Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ce cititi?
nasol...lasa-te
4.08%
2 4.08%
hm......
4.08%
2 4.08%
asa si asa
2.04%
1 2.04%
ok, mai trebuie lucrat
10.20%
5 10.20%
foarte bine, super misto
79.59%
39 79.59%
Total 49 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Aripi insangerate

scuze pentru intarziere.:)
ÃŽn Castel

Castiel se trezi plin de transpiratie si cu o senzatie de teama care îi controla tot trupul. Tremura si nu putea sa îsi revina din acea stare oricât de mult si-ar fi dorit.
- Ce se întâmpla? Se întreba încercând sa se controleze.
Se putea citi teama din glasul sau. Acel tip de teama creata din nesiguranta, neîntelegerea unor momente ca cel în care Castiel se afla. Nu putea sa ignore faptul ca ceea ce i se întâmpla putea sa fie un fel de pregatire pentru transformarea prin care avea sa treaca pentru a deveni un Fallen Angel. Nu îsi dorea sa devina asa ceva. Îl îngrozea numai simplul gând, nici nu vroia sa accepte adevarul, sa îsi accepte viitorul pentru ca daca ar fi facut-o nu ar mai fi putut sa functioneze. Se întreba de ce nu îl lasase atunci pe Ikusa sa o salveze pe conducatoarea lor. Ce îl împinsese sa faca acel gest, nu stia. Îi era frica de puterea pe care, el considera, nu o merita si se mai temea si de responsabilitatea cu care venea aceasta putere. O responsabilitate mult prea mare pentru acesta. Nu credea ca se va descurca.
Statea în pat, în fund, strângând cearceaful în mâini în timp ce încerca sa se linisteasca, atunci când auzi o voce slaba de undeva. Nu întelese ce a soptit, dar nu conta. Aceasta continua sa susoteasca în capul sau refuzând sa taca.
- Înnebunesc? Ce se petrece cu mine? Sopti strângând cearceaful si mai tare în mâini încercând sa puna capat acelor soapte.
Deja totul devenise prea ciudat pentru Castiel asa ca se ridicase din pat si se îmbraca pentru a iesi afara sa se plimbe, pentru a întâlni o fata cunoscuta si a discuta cu el. Orice, numai sa nu mai fie singur. Imediat ce puse piciorul pe hol s-a trezit înconjurat de Lilith si Rose.
- Buna Rose, Lilith. Ce faceti? Le întreba zâmbindu-le bucuros ca avea cu cine sa vorbeasca.
- Bine, raspunsera amândoua în unison.
Rose îi zâmbi calduros în timp ce Lilith se uita ciudat în directia lui. Nu îi acorda atentie lui Lilith deoarece ea întotdeauna fusese putin sucita si oferea priviri ciudate din când în când tuturor. Nimeni nu putea sa înteleaga îngerul ce controla apa, nimeni mai putin Ayame. Aceasta reusea cumva sa înteleaga mult prea bine ce se petrecea în sufletul si inima supusilor ei.
- Dar tu ce faci? Nu arati prea grozav inazi, observa Rose care se uita cu interes la Castiel, masurându-l de sus în jos si invers de parca îl vedea pentru prima data în viata ei.
Ceva nu era în regula cu persoana lui, numai ca îngerul aerului nu putea sa îsi dea seama ce. Ceea ce o deranja cel mai mult la acesta erau ochii caprui care parca se întunecasera, capatând o nuanta mai închisa decât erau de obicei.
- Nu ma simt prea bine, într-adevar, dar în rest nu am nimic, raspunse lasându-si capul în joc, deranjându-l la culme modul iscoditor în care Rose îl privea.
Simtea ochii ei negrii patrunzându-i în suflet, distrugându-i toate barierele pe care le ridicase, lasându-l vulnerabil.
- Ceva efecte adverse din cauza transformari pe care o vei suferi? Întreba Lilith fara a se uita în directia lui.
- Se poate spune si asta. Apropo unde sunt ceilalti doi? Cum de v-au lasat singure?
Se auzi Castiel întrebând pe un ton rautacios. Rose nu rata privirea uimita a îngerului si îsi dadu seama ca ceva era în neregula. Încerca sa se duca lânga Lilith, sa îi sopteasca impresiile ei însa nu fusese destul de rapida deoarece îngerul apei deja daduse în clocot.
- Adica ce vrei sa insinuezi? ÃŽntreba furioasa.
Ochii ei capatara o nuanta de albastru si mai închisa, daca asa ceva se putea iar în jurul aripilor ei albe aparu o aura albastruie care crestea în intensitate cu fiecare clipa.
- Ca nu poti sa îmi faci fata, papusa, zise Castiel apucând-o pe Lilith de gulerul bluzei si tragând-o spre el, lipindu-i trupul de al lui.
Erau de aceeasi înaltime asa ca furtuna oceanului se întâlni cu linistea pamântului si se produse scântei. Lilith se elibera, dându-i peste mâini si forma o bula de apa în care îi imobiliza mâinile aceluia.
- Ce spui de asta, hm? ÃŽntreba victorioasa.
- Lilith! Exclama Rose speriata atunci când vazu o a treia bula formându-se în jurul capului lui Castiel.
- O, o... ce temperament încântator, afirma îngerul zâmbindu-i într-un mod în care o provoca pe Lilith sa îl raneasca, sa îi arate ce poate sa faca.
- Ce este în neregula cu tine?! Tipa îngerul aerului dând cu pumnii mici în pieptul lui Castiel.
Lacrimi începura sa se formeze în ochii negri, blânzi.
- Nu este nimic în neregula cu mine. Ce este în neregula cu tine? O întreba uitându-se de sus la ea.
Nu parea sa îi pese deloc de bula de apa care se forma încet dar amenintator în jurul capului sau. Era înfricosator modul rece si calm cu care trata toata acea situatie.
- Castiel, trezeste-te! Îl zgâltâii Rose.
-Castiel, Castiel. Peste tot Castiel. Chase spune-ti. A, da, încântat de cunostinta. Scuze ca nu pot sa dau mâna cu voi, sunt putin imobilizat... momentan, spunând asta se uita fulgerator direct în ochii lui Lilith.
Cele doua fete împietrira când îl auzira. Nu întelegeau exact ce se întâmplase în acele secunde. Vocea îi era putin schimbata iar privirea, de obicei calduroasa si primitoare se schimbase în ceva de nedescris. Îl cunosteau, dar în acelasi timp nu îl cunosteau. Era ca si cum ar fi fost o cu totul alta persoana. Nu stiau daca aceasta atitudine a lui se datora transformari pe care era nevoit sa o suporte sau nu. Si daca nu transformarea era de vina, atunci nu puteau sa nu se întrebe îngrozite ce cauza acel comportament. De când se întorsese conducatoarea lor lucruri ciudate se petreceau. Mai ales între ea si Ikusa, iar garda ei personala se simtea neputincioasa în a o ajuta sa clarifice lucrurile care îi întunecau privirea si faceau sa îi apara riduri fine pe frunte.
- Castiel, linisteste-te, spuse si Lilith oprind bula din evolutia ei.
- Sunteti proaste? Sau poate doar va prefaceti? Le întreba râzând ca un nebun.
Rose o lua de brat pe colega ei si o trase mai departe de Narkangel pentru a vorbi în liniste cu aceasta fara interferenta îngerului. Lilith nu se opuse, dar nu îl scapa din ochi pe Castiel. Nu dorea sa îl lase sa scape mai ales ca nu stia de ce este în stare.
- Nu cred ca este Castiel, sopti Rose.
- Cum sa nu. Esti oarba? Întreba Lilith uitându-se uimita la colega ei.
- Este corpul sau dar nu este sufletului lui acolo... de fapt, sufletul sau este pe acolo dar este inconstient. Cine vorbeste este un necunoscut, o alta persoana total diferita. L-ai auzit, a spus ca se numeste Chase.
- Îti dai seama cum suna? O întreba uitându-se la aceasta ca la o nebuna.
Nu putea sa accepte asa ceva. Nu existau boli nici fizice si nici psihice pentru îngeri, erau imuni la asemenea degenerari fizice si mentale. Doar oameni aveau asemenea probleme. Era blestemul lor pentru pacatele savârsite.
- Da, stiu. Cu toate aceste, este adevarul.
- Este imposibil.
- Nu chiar. Oameni au o boala numita personalitate multipla, de ce nu ar putea avea si Castiel asa ceva? ÃŽntreba.
- Pentru ca suntem îngeri! Nu putem sa fim bolnavi, totul functioneaza perfect, corpul nostru este perfect! Asa ne-a facut Dumnezeu, asta este vointa Sa.
- Dar daca nu este ceva ceva fizic? Daca aceasta personalitate s-a nascut din cauza ca a detinut puterea focului? Gândeste-te Lilith. Aminteste-ti ce spun legendele. Fiecare înger legendar are o putere elementara pe care o controleaza, daca asta înseamna ca ei ne pot controla pe noi, îngerii elementari? Sacred Wings apa, Lucifer focul, SunLight aerul si MoonBlood pamântul. Deci... focul are doua fete: una a distrugerii si durerii si una a vietii si renasterii. Castiel a reprezentat binele, tipul acesta raul atunci când a detinut puterea focului. Nu este posibil?
- Dar asta înseamna ca si eu ar trebui sa am o a doua personalitate pentru ca apa are tot doua fete la fel ca si focul, spuse Lilith încapatânata.
- Ba da, Rose. Este posibil. Si chiar asa s-a întâmplat, spuse cineva care aparuse din senin si auzise ultimele lucruri soptite între cele doua.



Răspunsuri în acest subiect
Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 06:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 11:08 PM
RE: Aripi insangerate - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 16-09-2009, 10:29 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-09-2009, 10:21 PM
RE: Aripi insangerate - de Zyspar - 20-09-2009, 12:24 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-09-2009, 10:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-09-2009, 02:23 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-09-2009, 09:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-09-2009, 08:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 02-10-2009, 04:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-10-2009, 10:32 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-10-2009, 10:38 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-10-2009, 10:09 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-10-2009, 09:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-10-2009, 02:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-10-2009, 12:44 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-10-2009, 01:12 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-11-2009, 03:30 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-11-2009, 05:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-11-2009, 08:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2009, 12:45 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-11-2009, 01:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 25-11-2009, 03:05 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 30-11-2009, 02:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-12-2009, 01:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-12-2009, 04:28 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 04-12-2009, 04:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-12-2009, 11:12 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 07-12-2009, 09:42 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-12-2009, 03:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-12-2009, 02:41 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 14-12-2009, 06:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-12-2009, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 16-12-2009, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-12-2009, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2009, 03:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2009, 12:51 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-12-2009, 11:42 PM
RE: Aripi insangerate - de A'Svear - 23-12-2009, 08:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 24-12-2009, 02:08 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-12-2009, 05:14 PM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 25-12-2009, 12:14 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-12-2009, 02:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 26-12-2009, 03:17 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-12-2009, 01:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 29-12-2009, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 30-12-2009, 03:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-01-2010, 12:37 AM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 15-01-2010, 08:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-01-2010, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-01-2010, 11:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-02-2010, 02:19 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 06-02-2010, 12:52 PM
RE: Aripi insangerate - de marya - 06-02-2010, 03:36 PM
RE: Aripi insangerate - de Aly - 10-02-2010, 02:51 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-02-2010, 08:24 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 12-02-2010, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-02-2010, 01:48 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 19-02-2010, 11:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-03-2010, 05:44 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 11-03-2010, 10:37 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-03-2010, 07:36 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-03-2010, 01:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-03-2010, 02:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 01-04-2010, 12:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-04-2010, 10:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 09-04-2010, 04:20 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-04-2010, 03:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-04-2010, 12:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 17-04-2010, 12:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-04-2010, 05:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 22-04-2010, 03:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 22-04-2010, 05:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-04-2010, 07:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 03-05-2010, 06:05 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-05-2010, 09:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 11-05-2010, 09:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-06-2010, 08:41 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 04-06-2010, 04:54 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 05-06-2010, 04:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-06-2010, 01:27 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-06-2010, 04:48 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-07-2010, 05:18 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 04-07-2010, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 05-07-2010, 08:40 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-07-2010, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-07-2010, 01:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-07-2010, 02:55 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-08-2010, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 10-08-2010, 10:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-08-2010, 06:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-08-2010, 08:48 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 27-08-2010, 08:45 PM
RE: Aripi insangerate - de Akane Hime - 01-09-2010, 08:22 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-09-2010, 03:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 23-09-2010, 07:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-10-2010, 03:28 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2010, 09:40 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 14-11-2010, 07:13 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-11-2010, 10:00 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2010, 04:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 18-12-2010, 05:32 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 18-12-2010, 10:04 PM
RE: Aripi insangerate - de Hanna2300 - 18-12-2010, 10:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-12-2010, 03:16 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2010, 11:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 21-12-2010, 12:19 AM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 21-12-2010, 07:53 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 22-12-2010, 09:38 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 24-12-2010, 02:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-01-2011, 12:11 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 08-01-2011, 04:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-01-2011, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 30-01-2011, 04:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 08-02-2011, 08:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-02-2011, 04:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 13-02-2011, 07:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-02-2011, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-02-2011, 04:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-02-2011, 06:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-02-2011, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 20-02-2011, 05:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-03-2011, 07:52 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 18-03-2011, 08:46 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-03-2011, 11:01 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 23-03-2011, 05:19 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-04-2011, 07:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 01-04-2011, 09:47 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 01-04-2011, 09:57 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 06-04-2011, 02:37 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-05-2011, 07:37 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 04-05-2011, 08:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 29-05-2011, 09:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-06-2011, 07:00 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-06-2011, 10:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 15-06-2011, 09:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-07-2011, 02:54 AM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 06-07-2011, 04:25 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 16-07-2011, 01:14 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-08-2011, 07:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 21-08-2011, 03:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-09-2011, 05:01 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-10-2011, 10:17 AM
RE: Aripi insangerate - de ciupaciup - 12-10-2011, 06:23 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 15-10-2011, 04:49 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 30-10-2011, 12:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2011, 03:38 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 07-02-2012, 12:35 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 08-02-2012, 01:46 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cand imaginatia prinde aripi yume^^ 4 3.011 23-04-2012, 08:25 PM
Ultimul răspuns: yume^^
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.230 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Ritmuri insangerate nimeni 29 15.318 31-12-2011, 03:32 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Bataie din aripi Ichigo. 2 2.313 02-06-2011, 10:24 PM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Zbori fără aripi ÅŸi zâmbeÅŸti plângând. Lust. 4 3.197 13-04-2011, 09:42 AM
Ultimul răspuns: Lust.
  Aripi frante Child Of Sunset 12 7.479 25-11-2010, 09:46 AM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Aripi negre bluedark 0 1.997 30-08-2010, 09:01 AM
Ultimul răspuns: bluedark
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 26.965 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Cand demonul prinde aripi Irukandji 13 9.548 19-10-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Baunne
  Ingerii nu zboara,fara sa aiba aripi Lexi 2 2.556 23-06-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Lexi


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)