. Nu conta de cate ori I se spunea asta pe zi sau de catre cine, ea se cataloga drept simpatica nicidecum frumoasa.
-Mersi. Dragule nu ai vrea sa ne intalnim diseara dupa ore, asa ca sa ne cunoastem mai bine? Spuse zambind Akki uitandu-se la Ikusa.
Auzind asta, Yuri iesi din clasa fugind si incercand sa isi abtina lacrimile. Nici nu stia de ce ii venea sa planga, se simtea ranita dar nu intelegea de ce sau mai bine spus nu vroia sa inteleaga de ce. Nefiind atenta pe unde mergea dadu nas in nas cu Hissori.
Acesta din obisnuinta o prinse si o stranse in bratele lui, sprijinindu-I capul de pieptul lui nu prea muschiulos. Era mirat de dorinta pe care tot o avea de cate ori era in preajma fetei, dorinta de a o proteja de cei din-afara, de cei ce puteau sa ii faca rau.
Odata in bratele puternice ale lui Hissori, ea se simti mult mai bine si se linisti. Simtea caldura pe care o degaja corpul lui si parfumul cu care isi daduse de dimineata ce acum se simtea foarte subtil, un parfum linistitor foarte diferit de parfumul puternic pe care Ikusa il folosea. Numai fusese tinuta asa niciodata, asa ca atunci cand isi reveni din starea de visare in care intrase se dezlipi de el si se inrosi toata de rusine.
-Hey, Yuri! Unde arde? Intreba el ingrijorat.
Vazuse cum in aceste ultime saptamani relatia dintre ea si Ikusa se inrautatea, transformandu-se in ceva mult mai complicat decat o simpla tensiune si lui nu-I placea deloc. Nu ii placea deoarece el era constient ca ei doi erau ingeri iar ea muritoare si nu ar fi putut sa faca nimic sa schimbe acest lucru. Cel putin nu acum… Vazuse evolutia ei in aceste ultime saptamani si era sigur ca era pe drumul cel bun. Daca continua cu asta in urmatori saizeci de ani era inger in devenire.
-A, buna Hissori. Scuze, nu ma uitam pe unde merg, ca de obicei…
-Da, unde te duci?
-Ma duceam la ora de sport. Trebuie sa vorbesc ceva cu profesorul inainte de ore.
-A, da? Nimic nu s-a intamplat intre tine si Ikusa? Intreba el banuind ceva.
-Nu! Ce avea sa se intample?
-Nu stiu…. De aceea te intreb. A venit o eleva noua in liceu. Este in clasa cu mine. Ultima oara cand am vorbit cu ea parea destul de interesata de fratele meu.
-Cumva o cheama Akki?
-Da, chiar asa o cheama. Se pare ca a gasit clasa voastra in cele din urma. Ce a facut?
-Nu a facut nimic, doar la sarutat, dar in rest este duper de treaba. Cel putin asa pare, de treaba, spunand asta Yuri lasa capul in jos sa nu ii vada expresia de regret din ochi.
-Yuri… Yuri uitate la mine, putin… Tii la Ikusa? O intreba pe neasteptate el.
-Poftim?!?!? Nu!! Normal ca nu! Tin la voi doi ca la niste frati, numai ca m-am suparat azi ca nu mi-a spus nici macar buna, m-a ignorat total de parca nici nu as fi fost in clasa. Nu imi pasa ce motive are pentru a se purta asa, dar macar un “buna” putea si el sa spuna ca nu il durea gura. In afara de asta o mai saruta si pe tipa aceea si tot timpul s-a uitat la ea iar pe mine m-a ignorat, credeam ca suntem amici, zise suparata.
-Eh…. Nu iti face prea multe griji in aceasta privinta. Ikusa mai are unele momente de distragere. Am vazut cum arata tipa aceea Akki, doar dandu-si parul acela la o parte dezvelindu-si decolteul acela adanc si nici un baiat de aici din scoala nu ar mai vedea pe unde merge. Plus Ikusa are douazeci de ani este trecut prin multe, mai ales prin patul multor fete. Ma mir ca a rezistat atata timp fara sa se dea la toate acele fete care se tin dupa el, cred ca sunt prea mici pentru el totusi…
-Serios? Intreba uimita Yuri.
Ea chiar credea ca cei doi frati sunt niste ingeri cazuti din cer. Nu credea ca au nevoie de ceea ce ceilalti baieti au nevoie.
-Da, daca tii minte in prima zi a recunoscut de ce ne-au trimis parintii nostri aici. In mare parte este adevarat.
-Aveam impresia ca voi doi sunteti niste ingeri cazuti din cer. Nu imi puteam inchipui ca voi mai aveti nevoie si de altceva, spuse ea rosind.
-Eh…. Acum stii adevarul. Suntem oameni. Apropo ne mai intalnim toti trei azi la biblioteca, nu?
-Da, sigur dar acum eu chiar trebuie sa plec. Pe mai tarziu Hissori! Si Yuri pleca dupa ce-l pupa pe amandoi obrajii lasandu-l pe Hissori exact unde a dat peste el.

Astept criticile voastre asa bune, rele;)))



Răspunsuri în acest subiect
Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 06:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 11:08 PM
RE: Aripi insangerate - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 16-09-2009, 10:29 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-09-2009, 10:21 PM
RE: Aripi insangerate - de Zyspar - 20-09-2009, 12:24 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-09-2009, 10:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-09-2009, 02:23 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-09-2009, 09:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-09-2009, 08:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 02-10-2009, 04:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-10-2009, 10:32 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-10-2009, 10:38 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-10-2009, 10:09 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-10-2009, 09:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-10-2009, 02:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-10-2009, 12:44 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-10-2009, 01:12 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-11-2009, 03:30 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-11-2009, 05:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-11-2009, 08:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2009, 12:45 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-11-2009, 01:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 25-11-2009, 03:05 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 30-11-2009, 02:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-12-2009, 01:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-12-2009, 04:28 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 04-12-2009, 04:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-12-2009, 11:12 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 07-12-2009, 09:42 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-12-2009, 03:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-12-2009, 02:41 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 14-12-2009, 06:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-12-2009, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 16-12-2009, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-12-2009, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2009, 03:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2009, 12:51 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-12-2009, 11:42 PM
RE: Aripi insangerate - de A'Svear - 23-12-2009, 08:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 24-12-2009, 02:08 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-12-2009, 05:14 PM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 25-12-2009, 12:14 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-12-2009, 02:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 26-12-2009, 03:17 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-12-2009, 01:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 29-12-2009, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 30-12-2009, 03:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-01-2010, 12:37 AM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 15-01-2010, 08:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-01-2010, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-01-2010, 11:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-02-2010, 02:19 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 06-02-2010, 12:52 PM
RE: Aripi insangerate - de marya - 06-02-2010, 03:36 PM
RE: Aripi insangerate - de Aly - 10-02-2010, 02:51 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-02-2010, 08:24 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 12-02-2010, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-02-2010, 01:48 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 19-02-2010, 11:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-03-2010, 05:44 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 11-03-2010, 10:37 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-03-2010, 07:36 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-03-2010, 01:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-03-2010, 02:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 01-04-2010, 12:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-04-2010, 10:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 09-04-2010, 04:20 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-04-2010, 03:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-04-2010, 12:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 17-04-2010, 12:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-04-2010, 05:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 22-04-2010, 03:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 22-04-2010, 05:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-04-2010, 07:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 03-05-2010, 06:05 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-05-2010, 09:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 11-05-2010, 09:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-06-2010, 08:41 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 04-06-2010, 04:54 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 05-06-2010, 04:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-06-2010, 01:27 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-06-2010, 04:48 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-07-2010, 05:18 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 04-07-2010, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 05-07-2010, 08:40 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-07-2010, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-07-2010, 01:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-07-2010, 02:55 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-08-2010, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 10-08-2010, 10:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-08-2010, 06:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-08-2010, 08:48 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 27-08-2010, 08:45 PM
RE: Aripi insangerate - de Akane Hime - 01-09-2010, 08:22 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-09-2010, 03:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 23-09-2010, 07:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-10-2010, 03:28 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2010, 09:40 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 14-11-2010, 07:13 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-11-2010, 10:00 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2010, 04:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 18-12-2010, 05:32 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 18-12-2010, 10:04 PM
RE: Aripi insangerate - de Hanna2300 - 18-12-2010, 10:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-12-2010, 03:16 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2010, 11:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 21-12-2010, 12:19 AM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 21-12-2010, 07:53 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 22-12-2010, 09:38 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 24-12-2010, 02:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-01-2011, 12:11 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 08-01-2011, 04:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-01-2011, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 30-01-2011, 04:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 08-02-2011, 08:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-02-2011, 04:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 13-02-2011, 07:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-02-2011, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-02-2011, 04:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-02-2011, 06:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-02-2011, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 20-02-2011, 05:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-03-2011, 07:52 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 18-03-2011, 08:46 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-03-2011, 11:01 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 23-03-2011, 05:19 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-04-2011, 07:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 01-04-2011, 09:47 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 01-04-2011, 09:57 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 06-04-2011, 02:37 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-05-2011, 07:37 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 04-05-2011, 08:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 29-05-2011, 09:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-06-2011, 07:00 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-06-2011, 10:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 15-06-2011, 09:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-07-2011, 02:54 AM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 06-07-2011, 04:25 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 16-07-2011, 01:14 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-08-2011, 07:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 21-08-2011, 03:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-09-2011, 05:01 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-10-2011, 10:17 AM
RE: Aripi insangerate - de ciupaciup - 12-10-2011, 06:23 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 15-10-2011, 04:49 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 30-10-2011, 12:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2011, 03:38 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 07-02-2012, 12:35 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 08-02-2012, 01:46 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cand imaginatia prinde aripi yume^^ 4 3.011 23-04-2012, 08:25 PM
Ultimul răspuns: yume^^
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.230 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Ritmuri insangerate nimeni 29 15.318 31-12-2011, 03:32 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Bataie din aripi Ichigo. 2 2.313 02-06-2011, 10:24 PM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Zbori fără aripi ÅŸi zâmbeÅŸti plângând. Lust. 4 3.196 13-04-2011, 09:42 AM
Ultimul răspuns: Lust.
  Aripi frante Child Of Sunset 12 7.479 25-11-2010, 09:46 AM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Aripi negre bluedark 0 1.997 30-08-2010, 09:01 AM
Ultimul răspuns: bluedark
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 26.956 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Cand demonul prinde aripi Irukandji 13 9.548 19-10-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Baunne
  Ingerii nu zboara,fara sa aiba aripi Lexi 2 2.555 23-06-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Lexi


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)