Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ce cititi?
nasol...lasa-te
4.08%
2 4.08%
hm......
4.08%
2 4.08%
asa si asa
2.04%
1 2.04%
ok, mai trebuie lucrat
10.20%
5 10.20%
foarte bine, super misto
79.59%
39 79.59%
Total 49 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Aripi insangerate

#14
In dormitorul lui Ashi

Jessabelle statea tolanita in patul imens din dormitorul lui Ashi. De cand il informase pe Ashi ca Akki are planuri de a se stabili pe Pamant cu scopul, credeau eu, de a o omori pe Ayame, devenise favorite lui. Spre deosebire de Akki, Jessabelle stia ca era doar o inlocuire a lui Ayame si accepta acest lucru. De altfel tocmai din cauza ei se lafaia in acel moment in dormitorul lui Ashi.
“Ce bine este! Am tot ce-mi doreste inima si respectful cuvenit! Daca stiam ca astfel pot inainta in grad as fi inlaturat-o pe stricata aceea de Akki de mult. Iar Ashi este un amant atat de bun…. Nu inteleg de ce Akki a renuntat la asta… proasta aceea chiar il iubeste pe Ashi de nu suporta sa il auda vorbind de Ayame. Eh… cui ii pasa de ce vrea sa o omoare pe conducatoarea ingerilor. Eu ma bucur de toate beneficiile iar ea face toata treaba murdara fara sa stie. Daca ar omori-o pe Ayame, pozitia mea de amanta a lui Ashi va fi pastrata pentru totdeauna! Poate voi deveni si regina..” La asta se gandea Jessabelle in timp ce statea in pat cu doar niste lenjerie usoara pe ea, foarte usoara si foarte transparenta.
Jessabelle nu era cine stie ce frumusete si nici nu avea cine stie ce forme. Era destul de slaba si ii lipsea stralucirea care pana si Akki o avea. Avea parul blond cenusiu si ochii de un albastru cenusiu spalacit. Era o persoana stearsa si ea era constienta de acest lucru, de aceea se imbraca numai in haine sexy si rosi. Cauta intotdeauna lucruri care sa dea aspectul de forme frumoase.
Deodata Ashi intra in camera furios.
-Ce este iubitule? Intreba Jessabelle.
-Se pare ca batrani au gasit o metoda de a deschide camera conducatoarei din prima sa domnie!
-Si ce daca?
-Esti o ignoranta! S-ar putea ca ei sa reuseasca sa deschida camera si sa isi aminteasca ce sa intamplat.
-Asa si? Doar nu ai omorit-o tu pe Ayame, nu?
-Normal ca nu, dar nu vreau sa-si aduca aminte ca ea a fost omorita. Deasemenea nu vreau sa isi aduca aminte despre Fallen Angel.
-Pai, ce, ei au mai existat si inainte?
-Da, au existat, dar pentru o foarte scurta perioada.
-Nu conteaza iubitule. Hai vino aici sa iti dau ceva bun, spunand asta Jessabelle isi dadu jos acea bucata de material ce vroia sa fie lenjeria ei intima si il ispiti pe Ashi sa vina si el in pat.
Nu era frumoasa dar stia ce le place baietilor si nu ii era rusine sa faca acele dorinte sa devina realitate. Il “munci” pentru cateva ore si apoi adormira amandoi epuizati.

In Eden

Dupa o saptamana de munca, Tetsujin, Hageshi, Ranpu si Aoshy nu reusisera sa se sincronizeze deloc. Incantatia era compusa din patru paragrafe, fiecare avand cate unul si trebuind ca in momentul in care primul termina imediat sa inceapa al doilea si asa mai departe. Aceasta parte a incantatiei nu era deloc grea dar urma dupa aceasta partea in care ei trebuiau sa rosteasca in acelasi timp un paragraf urmand din nou alte patru paragrafe. Vroiau sa fie bine pregatiti, sa fie siguri ca nu se va intampla nimic rau si ca nu vor gresi cu nimic. Asa ca se hotarasera sa nu se grabeasca cu ritualul, sa il amane pana in momentul in care erau suta la suta siguri.
Azi, Tetsujin cu Hageshi isi luasera liber pentru a se hotari pe cine vor pregati pentru a-i inlocui. Nu reusisera sa cada de acord asupra celor doi ucenici. Era o decizie foarte important pe care erau nevoiti sa o ia impreuna. Hageshi nu putea sa isi aleaga singur un ucenic fara acordul lui Tetsujin asa cum nici Tetsujin nu putea sa isi aleaga singur un ucenic fara acordul lui Hageshi. Stateaun in biroul lor comun discutand desprea aceasta alegere. Intr-un final reusisera sa cada deacord asupra doua posibilitati pentru fiecare dintre ei. Pentru a face alegerea se hotarasera sa ii cheme pe cei patru candidati si sa ii interogheze, iar in functie de raspunsurile lor ii vor alege.
Primul care intra fu un inger din casta Narkangelilor, un inger care ii era foarte drag lui Hageshi din cauza abilitatilor sala in lupta. Era constient ca nu putea sa se ridice niciodata la performantele lui Ikusa dar in acel moment nu putea sa il cheme inapoi pe Ikusa si sa ii ordone sa ramana in Eden pentru a-l urma in functie. De altfel Ikusa nici nu ar fi acceptat, viata de Sef al Consiliului Negru nu I se potrivea deloc, s-ar fi plictisit si s-ar fi enervat vazand hartiile pe care trebuia sa le completeze in fiecare zi, categoric functia lui nu i s-ar fi potrivit absolut deloc. Asa ca Hageshi se uita critic la cel care statea in fata lui. Avea parul scurt de culoarea cafelei si ochii caprui atat de blanzi incat puteai sa ii confunzi cu ochii unei caprioare, nasul il avea putin carn si gura cu buze pline rozalii. Era frumusel. Uitandu-se la el, Hageshi parca il vedea stand in biroul lui completand hartii si dand ordine. Nu era la fel de dur ca el si nici vocea nu o avea la fel de groasa si inspaimantatoare dar avea sa se descurce in pozitia sa daca ar fi fost nevoie.
-Deci, banuiesc ca stii de ce ai fost chemat, nu-I asa John? Il intreba Tetsujin nerabdator.
-Da, domniile voastre! Spuse John lasandu-si ochii in pamant.
-Bun. Atunci crezi ca o sa te poti descurca daca se va intampla ceva cu mine?
-Domnule, nu stiu ce sa va raspund pentru ca nu am mai fost niciodata in aceasta situatie. Eu ma cunosc pe mine si cu ajutorul domniilor voastre cred ca m-as putea descurca, dar sincer nu stiu ce faceti dumneavoastra, asa ca nu stiu daca ma voi ridica la asteptarile domniilor-voastre.
-C-am multe nu stii.
-Permiteti-mi sa va informez ca nu sunt un suflet vechi, sunt aici printre voi de doua reincarnari. Deci nu am inca intelepciunea domniilor-voastre, dar ma voi stradui sa o obtin.
-De ajuns, John. Te rog sa te intorci inapoi in apartamentul tau. Sa nu spui nimanui ce sa discutat aici. Te vom anunta noi maine daca vei fi sau nu ucenicul meu.
John se inclina si iesi din camera sperand ca va fi el cel ales sa ii fie ucenic lui Hageshi. Nu pentru ca dorea putere ci pentru ca vroia sa o cunoasca pe conducatoarea lor. Toti ingeri stiau cum arata, stiau totul despre ea dar numai cei din cele doua consilii aveau voie sa vorbeasca cu ea. El vroia sa ii vorbeasca, vroia sa auda glasul ei. Era o dorinta pe care toti ingeri o aveau fie ca recunostea fie ca nu.
Imediat ce pleca John, Hageshi se intoarse spre Tetsujin pentru afla parerea acestuia despre protejatul sau.
-Sunt de parere ca nu mai trebuie sa il interogam si pe celalalt protejat. Sunt extrem de multumit de acesta, asta daca si tu esti de aceasi parere.
-Da sunt. Asadar John isi va incepe ucenicia de maine.
Imediat dupa John intra un Arkangel. Tetsujin vazandu-l il interoga cateva minute dupa care il trimise inapoi in camera lui. Nu a fost deloc multumit de raspunsurile pe care I le daduse Arkangelul si era foarte dezamagit de protejatul sau. Al treilea inger care intra si ultimul, era un inger numit Lilith. Era un Arkangel foarte deosebit deoarece era singurul din toti ingeri care putea sa controleze apa. In momentul in care avea sa se intoarca conducatoarea lor ea impreuna cu Krad, tot din casta Arkangelilor, care avea puterea de a controla pamantul, Rose si Michael din casta Narkangelilor care puteau sa controleze aerul si respectiv focul, aveau sa formeze garda personala a ei. Avea parul lung pana la genunchi de un albastru inchis pe care il poti gasi doar in adancurile oceanelor si semana cu o apa curgatoare care ii mangaia umerii. Ochii la fel ca si parul erau la fel de albastrii si de lichizi, avea trasaturi fine si frumoase care te faceau sa nu iti mai poti lua ochii de la ea. Era mica de inaltime si slabuta, dar daca te luai dupa aparente te puteai insela amarnic. Pe cat de micuta era pe atat de periculoasa putea sa devina. Cat despre aripile ei, erau deasemenea o raritate. Erau albe ca ale tuturor Arkangelilor dar avea o stralucirea albastra in jurul lor, accentuand si mai mult dovada puterii ei asupra apelor. Cand Hageshi o vazu ramase uimit de alegerea lui Tetsujin.
-De ce ai ales unul dintre gardieni personali ai lui Ayame? Daca vom da gres, ce se va intampla cu ea? Nu poate sa iti ia locul, nu stiai asta? Intreba Hageshi, uimirea citindu-i-se in expresiile fetei.
-Ba da stiu. Numai ca eu sunt de parere ca ea poate sa faca fata. Si oricum iti garantez Hageshi nu va fi nevoie de ea.
-De ce nu ai ales pe altcineva?
-Pentru ca ea a cerut sa fie ucenica mea, iar eu sunt de parere ca este cea mai perfecta pentru aceasta slujba. De altfel stii foarte bine ca Ayame nu a avut prea mare nevoie de gardieni sai personali.
-Da, dar exista o foarte mare posibilitate ca in viitorul foarte apropiat sa aiba nevoie de ei.
-Esti sau nu deacord ca ea sa fie ucenica mea.
Hageshi statu cateva minute in cumpana, cantarindu-si bine solutiile.
-Da, sunt de acord.
-Foarte bine atunci. Lilith te poti intoarce in camera ta sa te odihnesti maine te asteapta o zi mare.
-Multumesc domniilor-voastre pentru sansa pe care mi-ati dat-o. Va promit ca nu voi da gres.
Iesi dupa ce isi facu aripile sa straluceasca in semn de respect, lasandu-i pe cei doi sefi ai consiliilor sa isi vada de treaba lor.

In Tokyo

Akki regreta ca a actionat sub influenta furiei. A pierdut sase saptamani incercand sa faca rost de tot ceea ce ii trebuia pentru a trai in lumea oamenilor si a se comporta ca unul. Dar a reusit intr-un final. Acum era in drum spre liceul unde invatau Ikusa cu Hissori.
Era atat de entuziasmata ca avea sa il vada in sfarsit pe renumitul Narkangel Ikusa ca de abia se putea stapani sa nu-si dezvaluie aripile rosii de liliac si sa zboare pana la liceu. Era dispusa sa faca absolut orice pentru a-l cuceri pe frumosul si periculosul Narkangel, asa cum era dispusa sa faca orice pentru a o omori pe Ayame.
Puse la cale un alt plan. Vroia acum sa il cucereasca pe Ikusa si odata cucerit avea sa omoare un demon punandu-l sa bea sangele lui pentru ca el sa devina demon. Odata devenit demon, Ikusa impreuna cu ea aveau sa o omoare pe ayame, sperand ca odata cu moartea ei se va duce si puterea lui Ashi. Aceasta intrand intr-o depresie foarte puternica incat sa nu isi mai poata apara imperiul, lasandu-I astfel calea libera pentru a putea sa cucereasca Chaosul. Odata cucerit, Ashi devenea sclavul ei umil iar ea regina orasului. La acest plan care ii mai trecu odata prin minte, zambi satisfacuta de ambitiile ei nebunesti, dar la fel ca orice alta fiinta si Akki avea dreptul sa viseze.
Intra in liceu imbracata intr-o fusta scurta, stramta, neagra cu o bluza cu maneci lungi rosie ce avea ca de obicei un decolteu foarte adanc. Gatul ei era infrumusetat de un colier format din inimioare rosi, negre si din diverse culori obtinute din amestecul primelor doua. Parul negru si-l ridicase in sus, in crestetul capului si il prinse intr-o coada aranjandu-l in asa fel incat sa cada peste umeri in fata, acoperindu-I decolteul marinimos.
Intra in cabinetul directorului, dar nu inainte de a-si pune o camasa pe deasupra astfel acoperind locurile prea dezbracate.
Directorul ramase uimit cand o vazu. Arata mai mult ca o stripteause decat ca o eleva iar cum uniforma nu era obligatorie nu putea sa ii zica nimic. El se hotari sa o bage intr-o clasa cu un diriginte intelegator si care nu era prea strict si spera ca totul sa iasa bine.
-Buna ziua, domnisoara Akki! “ Ce nume ciudat are, Akki, oare o caracterizeaza sau are personalitatea opusa numelui? Akki om ticalos, rau.” Isi spuse directorul. Ti-am compus deja orarul. Prima ora ai matematica in sala de curs 470.
-Da, dar eu vroiam sa fiu in aceasi clasa cu un baiat, e un vechi prieten de-al meu. Se numeste Ikusa si a venit aici cu aproximativ sase saptamani in urma… zise ea strangandu-si bratele in jurul corpului astfel facand ca sanii enormi sa iasa in evidenta si mai mult.
-Nu se poate domnisoara. Acea clasa este plina. Ikusa este ultimul elev ce a intrat acolo. El deasemenea a vrut sa fie in aceasi clasa cu fratele sau, dar din pacate nu s-a putut.
-Foarte bine. Da-ti-mi orarul pentru a ma prezenta la ore, zise ea trantind usa in urma ei lasandu-l pe director singur in cabinetul lui ud de transpiratie.
-Da, se pare ca akki I se potriveste pe deplin, spuse el vorbind singur.



Răspunsuri în acest subiect
Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 06:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 11:08 PM
RE: Aripi insangerate - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 16-09-2009, 10:29 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-09-2009, 10:21 PM
RE: Aripi insangerate - de Zyspar - 20-09-2009, 12:24 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-09-2009, 10:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-09-2009, 02:23 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-09-2009, 09:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-09-2009, 08:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 02-10-2009, 04:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-10-2009, 10:32 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-10-2009, 10:38 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-10-2009, 10:09 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-10-2009, 09:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-10-2009, 02:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-10-2009, 12:44 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-10-2009, 01:12 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-11-2009, 03:30 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-11-2009, 05:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-11-2009, 08:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2009, 12:45 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-11-2009, 01:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 25-11-2009, 03:05 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 30-11-2009, 02:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-12-2009, 01:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-12-2009, 04:28 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 04-12-2009, 04:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-12-2009, 11:12 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 07-12-2009, 09:42 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-12-2009, 03:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-12-2009, 02:41 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 14-12-2009, 06:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-12-2009, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 16-12-2009, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-12-2009, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2009, 03:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2009, 12:51 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-12-2009, 11:42 PM
RE: Aripi insangerate - de A'Svear - 23-12-2009, 08:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 24-12-2009, 02:08 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-12-2009, 05:14 PM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 25-12-2009, 12:14 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-12-2009, 02:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 26-12-2009, 03:17 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-12-2009, 01:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 29-12-2009, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 30-12-2009, 03:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-01-2010, 12:37 AM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 15-01-2010, 08:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-01-2010, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-01-2010, 11:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-02-2010, 02:19 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 06-02-2010, 12:52 PM
RE: Aripi insangerate - de marya - 06-02-2010, 03:36 PM
RE: Aripi insangerate - de Aly - 10-02-2010, 02:51 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-02-2010, 08:24 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 12-02-2010, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-02-2010, 01:48 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 19-02-2010, 11:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-03-2010, 05:44 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 11-03-2010, 10:37 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-03-2010, 07:36 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-03-2010, 01:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-03-2010, 02:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 01-04-2010, 12:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-04-2010, 10:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 09-04-2010, 04:20 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-04-2010, 03:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-04-2010, 12:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 17-04-2010, 12:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-04-2010, 05:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 22-04-2010, 03:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 22-04-2010, 05:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-04-2010, 07:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 03-05-2010, 06:05 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-05-2010, 09:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 11-05-2010, 09:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-06-2010, 08:41 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 04-06-2010, 04:54 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 05-06-2010, 04:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-06-2010, 01:27 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-06-2010, 04:48 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-07-2010, 05:18 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 04-07-2010, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 05-07-2010, 08:40 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-07-2010, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-07-2010, 01:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-07-2010, 02:55 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-08-2010, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 10-08-2010, 10:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-08-2010, 06:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-08-2010, 08:48 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 27-08-2010, 08:45 PM
RE: Aripi insangerate - de Akane Hime - 01-09-2010, 08:22 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-09-2010, 03:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 23-09-2010, 07:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-10-2010, 03:28 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2010, 09:40 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 14-11-2010, 07:13 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-11-2010, 10:00 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2010, 04:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 18-12-2010, 05:32 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 18-12-2010, 10:04 PM
RE: Aripi insangerate - de Hanna2300 - 18-12-2010, 10:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-12-2010, 03:16 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2010, 11:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 21-12-2010, 12:19 AM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 21-12-2010, 07:53 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 22-12-2010, 09:38 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 24-12-2010, 02:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-01-2011, 12:11 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 08-01-2011, 04:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-01-2011, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 30-01-2011, 04:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 08-02-2011, 08:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-02-2011, 04:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 13-02-2011, 07:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-02-2011, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-02-2011, 04:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-02-2011, 06:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-02-2011, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 20-02-2011, 05:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-03-2011, 07:52 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 18-03-2011, 08:46 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-03-2011, 11:01 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 23-03-2011, 05:19 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-04-2011, 07:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 01-04-2011, 09:47 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 01-04-2011, 09:57 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 06-04-2011, 02:37 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-05-2011, 07:37 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 04-05-2011, 08:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 29-05-2011, 09:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-06-2011, 07:00 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-06-2011, 10:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 15-06-2011, 09:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-07-2011, 02:54 AM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 06-07-2011, 04:25 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 16-07-2011, 01:14 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-08-2011, 07:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 21-08-2011, 03:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-09-2011, 05:01 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-10-2011, 10:17 AM
RE: Aripi insangerate - de ciupaciup - 12-10-2011, 06:23 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 15-10-2011, 04:49 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 30-10-2011, 12:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2011, 03:38 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 07-02-2012, 12:35 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 08-02-2012, 01:46 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cand imaginatia prinde aripi yume^^ 4 3.011 23-04-2012, 08:25 PM
Ultimul răspuns: yume^^
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.230 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Ritmuri insangerate nimeni 29 15.318 31-12-2011, 03:32 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Bataie din aripi Ichigo. 2 2.313 02-06-2011, 10:24 PM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Zbori fără aripi ÅŸi zâmbeÅŸti plângând. Lust. 4 3.196 13-04-2011, 09:42 AM
Ultimul răspuns: Lust.
  Aripi frante Child Of Sunset 12 7.479 25-11-2010, 09:46 AM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Aripi negre bluedark 0 1.997 30-08-2010, 09:01 AM
Ultimul răspuns: bluedark
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 26.958 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Cand demonul prinde aripi Irukandji 13 9.548 19-10-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Baunne
  Ingerii nu zboara,fara sa aiba aripi Lexi 2 2.555 23-06-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Lexi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)