Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

RolePlay - despre ce se face si ce nu se face

#1
Sa va explic ce se intampla aici... Roleplay inseamna joc de roluri . Mai pe larg , iti faci un personaj si il joci pe forum in topicuri speciale . In acest caz , topicul Role Play . Aici se deschid threaduri in care se incep povesti la care participa personajele descrise in alt thread . In cazul in care ati inteles , trecem mai departe . Dar daca nu , citi din nou .
In Romania nu exista prea multe forumuri specializate pe aceasta tema , dar sunt foarte multe in alte limbi . De exemplu , Hogwarts Extreme sau RPG forums Online . Sunt in engleza , deci pentru multi pasionati sunt foarte greu de inteles , iar un roleplay romanesc ar fi mai usor

Acum ce nu trebuie sa faceti:
1. Nu preluati controlul altui personaj! Vedeti-va de al vostru...
2. Nu faceti personaje perfecte , frumoase , invincibile , de neegalat.. de obicei ele inseamna sfarsitul multor sesiuni de roleplay .
3. Nu agresati direct sau indirect orice alt user! Nici prin posturi ,nici prin pm sau orice altceva va trece prin minte ! Nu e treaba nimanui daca va place sau nu un personaj .
4. Incercati , va rog frumos , sa va limitati vulgaritatile prin cenzura (la care vad ca recurg multi...:S ) sau prin EVITAREA lor .
5. Puteti avea pe langa personajul deja creat (cel principal creat de voi ) inca trei personaje secundare. Pe acestea le veti descrie pe toate in alt post in threadul personajelor .



Răspunsuri în acest subiect
RolePlay - despre ce se face si ce nu se face - de Zvingli - 01-07-2007, 03:32 PM
RE: RolePlay - despre ce se face si ce nu se face - de MitsuChan - 12-05-2009, 10:02 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vechile obiceiuri (roleplay location) JavaLeen 40 24.367 20-09-2010, 10:59 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)