Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Magia neagra-sangerie [yaoi]

#1
Sper sa va placa acest fic cu magie.

O zi torida de vara, mirosul asfaltului incins al autostrazilor provoca oamenilor usturime pe nas. Azir se indrepra nerabdator stergandu-si transpiratia de pe frunte cu un servetel umed, parfumat spre locul in care o multime de oameni se imbulzeau.
Inima ce pana atunci i-a batut din ce in ce mai tare, in momentul in care a ajuns in mijlocul imbulzirii a uitat sa-i mai bata.
Un barbat cu parul lung, negru stralucind scaldat de razele soarelui tinea in fata multimii diferite numere de magie hipnotizandu-i nu doar cu spectacolul ce-l oferea ci si cu sexualitatea puternica pe care trupul sau o emana. Magia, iluzionismul inveselea atmosfera ce parea sa moara pedepsita de razele solare fierbinti.
Printre flacarile din dreptul fetei ochii sai pareau asemeni unor balti de apa in intinderea fierbinte a nisipului din desert, un miraj ce atragea privirile femeilor mai mult ca magia pe care o practica cu indemanare.
Un sentiment nostalgic din vremuri de demult reveni provocandu-i o bucurie ce ii evoca amintiri din timpuri apuse cand bunicul sau il invata tainele magiei. Un om care a devenit vraci sub numele de “ Vrajitorul alb”, dar mostenirea lasata a fost distrusa de clanul” Petro”, un clan satanist de magie neagra ale caror unelte erau papusile voodoo. Exista doua tipuri de Voodoo.
Cel mai raspandit, „Rada”, este religia Voodoo care promoveaza pacea si in care invocatiile sunt facute catre acei Loa buni. Cea de-a doua partea este denumita Petro si reprezinta magia neagra practicata in Voodoo. Aici au loc practici foarte periculoase si reprezinta o zona mai putin cunoscuta a acestei religii. Se spune ca preotii cultului Petro pot crea zombi sau face blesteme mortale si il urmareau pe Azir de la nasterea sa.
Tanarul se impinse prin multime fermecat de acuratetea gesturilor magice ale vrajitorului periculos de frumos. Ajuns in fata geanta neagra de piele incepu sa se miste de parca ar fi prins viata si ragete ragusite au amutit gramada de oameni.
Ochii ce cu minute inainte aveau stralucirea diafana a diamantelor suflate in praf de stele, acum se miscau cu o febrilitate furioasa cautand ceva ce Azir nu banuia a fi chiar el.
Un fior brutal i-a zguduit intreaga fiinta din toate incheieturile si broboade reci de transpiratie alunecau pe obrajii si spatele tanarului cand acei ochii pe care ii intalnesti in casmaruri s-au oprit asupra lui. Ranjind magicianul privi buzunarul inform, intunecat ce se dilata si contracta ritmic cam in genul unei meduze care inoata.
In ciuda tremurului si nelinistii care puse stapanire pe el, inima sa batea in acelasi ritm normal de parca stia ca ceva ce ar fi trebuit sa se intample demult nu mai putea fi amanat si totusi nu ii era teama chiar daca il hartuia o presimtire sumbra.
Cu o privire animalica examina inima lui Azir, studia involburarea neagra din cavitatea toracica, explora forma sepulcrala a baiatului, osemintele de cadavru si forma sa de schelete.
Parea sa-l delecteze acea imagine a propriului mormant al lui Azir, viziunea viitoarei descompuneri acoperita de carnea in care traia, inconjurata de o negura ireala.
Amuzat si nerabdator sa-i vada inima batandu-i haotic scoase din geanta o papusa voodoo si ii smulse capul atentionandu-l asupra viitorului, dar Azir rezista impotriva spaimei si nici o bataie in plus nu se adauga pulsului normal. Inghiti in sec si prin minte ii navaleau spusele bunicului sau despre aceasta secta distrugatoare. Oricat de mult s-ar fi chinuit nu-si putea aminti scopul pentru care il vanau, dorea doar sa-i ajute pe cei care au nevoie. Intrase intr-o zona crepusculara in care intunericul se lasa pe judecata si magia sa. Trebuia sa faca fata singur si cunostiintele sale in magie nu erau suficiente pentru a face fata maleficei magii din clanul Petro.
Intr-o lupta intre bine si rau in care fortele magice se impletesc oare cine iese invingator?



Răspunsuri în acest subiect
Magia neagra-sangerie [yaoi] - de love_anime - 27-07-2009, 06:07 PM
RE: Magia neagra-sangerie(yaoi) - de Vampire`Illusion - 27-07-2009, 07:47 PM
RE: Magia neagra-sangerie(yaoi) - de Yoko - 27-07-2009, 08:19 PM
RE: Magia neagra-sangerie(yaoi) - de love_anime - 28-07-2009, 03:40 PM
RE: Magia neagra-sangerie(yaoi) - de Yoko - 28-07-2009, 04:10 PM
RE: Magia neagra-sangerie(yaoi) - de Zyspar - 28-07-2009, 06:06 PM
RE: Magia neagra-sangerie(yaoi) - de akira-chan - 30-07-2009, 05:33 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dragostea este magia iluziei Meal. 32 15.054 11-01-2012, 08:15 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Magia mi te-a dăruit (+18) Wolves 23 6.514 29-08-2011, 03:28 PM
Ultimul răspuns: Aiwendil
  [split] Dragostea este magia iluziei [ Abbeh & Metal ] Chio* 1 1.817 01-02-2011, 09:04 AM
Ultimul răspuns: Paradox 。◕‿◕。
  Frumoasa din Garsoniera Adormita si Printul pe Motocicleta Neagra Selena. 2 3.998 16-09-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Selena.
  Magia vietii CorinuTzZa 5 4.608 02-02-2009, 09:16 AM
Ultimul răspuns: sweet_zoey
  Magia verii iuliana 1 2.830 17-07-2008, 10:08 PM
Ultimul răspuns: iuliana
  Magia mi te-a dăruit (+18) 0 2.717
Ultimul răspuns:


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)