Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ce cititi?
nasol...lasa-te
4.08%
2 4.08%
hm......
4.08%
2 4.08%
asa si asa
2.04%
1 2.04%
ok, mai trebuie lucrat
10.20%
5 10.20%
foarte bine, super misto
79.59%
39 79.59%
Total 49 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Aripi insangerate

#69
scuze pentru intarzere:)
In camera lui Ran

Hissori se opri in fata usii camerei lui Ran. Ridicase mana sa bata in usa, dar ezita si lasa mana jos. Stia ce trebuia sa faca, insa nu vroia. Distrugerea sigiliilor era un lucrur ingrozitor pentru cel ale carui sigilii trebuie distruse, nu era sigur ca poate sa duca sarcina pana la capat dar trebuia sa incerce. Daca vedea ca o face sa sufere prea mult atunci se oprea si ii spunea reginei lui, ca nu poate sa duca sarcina la indeplinire, sigur il va intelege. Nu putea sa renunte fara sa incerce, deoarece lui ii pasa daca ea suferea, altui inger poate nu i-ar fi pasat. Ridica din nou mana, dar de aceasta data batu la usa, intrand cand o auzi pe Ran poftindu-l inauntru.
-`Neata, Hissori! Il saluta Ran fericita.
Se duse la el pentru a-l imbratisa si a-l saruta, iar acesta nu se impotrivi nici macar o secunda. Ba din contra, o stranse si mai tare in brate si atunci cand ea vru sa rupa sarutul, nu o lasa, obligand-o sa continuie. Nu vroia sa inceapa ceremonia, pur si simplu nu vroia, dar trebuia sa o faca, insa dupa ce sa gandi mai bine se hotari sa ii spuna totul dupa ce avea sa o faca fericita. O ora sa o petreaca in compania ei, o ora si apoi putea sa moara fericit. Asa ca o lua in brate, punandu-i o mana sub genunchi si cu cealalta sustinandu-i spatele si o duse la pat, unde o arunca, rupand astfel contactul cu trupul ei, dar si sarutul. Ran se uita la el uimita si cand il vazu ca isi da tricoul jos, uita ce vroia sa il intrebe din cauza pieptului sau plin de muschi. Nu era la fel de bine facut ca Ikusa, dar avea ce arata. Cand vru si ea sa isi dea rochia din bumbac subtire jos, Hissori puse mana pe mainile ei si o opri facandu-i semn cu degetul ca nu are voie sa se dezbrace. Aceasta intelese aratandu-i un zambet plin de promisiuni. Dupa ce isi dadu jos pantaloni, Arkangelul se arunca in pat si se juca putin cu roscata, pana sa se apuce sa o dezbrace. Incepu cu bluza ei subtire si apoi continua cu fusta din acelasi material cu bluza si ramase placut surprins cand vazu lenjeria din datela care nu acoperea nimic. Inghiti nodul ce se formase la vederea trupului ei in toata splendoarea sa si incepu sa o sarute pe fiecare milimetru de piele, avand grija sa o elibereze din acele bucati de material. Totul de aici degenera intr-o muzica minunata formata din sunetele a doi indragostiti ce isi demonstreaza dragostea. I-a cerut o ora si Ran i-a dat o ora, cand acel timp s-a terminat Hissori se simtea in al noualea cer, singurul lucru care ii umbrea acea bucurie era umbra ritualului pe care trebuia sa il faca. O mai saruta o data, inainte sa deschida gura.
-Mmm... ce dulce esti, zise Hissori.
-Stiu. Intotdeauna mananc o bomboana dimineata. De aceea sunt atat de dulce, spuse Ran scotand limba.
-Am ceva important si serios sa iti marturisesc.
-Atunci spune, zise Ran devenind dintr-o data serioasa.
-Nu este atat de usor...
Ingrijorarea domnea pe fata fetei cand il auzi. Se intreba ce era atat de important si greu de marturisit de il facea sa stea incruntat si serios. Se intreba ce avea sa faca de acum incolo daca el se va desparti de ea si va pleca. Tocmai cand isi deschisese inima in fata unui baiat, acel baiat i-o frangea. Nici nu putea sa explice cum se simtea, de altfel nici nu stia ce simtea cu exactitate. Nu mai putea sa astepte, sa il lase sa termine ce are de zis deoarece simtea ca explodeaza.
-Trebuie sa plecati? intreba ea cu jumatate de gura, luand cearceaful si infasurandu-se in el si dandu-se jos din pat.
O vedea cum sufera, cum trece de la o stare la alta in cateva secunde, insa ii era foarte greu sa isi gaseasca cuvintele. Statu doua minute uitandu-se la ea pana reusi sa raspunda, doua minute care devenisera cele mai grele minute prin care trecuse vreodata.
-Nu este vorba despre acel lucru. Este vorba despre ceva care iti va schimba conceptia asupra lumii. Cred ca ar trebui sa stai jos.
Hissori o lua de maini si o obliga sa se aseze din nou pe pat, in timp ce el isi trase unul dintre cele doua fotolii ce se aflau in camera langa pat pentru a sta in fata ei.
-Bun. Te-as ruga sa fi atenta la ceea ce iti voi spune si sa te calmezi, bine?
-Bine.
-Bun. Yuri este obsedata de ingeri. Ea crede ca ei exista, stiai?
-Da. Trebuie sa fi prost sau orb sa nu iti dai seama de acest fapt.
-Ok. Ea este obsedata de ingeri deoarece ea este un inger.
Facu o pauza, asteptand nerabdator raspunsul si reactia ei.
-Stiam ca este un inger. Este atat de buna, o adevarata sfanta, zise Ran incepand sa se relaxeze din ce in ce mai mult.
-Nu la asta ma refeream. Ea, eu, Ikusa si Castiel suntem ingeri. Ingeri cu adevarat. Avem aripi albe si puteri... se opri cand vazu expresia roscatei.
Ran se uita la el ca la un nebun. Se vedea clar pe fata ei ca nu il credea.
-Nu ma crezi. Nu este nimic, o sa iti arat.
-Da, da. Daca tu esti inger, eu sunt regina Angliei.
Hissori se ridica, aratandu-si aripile impecabile lasand-o pe Ran fara cuvinte, uitandu-se cand la el cand la aripile ce aparusera din senin in spatele lui. Se ridicase de pe pat si se duse sa atinga aripile lui. Cu uimire, observa ca acestea erau adevarate si nu erau nici un fel de proiectie sau farsa a sa.
-Dar, dar cum de aseara nu le-am simtit sau acum cateva minute? Adica erai gol si tin minte ca ti-am pus de mai multe ori mana pe spate. Era fin si nu se afla nimic acolo.
-In mod normal chiar daca nu le vezi, le poti simti, dar se pare cca daca le ascundem mult timp atunci voi nu le mai puteti simti. Am aflat acest lucru de curand, oricum credema ca nu riscam sa afli despre noi daca nu eram siguri ca nu le poti simti. Nu stiam acest amanunt deoarece nu am avut niciodata ocazia sa stam mai mult de o zi pe pamant. Nu avem voie sa ne amestecam in viata voastra.
-Ce cautati aici? De ce ati stat atat de mult?
-Sa incep cu inceputul, acum ca ma crezi. Noi, ingerii, suntem impartiti in doua caste.
-Caste?
-Da, le poti numi rase. Casta mea se numeste Arkangel, casta lui Ikusa se numeste Narkangel. Arkangeli au aripi albe si poseda puterile noptii, iar casta Narkangelilor au aripi nehre si poseda puterile zilei.
-Woow... nu-mi vine sa cred.
-Nu este tot. Pentru ca suntem diferiti Dumnezeu ne-a dat o conducatoare. Ea se numeste Ayame, este unica noastra conducatoare. Toti ingeri au durata de viata in jur de trei sute de ani, cand ne vine timpul si murim, ne reincarnam pe Pamant ca oameni. In functie de cum ne traim viata ca muritori putem sa ne intoarcem in Eden sau sa devenim demoni. Deasemenea timpul trece mult mai greu pentru noi, de exemplu o zi de-a noastra inseamna pentru voi trei zile.
-Oameni pot deveni ingeri?
-Da, doar cei pe care voi ii numiti sfinti. Oameni extrem de buni care toata viata lor au facut numai bine si nu au avut niciodata vreun gand rau. De altfel, ei pot deveni si demoni daca sunt ucigasi in serie sau altceva de acest gen.
-Ce s-a intamplat de ati fost nevoiti sa coboriti pe Pamant?
-Vezi tu, regina noastra a murit acum cativa ani de batranete, iar acum cateva luni am descoperit ceva foarte ingrijorator, am fost trimisi eu si Ikusa aici sa o gasim pe Ayame si sa o aducem inapoi in Eden, pentru a rezolva problema.
-Ati gasit-o?
-Da.
-Cand?
-Aseara.
-De ce imi spui mie toate aceste lucruri? Nu cumva eu sunt regina voastra?
-Nu. Yuri este... conducatoarea ingerilor. Tie iti spun pentru ca tu esti Raphael, ingerul Seraphim, sau cel putin noi credem ca tu esti. Nu stim sigur.
-Ce rang am ca inger Seraphim? Sunt din casta ta sau din a lui Ikusa? Cum spueai ca se numesc? Intreba Ran incercand sa isi aminteasca numele.
-Arkangeli si Narkangeli si nu. Tu si Ayame si plus cativa ingeri sunteti speciali: ayame poate sa ne conduca deoarece are o aripa alba si una neagra care ii ofera puterile celor doua caste, toate puterile plus cateva pe care numai ea le poseda. Raphael este ingerul inocentei si al cinstei avand abilitatea de a calatori in timp si a vedea ce se va petrece in viitor. Un FallenAngel are puterea zilei, celalalt pe a noptii dar sunt de o suta de ori mai puternici decat ingeri normali, ei mai au si alte puteri, dar nu stim prea multe despre acestia. Deasemenea impreuna pot aduce haosul sau pacea, de a echilibra lumea, iar ultimul inger se numeste Sacred Wings si il egaleaza in putere si frumusete pe Lucifer. Se spune despre acesta ca are abilitatea de a crea alte vietati si poate sa redea viata si sa o ia.
-Am observat ca cei doi FallenAngeli si Sacred Wings nu au nume ci doar un rang, de ce?
-Pentru ca nu am crezut ca exista. Pana acum ceva timp nu aveam decat niste basme vechi despre ei, povesti in care nu aveau nici un nume ci doar ragul lor. Ingerul Seraphim este singurul din aceste basme care detine un nume. De altfel noi nici nu credeam ca exista, niciodata nu au aparut in arhivele noastre ca date concrete. Au fost doar niste fabulatii.
-Este... incredibil. Sora mea este conducatoarea ingerilor, baiatul pe care il iubesc este arkangel, iar eu se presupune ca sunt si eu un inger. Viata mea nu va mai fi niciodata la fel, spuse ea plina de entuziasm, neintelegand de fapt ce inseamna aceasta schimbare.
Hissori nu vedea nici un sens in a-i marturisi ca daca se dovedea ca ea nu este Raphael atunci i se vor sterge amintirile despre tot ceea ce se intamplase pana in acel moment, plus amintirile despre sora ei. Daca nu era Raphael, Ran avea sa fie singura la parinti, nestiind niciodata ca avusese o sora pe nume Yuri.
-Este o problema.
-Ce problema?
Se trezi roscata din incantarea si entuziasmul ei copilaresc la auzul tonului serios cu care rostise cuvintele.
-Vezi tu, pentru ca este prima data cand incercam sa o trezim pe Raphael, nu stim ce amintiri poseda, nu stim ce ar pputea sa o trezeasca asa ca trebuie sa o trezim prin alta metoda.
-Cand un inger se reincarneaza pe pamant sufletul sau este inchis cu trei sigilii. Un cherubim, acesta este rangul nostru, are in mod normal trei sigili, cineva care este foarte important sau care este in contact cu regina zi de zi are patru sigilii. Regina noastra are cinci. Sigiliie cresc in functie de cat de important este acel inger. Acum eu nu stiu cate ai tu, dar este foarte dureros sa rupi al treilea sigiliu si durerea creste de la al treilea in sus. Primele doua vor fi doar putin incomfortabile.
-sa inteleg ca trebuie sa distrugi sigiliile ca sa o trezesti pe Raphael?
-Da.
-Dar daca nu sunt? Cum afli?
-Cand voi incerca sa distrug primul sigiliu o sa vad daca esti sau nu Raphael, dupa reactia ta.
-Ce reactie voi avea?
-Vei intra in coma si te vei trezi dupa cateva zile daca nu esti si daca esti nu vei pati nimic
-Ce se va intampla cu mine daca sunt?
-Nimic. Corpul tau se va dezintegra si vei renaste, dar personalitatea si modul tau de a gandi nu se vor schimba. Vei continua sa fi tu numai ca mai inteleapta cu mai multe cunostinte despre lumea inconjuratoare.
-Presupun ca eu nu am nici un cuvant in aceasta situatie, daca ma impotrivesc tu o sa ma legi, nu?
-Da. Esti pusa in fata faptului implinit.
-Ce trebuie sa fac? Intreaba ea resemnata.
-Esti de acord?
-Nu sunt, dar prefer sa fiu libera, nu legata.
-Odata ce incep ritualul nu vei putea iesi din cercul pe care o sa il fac in jurul tau.
-Nu este nimic. Nu am nici o intentie de a fugi.
Fara a mai spune un cuvant, hissori incepu sa mute fotoliile si masuta, eliberand camera pentru a avea loc sa deseneze pe covor cu un praf ciudat, un cerc inconjurat de triunghiuri. Pentru ran desenul arata ca un soare, ceea ce i se parea ciudat, nu stia ea prea multe despre ritualuri. Insa atunci cand se gandi mai bine isi dadu seama ca nu stia nimic despre ingeri asa ca nu avea de unde sa stie ce este potrivit si ce nu este potrivit pentru asa ceva. Dupa ce termina desenul, Hissori o pofti pe Ran sa ingenuncheze in mijlocul acelui soare. Si ritualul incepu.



Răspunsuri în acest subiect
Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 06:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 11:08 PM
RE: Aripi insangerate - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 16-09-2009, 10:29 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-09-2009, 10:21 PM
RE: Aripi insangerate - de Zyspar - 20-09-2009, 12:24 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-09-2009, 10:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-09-2009, 02:23 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-09-2009, 09:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-09-2009, 08:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 02-10-2009, 04:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-10-2009, 10:32 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-10-2009, 10:38 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-10-2009, 10:09 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-10-2009, 09:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-10-2009, 02:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-10-2009, 12:44 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-10-2009, 01:12 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-11-2009, 03:30 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-11-2009, 05:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-11-2009, 08:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2009, 12:45 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-11-2009, 01:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 25-11-2009, 03:05 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 30-11-2009, 02:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-12-2009, 01:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-12-2009, 04:28 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 04-12-2009, 04:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-12-2009, 11:12 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 07-12-2009, 09:42 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-12-2009, 03:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-12-2009, 02:41 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 14-12-2009, 06:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-12-2009, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 16-12-2009, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-12-2009, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2009, 03:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2009, 12:51 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-12-2009, 11:42 PM
RE: Aripi insangerate - de A'Svear - 23-12-2009, 08:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 24-12-2009, 02:08 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-12-2009, 05:14 PM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 25-12-2009, 12:14 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-12-2009, 02:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 26-12-2009, 03:17 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-12-2009, 01:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 29-12-2009, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 30-12-2009, 03:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-01-2010, 12:37 AM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 15-01-2010, 08:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-01-2010, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-01-2010, 11:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-02-2010, 02:19 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 06-02-2010, 12:52 PM
RE: Aripi insangerate - de marya - 06-02-2010, 03:36 PM
RE: Aripi insangerate - de Aly - 10-02-2010, 02:51 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-02-2010, 08:24 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 12-02-2010, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-02-2010, 01:48 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 19-02-2010, 11:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-03-2010, 05:44 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 11-03-2010, 10:37 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-03-2010, 07:36 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-03-2010, 01:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-03-2010, 02:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 01-04-2010, 12:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-04-2010, 10:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 09-04-2010, 04:20 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-04-2010, 03:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-04-2010, 12:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 17-04-2010, 12:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-04-2010, 05:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 22-04-2010, 03:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 22-04-2010, 05:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-04-2010, 07:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 03-05-2010, 06:05 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-05-2010, 09:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 11-05-2010, 09:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-06-2010, 08:41 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 04-06-2010, 04:54 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 05-06-2010, 04:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-06-2010, 01:27 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-06-2010, 04:48 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-07-2010, 05:18 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 04-07-2010, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 05-07-2010, 08:40 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-07-2010, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-07-2010, 01:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-07-2010, 02:55 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-08-2010, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 10-08-2010, 10:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-08-2010, 06:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-08-2010, 08:48 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 27-08-2010, 08:45 PM
RE: Aripi insangerate - de Akane Hime - 01-09-2010, 08:22 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-09-2010, 03:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 23-09-2010, 07:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-10-2010, 03:28 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2010, 09:40 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 14-11-2010, 07:13 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-11-2010, 10:00 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2010, 04:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 18-12-2010, 05:32 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 18-12-2010, 10:04 PM
RE: Aripi insangerate - de Hanna2300 - 18-12-2010, 10:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-12-2010, 03:16 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2010, 11:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 21-12-2010, 12:19 AM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 21-12-2010, 07:53 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 22-12-2010, 09:38 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 24-12-2010, 02:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-01-2011, 12:11 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 08-01-2011, 04:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-01-2011, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 30-01-2011, 04:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 08-02-2011, 08:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-02-2011, 04:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 13-02-2011, 07:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-02-2011, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-02-2011, 04:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-02-2011, 06:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-02-2011, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 20-02-2011, 05:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-03-2011, 07:52 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 18-03-2011, 08:46 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-03-2011, 11:01 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 23-03-2011, 05:19 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-04-2011, 07:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 01-04-2011, 09:47 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 01-04-2011, 09:57 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 06-04-2011, 02:37 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-05-2011, 07:37 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 04-05-2011, 08:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 29-05-2011, 09:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-06-2011, 07:00 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-06-2011, 10:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 15-06-2011, 09:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-07-2011, 02:54 AM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 06-07-2011, 04:25 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 16-07-2011, 01:14 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-08-2011, 07:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 21-08-2011, 03:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-09-2011, 05:01 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-10-2011, 10:17 AM
RE: Aripi insangerate - de ciupaciup - 12-10-2011, 06:23 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 15-10-2011, 04:49 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 30-10-2011, 12:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2011, 03:38 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 07-02-2012, 12:35 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 08-02-2012, 01:46 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cand imaginatia prinde aripi yume^^ 4 3.011 23-04-2012, 08:25 PM
Ultimul răspuns: yume^^
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.230 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Ritmuri insangerate nimeni 29 15.318 31-12-2011, 03:32 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Bataie din aripi Ichigo. 2 2.313 02-06-2011, 10:24 PM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Zbori fără aripi ÅŸi zâmbeÅŸti plângând. Lust. 4 3.196 13-04-2011, 09:42 AM
Ultimul răspuns: Lust.
  Aripi frante Child Of Sunset 12 7.479 25-11-2010, 09:46 AM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Aripi negre bluedark 0 1.997 30-08-2010, 09:01 AM
Ultimul răspuns: bluedark
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 26.957 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Cand demonul prinde aripi Irukandji 13 9.548 19-10-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Baunne
  Ingerii nu zboara,fara sa aiba aripi Lexi 2 2.555 23-06-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Lexi


Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)