Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ce cititi?
nasol...lasa-te
4.08%
2 4.08%
hm......
4.08%
2 4.08%
asa si asa
2.04%
1 2.04%
ok, mai trebuie lucrat
10.20%
5 10.20%
foarte bine, super misto
79.59%
39 79.59%
Total 49 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Aripi insangerate

#10
In pauza

Yuri se ridica din banca indreptandu-se spre Ikusa fara prea mare tragere de inima. Ii placea foarte mult cum arata la corp, era si imposibil sa nu il gasesti frumos dar caracterul lui pana acum, cel putin, lasa mult de dorit. Se intreba cu uimire ce o fi fost in capul ei cand l-a considerat de treaba in noapte cand l-a cunoscut. Cu siguranta nu era atenta la ceea ce ii iesea pe gura atunci in acea seara, altfel nu ar fi facut pe ghidul pentru el si pentru fratele lui.
-Ce norocoasa esti! Se auzi o voce din spatele ei, care ii apartinea prietenei ei Steph, ce ii zambea complice.
-Despre ce vorbesti?
-Pai… poate imi spui tu… Cine este baiatul acela super frumos, din cate stiam eu, tu nu ai prieten sau ai facut lucruri de una singura in ultimul timp? Unde l-ai gasit? Cum l-ai intalnit? Cum de te cunoaste?
Yuri se inrosi si o trase de brat pe Steph, langa banca acesteia ca sa nu mai auda nimeni ce debita. Incerca sa o faca sa termine cu toate intrebarile dar vazand ca nu poate o lasa sa isi epuizeze stocul de oxigen si apoi sa vorbeasca.
-Nu este prietenul meu… suntem doar amici.. M-am intalnit cu el din intamplare acum cateva zile. Am intrat in el din greseala, stii cum sunt, nu ma uitam pe unde merg si buf! Apoi in urmatoarea clipa ma trezesc ca ii prezint orasul. La ce te gandesti si tu…. Numai telenovele ai in capul acela in ultimul timp….
-Pai atunci, daca asa sta treaba, nu imi faci si mie cunostinta cu el. Niciodata nu se stie ce o sa iasa. Daca tu nu il vrei, nu il tine doar pentru tine, nu este prea frumos din partea ta…
La auzul acelor cuvinte, Yuri se supara. Nu stia de ce, dar simplul fapt ca Steph il vroia pe Ikusa o deranja. Nu vroia ca ea sa il acapareze pe Ikusa, mai ales ca prietena ei, cand isi punea ceva in minte ducea acea idée pana la capat. Nu, nu putea sa gandeasca asa, ar fi fost foarte egoist din partea ei. Ikusa nu era al ei, nici nu il cunoastea de mult timp si nici nu il placea macar. Asa ca de ce ar fi interest-o ce facea el? Se uita la prietena ei, care astepta cu nerabdare un raspuns. Cateva secunde mai tarziu, simti o rasuflare calda in ceafa. Se intoarse pentru a vedea fata alba a lui Ikusa foarte aproape de fata ei. Daca s-ar fi aplecat inca putin aproape ca i-ar fi atins buzele. Inca putin daca s-ar mai fi inclinat ar fi putut sa o sarute. Deja il vedea cum se apleaca spre ea pentru a o saruta si ii pune mana pe mijloc lipind corpul ei de corpul lui pentru a putea sa o innebuneasca. Nu, nu avea voie sa se gandeasca la asa ceva se admonesta ea in gand. Apoi se trezi ca el o apuca de mana si o trage soptindu-I misterios sa mearga cu el, lasand-o astfel in urma pe Steph care ramase cu gura cascata la disparitia colegei ei.
“ Il voi avea pe acest Ikusa fie ca vrea el, fie ca nu. Stiu de ce au nevoie tipi ca el si in mod sigur acel lucru nu este o tipa timida ca Yuri. Este prea inocenta, prea copila pentru el, plus nici macar nu este la fel de frumoasa ca mine. Nu are nici o sansa in aceasta lupta pentru inima lui Ikusa. O sa fie o victorie extrem de usor de obtinut.” Spunandu-si aceasta ii aparu in coltul gurii un zambet de satisfactie. Nu stia cat de mult se insela in privinta lui, dar va afla destul de curand.
Yuri se trezi tinuta de mana pentru a putea tine pasul cu Ikusa care aproape ca alerga pe holurile liceului.
Mana lui era calda, dar nu era doar atat. Mai simtea ceva. Nu putea sa isi dea seama ce este, dar ii placea foarte mult si atunci ii pica fisa. Era siguranta. Siguranta oferita de caldura degetelor puternice ale persoanei din fata ei. Era la cativa pasi in spatele lui si ramase uimita de spatele lui lat, puternic. Camasa lui neagra ascundea muschii dezvoltati ce se jucau pe sub materialul fin. Aceasi camasa flutura pe langa ea, lasand un miros placut de parfum barbatesc in urma lui. Parul lui lung de un negru incredibil de inchis ce in prezenta razelor de soare parea a avea reflexii rosiatice, il faceau diferit de restul persoanelor pe care le cunostea. Nu putea sa creada ca nu vazuse toate aceste lucruri si inainte.
Tocmai cand vroia sa puna mana pe o suvita de-a lui de par, razleata, el se intoarse si ii zambi. Simti cum se topeste. Acel zambet al lui, orice ar fi exprimat: intentii rele, bucurie, tristete, fericire parea a fi intotdeauna de o senzualitate debordanta. Era foarte greu pentru cineva, oricine ar fi fost acel cineva, sa ii reziste. De altfel mai era ceva in legatura cu el. Ii lasa impresia ca nu conta de cat timp il cunostea si ca se cunosc de ani de zile nu ca s-ar fi intalnit de doua ori si acelea din intamplare. Era ceva ciudat in siguranta pe care o dadeau cuvintele, faptele si chiar si prezenta lui. Oferea prea multa siguranta unei persoane necunoscute. Acea siguranta o facea pe ea sa i se incredinteze cu totul, sa se lase pe mainile lui fiind sigura ca absolut totul va fi bine.
Apoi deodata se trezi din starea aceea de plutire, de vis si se gandi:
“ Nu. Nu. Nu. Nu este bine ceea ce fac. Nu trebui sa ma las purtata de singuranta aceasta falsa pe care o emana tot ce tine de el. Nu trebuie sa ma gandeasc la el in felul acestaa. Trebuie sa ma gandeasc la el ca la un prieten, amic.”
Din pacate nimic nu o ajuta. Parca totul vroia ca ea sa il bage in seama, sa il atinga, sa se lase tinuta in bratele lui puternice. Dar nu trebuia sa ii dea atentie, sa il atinga. Nu il placea si punct. Incerca sa ignore toate lucrurile ce o indeamna sa il vada ca pe un iubit. Trecea prin toate starile in timp ce era trasa prin holurile liceului.
Dupa ce aproape ca traversasera jumatate din liceu el incetini pasul si si-l potrivi dupa pasul ei, dar nu ii dadu drumul la mana. El incetini pentru a putea sa vorbeasca cu ea.
-Scuza-ma ca te-am luat, asa de repede, dar trebuia sa mergem undeva. In caz ca ai uitat trebuie sa ne intalnim cu fratele meu.
-Nu-i nici o problema, dar mai exact unde mergem?
-La vestiarul meu, sa ii explic ca mai exista coincidente in lumea aceasta.
-Poftim? Coincidente?
-Da, o sa intelegi in curand.
-Daca tu spui…. Eu trebuie sa te cred nu?
-Normal. Ce motive ai avea sa nu ma crezi?
-Ce motive as avea sa te cred?
-Nu stiu. Ce motive ai sa nu ma crezi?
-Momentan niciunul, dar aceasta nu implica sa te cred.
-Bine, bine crezi ce vrei, o sa vezi ca totul se va lamuri cand ne vom intalni cu mult iubitul meu frate.
Yuri nu intelese despre ce vorbea sau unde mai exact vroia sa ajunga, dar il vazu pe Hissori in fata lor stand linistit, rezemat de vestiar. Amadoi se apropiara de el. Ikusa vorbi primul.
-Uite pe cine am gasit eu!
Nu ii venea sa creada. Hissori se uita la Yuri, care ii zambea calduros.
“ Ce coincidenta. Se pare ca lumea este plina de mister.”, gandea el.
La randul ei, Yuri se uita uimita cand la Hissori, cand la Ikusa. Amadoi erau extraordianar de frumosi, parca ar fi fost de pe alta planeta, dar erau total diferiti. Parul argintiu si scurt al lui Hissori avea stralucirea aurului in razele soarelui, parca ar fi furat culoarea soarelui, iar imbracamintea de un alb imaculat il facea un adevarat inger. Culoarea alba a camasii ii lumina ochii albastrii, un albastru luat din ocean atat de intensa era culoarea, ce pareau si mai misteriosi datorita bretonului in forma de triunghi ce ii acoperea fruntea si putin din ochiul drept. Erau foarte diferiti de culoarea inchisa a ochilor lui Ikusa. In timp ce ochii lui Hissori ofereau linistea oceanului, ochii fratelui sau promiteau aventuri si intamplari misterioase intr-o noapte neagra fara luna. Ii venea greu sa creada ca cei doi barbati din fata ei sunt frati. Daca de Ikusa se forta sa nu se apropie din cauza alurii lui de bad-boy atunci de Hissori, care era exact opusul lui, se putea apropia linistita. El spre deosebire de Ikusa nu arata ca cineva pus pe rele tot timpul. Era sigura ca in prezenta lui nu avea de ce sa se teama in privinta inocentei ei, pe cand cu Ikusa povestea statea cu totul altfel. Daca ar fi ramas singura intr-o camera cu el, trebuia sa se astepte la absolute orice din partea frumosului Don Juan imprevizibil. Ikusa era mustangul naravas de abia capturat din salbaticie, intotdeauna fiind gata sa il arunce pe cel ce ar fi indraznit sa il calareasca, iar daca el era mustangul naravas, Hissori era calul pur-sange cu multe trofee castigate la diferite concursuri. De un lucru putea sa fie sigura si acela era ca oricat de frumosi ar fi ei doi, oricat de atragatori nu putea sa fie cu niciunul dintre ei doi, nu era de teapa ei. Ei erau caii superbi, in timp ce ea era pur si simplu un cal de bataie. Nu o deranja acest fapt deoarece nu vroia sa isi faca un iubit, vroia doar sa aiba cativa prieteni care sa o inteleaga si sa isi continuie cautarea ingerilor ei mult iubiti. Simtea ca ei puteau sa ii inteleaga pasiunea pe care o avea.
-Se pare ca exista si coincidente… Nu stiam ca inveti in acest liceu… spuse Hissori.
Yuri vroia sa raspunda la acea afirmatie dar tocmai cand deschise gura, o voce cunoscuta se auzi din spate.
-Te-am cautat prin tot liceul, spuse Steph. Unde ai disparut asa in fuga? Oricum nu conteaza. Presedintele clasei, Seya, a trimis dupa tine. Vrea sa vorbeasca cu tine, dar vad ca esti ocupata… spunand aceasta ii zambi complice. Nu imi faci si mie cunostinta cu cei doi noi prieteni ai tai?
“ Ce scorpie esti cateodata! Vrei sa te bagi in seama asa neinvitata. Oare ce vrei cu adevarat?” se intreba curioasa Yuri in timp ce facea prezentarile.
Desi Steph se prefacea ca este cea mai buna prietena a lui Yuri, ea o invidia de fapt pe Yuri din cauza frumusetii ei si isi pusese in gand sa ii fure toti baietii care se aratau interesati de ea sau de care ea era interesata. Yuri stia ca Steph nu ii este prietena cu adevarat, dar cateodata inchidea ochii la ceea ce facea ea si nu spunea nimic.
-Sigur. Ikusa, Hissori aceasta este Steph, colega mea si una dintre prietenele mele.
Steph nu baga de seama ca Yuri o prezenta ca simpla prietena nu ca prietena cea mai buna, din cauza ca era atenta la orice miscare a celor doi frati.
-Incantat de cunostinta, raspunse Hissori politicos.
-Sal`tare, scumpete! Spuse Ikusa facandu-i cu ochiul.
La acest salut Yuri mai ca nu il plesni pe Ikusa, iar cat despre prietena ei era invidioasa pe ea pentru ca era asa de libertina. Oricum ei doi puteau sa faca ce vroiau ei din cate ii pasa ei, dar problema ei era ca ii pasa desi nu vroia sa o arate si nici sa recunoasca.
Clopotelul anunta terminarea pauzei. Fiecare se indreapta spre clasele lor, dar nu inainte ca Steph si Ikusa sa faca schimb de numere de telefon. Ceea ce o scoase pe Yuri din sarite, dar tace si nu spune nimic. Ikusa vazu cum Yuri trece de la o stare la alta dar nu ii dadu atentie. Cu ea nu avea voie sa se implice pentru ca el cu Hissori dedusera ca ea avea un potential mare de a devein inger, iar daca cineva se amesteca in viata ei nu putea sa stie ce efect ar putea avea aceasta pe viitor. Iar el unul chiar vroia sa ii dea sansa sa devina inger, in afara de aceasta daca s-ar indragosti de el atunci o sa ii franga inima cand va trebui sa plece inapoi in “ America”.



Răspunsuri în acest subiect
Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 06:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 11:08 PM
RE: Aripi insangerate - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 16-09-2009, 10:29 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-09-2009, 10:21 PM
RE: Aripi insangerate - de Zyspar - 20-09-2009, 12:24 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-09-2009, 10:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-09-2009, 02:23 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-09-2009, 09:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-09-2009, 08:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 02-10-2009, 04:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-10-2009, 10:32 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-10-2009, 10:38 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-10-2009, 10:09 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-10-2009, 09:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-10-2009, 02:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-10-2009, 12:44 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-10-2009, 01:12 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-11-2009, 03:30 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-11-2009, 05:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-11-2009, 08:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2009, 12:45 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-11-2009, 01:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 25-11-2009, 03:05 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 30-11-2009, 02:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-12-2009, 01:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-12-2009, 04:28 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 04-12-2009, 04:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-12-2009, 11:12 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 07-12-2009, 09:42 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-12-2009, 03:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-12-2009, 02:41 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 14-12-2009, 06:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-12-2009, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 16-12-2009, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-12-2009, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2009, 03:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2009, 12:51 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-12-2009, 11:42 PM
RE: Aripi insangerate - de A'Svear - 23-12-2009, 08:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 24-12-2009, 02:08 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-12-2009, 05:14 PM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 25-12-2009, 12:14 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-12-2009, 02:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 26-12-2009, 03:17 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-12-2009, 01:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 29-12-2009, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 30-12-2009, 03:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-01-2010, 12:37 AM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 15-01-2010, 08:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-01-2010, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-01-2010, 11:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-02-2010, 02:19 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 06-02-2010, 12:52 PM
RE: Aripi insangerate - de marya - 06-02-2010, 03:36 PM
RE: Aripi insangerate - de Aly - 10-02-2010, 02:51 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-02-2010, 08:24 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 12-02-2010, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-02-2010, 01:48 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 19-02-2010, 11:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-03-2010, 05:44 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 11-03-2010, 10:37 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-03-2010, 07:36 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-03-2010, 01:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-03-2010, 02:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 01-04-2010, 12:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-04-2010, 10:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 09-04-2010, 04:20 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-04-2010, 03:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-04-2010, 12:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 17-04-2010, 12:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-04-2010, 05:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 22-04-2010, 03:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 22-04-2010, 05:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-04-2010, 07:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 03-05-2010, 06:05 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-05-2010, 09:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 11-05-2010, 09:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-06-2010, 08:41 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 04-06-2010, 04:54 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 05-06-2010, 04:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-06-2010, 01:27 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-06-2010, 04:48 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-07-2010, 05:18 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 04-07-2010, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 05-07-2010, 08:40 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-07-2010, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-07-2010, 01:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-07-2010, 02:55 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-08-2010, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 10-08-2010, 10:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-08-2010, 06:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-08-2010, 08:48 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 27-08-2010, 08:45 PM
RE: Aripi insangerate - de Akane Hime - 01-09-2010, 08:22 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-09-2010, 03:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 23-09-2010, 07:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-10-2010, 03:28 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2010, 09:40 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 14-11-2010, 07:13 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-11-2010, 10:00 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2010, 04:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 18-12-2010, 05:32 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 18-12-2010, 10:04 PM
RE: Aripi insangerate - de Hanna2300 - 18-12-2010, 10:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-12-2010, 03:16 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2010, 11:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 21-12-2010, 12:19 AM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 21-12-2010, 07:53 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 22-12-2010, 09:38 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 24-12-2010, 02:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-01-2011, 12:11 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 08-01-2011, 04:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-01-2011, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 30-01-2011, 04:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 08-02-2011, 08:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-02-2011, 04:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 13-02-2011, 07:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-02-2011, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-02-2011, 04:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-02-2011, 06:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-02-2011, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 20-02-2011, 05:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-03-2011, 07:52 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 18-03-2011, 08:46 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-03-2011, 11:01 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 23-03-2011, 05:19 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-04-2011, 07:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 01-04-2011, 09:47 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 01-04-2011, 09:57 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 06-04-2011, 02:37 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-05-2011, 07:37 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 04-05-2011, 08:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 29-05-2011, 09:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-06-2011, 07:00 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-06-2011, 10:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 15-06-2011, 09:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-07-2011, 02:54 AM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 06-07-2011, 04:25 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 16-07-2011, 01:14 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-08-2011, 07:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 21-08-2011, 03:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-09-2011, 05:01 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-10-2011, 10:17 AM
RE: Aripi insangerate - de ciupaciup - 12-10-2011, 06:23 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 15-10-2011, 04:49 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 30-10-2011, 12:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2011, 03:38 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 07-02-2012, 12:35 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 08-02-2012, 01:46 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cand imaginatia prinde aripi yume^^ 4 3.011 23-04-2012, 08:25 PM
Ultimul răspuns: yume^^
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.230 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Ritmuri insangerate nimeni 29 15.318 31-12-2011, 03:32 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Bataie din aripi Ichigo. 2 2.313 02-06-2011, 10:24 PM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Zbori fără aripi ÅŸi zâmbeÅŸti plângând. Lust. 4 3.196 13-04-2011, 09:42 AM
Ultimul răspuns: Lust.
  Aripi frante Child Of Sunset 12 7.479 25-11-2010, 09:46 AM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Aripi negre bluedark 0 1.997 30-08-2010, 09:01 AM
Ultimul răspuns: bluedark
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 26.955 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Cand demonul prinde aripi Irukandji 13 9.548 19-10-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Baunne
  Ingerii nu zboara,fara sa aiba aripi Lexi 2 2.555 23-06-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Lexi


Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)