Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Magia mi te-a dăruit (+18)

#1
Fic pentru îngerul meu, kiryuu.

Capitolul 1

Zack era cel mai iscusit iluzionist din New York. A rămas plăcut surprins când a privit curios pe geamul mic din avion şi a văzut oraşul în toată splendoarea sa. Londra era minunată, chiar mai frumoasă decât i-au povestit colegii. Nimeni nu îl credea în stare să părăsească New-York-ul, unde-şi câştiga pâinea şi mult mai mult de atât. Niciodată nu a părăsit ţara, nici când i s-au oferit locuri de muncă mai bine plătite, nici când privea spatele soţiei şi mâinile ei ce ţineau strâns două genţi sau ochii femeii privindu-l trist înainte de a se urca în taxi. Tom, fiul lui, a rămas lângă dânsul, iar acest fapt i-a mângâiat tăria de caracter, forţându-l să uite femeia cu care a trăit şaptesprezece ani. Fiecare a ales ce a socotit de cuviinţă şi nu mai era loc pentru regrete sau dezămăgiri. Existau o mulţime de alte lucruri importante pe care era păcat să le neglijeze. Cariera sa încă era în creştere, la fel ca şi Tom. Mândrul său băiat avea nevoie de susţinere, să nu simtă lipsa mamei. Acum era supărat pentru că s-au mutat în Londra, dar îi va trece repede. Zack îşi cunoştea prea bine fiul.

La aeroport au fost întâlniţi de un vechi prieten englez, Merlin. Era amuzant faptul că-l chema la fel ca pe vestitul vrăjitor din trecutul îndepărtat. Merlin era şi el iluzionist şi acest nume îl caracteriza perfect, mai ales pe scena mare. Când au ajuns la prietenul său, Zack a fost rugat să se simtă ca acasă. Tom şi-a cerut scuze că nu poate să le ţină companie, şi-a privit tatăl puţin vinovat şi s-a dus în dormitorul pregătit de Merlin. Le-a spus că se simte obosit şi voia să adoarmă mai repede. Într-adevăr era seara târziu şi bărbaţii l-au crezut şi l-au lăsat în pace.
- Mâine te voi trezi de dimineaţă, vei face cunoştinţă cu fiul meu. Sunt sigur că o să vă înţelegeţi bine, zise Merlin şi îl bătu cu palma pe spate.
Tom dădu aprobator din cap, dar de fapt gândurile îi spuneau cu totul altceva. Nu credea că se va înţelege bine cu cineva de pe aici, nu se simţea bine în acest oraş şi dorea să se întoarcă acasă. Nu va cuteza să-i spună tatălui său despre aceste lucruri, trebuia să suporte, oricum Zack nu se va răzgândi. După spusele sale, acesta e un pas spre un viitor mai bun.

Ajuns în dormitorul prezentat de stăpân, a căscat gura de uimire. A observat de la început că locuinţa în care s-au oprit arăta genial. Dacă una dintre camerele pentru oaspeţi era atât de frumoasă, atunci oare cum arătau cele ale stăpânilor? Peste tot predomina o atmosferă oarecum magică, caracteristică pentru oamenii cu aşa profesie ca a lor. Privi pe pereţii bej, ornamentaţi cu diverse stele şi figuri colţuroase, iar apoi la tablourile colorate ce dădeau un aer vesel încăperii şi zâmbi. În cameră mai erau două paturi, dar destul de mari încât să încapă câte două persoane pe fiecare, iar lenjeria era modestă, de culoare albă, fără nimic în plus şi asta l-a mirat. Încă două noptiere mici lângă fiecare pat, un dulap mare, capătul căruia aproape atingea podul şi o blană de culoare gălbuie pe jos, asta era tot. A mai observat o uşă cafenie şi s-a gândit că acolo e camera de baie. A deschis-o imediat, ca să se asigure.

Tom avea doar un ghiozdan în spate, iar ce ţinea de bagaj, tatăl său a zis să nu-şi facă griji, le va aduce el, pentru că sunt grele şi Merlin îl va ajuta. A lăsat geanta pe pat şi dezbrăcându-se din mers, a intrat sub duş, dând drumul la apă să curgă. Picăturile calde îi alinau corpul şi atunci simţi cu adevărat cât de încordat şi de obosit a fost tot timpul ăsta. După ce a terminat, s-a întors în dormitor. S-a aşezat pe patul moale şi a scos din ghiozdan un carnet gros şi un pix de culoare verde, căci dorea să scrie un gând ce-i roia de câteva ore în minte. Carnetul cu pricina era jurnalul său personal, căruia i se destăinuia mereu. I-a mângâiat atent coperta şi l-a deschis la o pagină goală, începând să scrie:

New York,
primele raze sclipitoare îţi urează bună dimineaţa şi iată că soarele e deja sus, pe bolta albastră şi ne caută cu privirea. Nu ne-a găsit încă? Ciudat. Noi iubim soarele la fel de mult cum te iubim pe tine. O ploaie deasă îţi udă trotuarele, iar cea mai frumoasă stea din univers nu te-a lăsat singur. Ţi-a dăruit curcubeul multicolor, păcat că noi nu vedem acest peisaj, doar e atât de familiar!
New York, cât de aproape eşti de inimile noastre şi cât de departe suntem noi de tine. Întoarce-ne cu orice preţ.
Mereu al tău, Tom

¤*¤*¤

Un băiat înalt şi slăbuţ, cu părul aproape argintiu, o culoare foarte ciudată pentru un om obişnuit, a intrat în camera unde se odihnea Tom. Era semi-întuneric, dar promitea degrabă să se facă lumină, căci se apropia răsăritul soarelui. Tânărul s-a apropiat de pat şi îl privea atent pe Tom, care răsufla din greu. Probabil visa ceva straşnic sau... ceva excitant. Avea obrajii înroşiţi, iar bretonul negru îi dădea în ochi. Cu o mişcare îl dădu la o parte şi zvârcolindu-se aşa, i-a căzut plapuma jos. Acum străinul putea să-i vadă perfect unele părţi ale corpului, ceea ce nu era astupat de pijamale. Tom transpirase puţin şi se zvârcolea încontinuu, dar sigur nu era un coşmar. Avea erecţie şi asta se observa chiar şi prin pantalonii lărguţi.
Brian, aşa era numele străinului, surâse, se plecă şi îi dădu iar părul din ochi la o parte, apoi i-a mângâiat obrazul, fin, de parcă dorea să afle cu orice preţ cum e pielea aceea bronzată la atingere. Atunci a observat un carnet pe pat. L-a luat în mână şi începu să citească ce-i scris. După ce termină, îl puse la loc şi ieşi tiptil de acolo.
Următoarele zile promiteau să fie destul de interesante.

¤*¤*¤

#2
:X
Oh ma\' ga\' ! <33 So, my dear Despina, nou fic huh ? Şi pe deasupra e yaoi. <33 Off, deci mă apuc să-ti citesc toate ficurile yaoi pe care le-ai scris, dar şi cele pe care le vei scrie. ;> Btw, să ştii că am citit într-o zi şi ficul \" Tendinţe interzise \" :-\" Doar că nu am lăsat comm. Anyway, good job you girl. xD

Citat:Sunt sigur că o să vă înţelegi bine.
Cred că mergea mai bine \" Sunt sigur că o să vă înţelegeţi bine. ^^ - Oh da. Şi să vezi ce-o să se-nţeleagă ei ~ amândoiiiii. *perv smile*

Citat:transpira-se
transpirase.
Transpiraţia şi excitaţia - na\', aşa-i adolescenţa. *laughs*

Legat de titlu şi de personaje... Presupun c-o să fie mai mult fantasy or smth. I\'m not sure. Buuut, titul şi numele personajelor îmi întăresc ideea. xD Abia aştept să văd cum va petrece Tom zilele alături de Brian - deja bănuiesc ceva din moment ce Brian a spus că vor urma zile interesante... :>
Goddammit ! Sunt pe jar, pe foc, pe ceva usturător şi dureros. :X

PS: Btw, am văzut că-i cu dedicaţie specială ficu\'. ;> For kiryuu. You kiryuu, be glad. <3

#3
Un nou fic de-al tau! Ce tare!! Acum sa imi dau cu parerea:
-titlul : dragut si cred ca se potriveste de minune cu, continutul.
-descriere : din plin si foarte prefecta.
-gresel : ori sunt chioara eu ori nu sunt greseli.

Cam atat voiam sa zic pentru inceput. Hopa ... ia citit jurnalul? Interesant. Ce vise mai are si Tom asta. Nu il condamn. Ale mele nu sunt asa dar sunt super ciudate. Iar deviez de la subiect. Ei cam atat am avut de zis. Primul capitol interesant si astept urmatoarele.

Super inceput si succes in continuare :bv:

#4
Fic nou!
Sunt innebunita dupa magie.Sunt innebunita dupa yaoi.Iar cele doua combinate ma baga in spital de fericire. :))
Fiind primul capitol nu prea am ce comenta.Greseli n-am vazut.
Sunt curioasa sa stiu ce visa Tom.Saracul.Trebuia sa-l vada Brian.Cred ca Brian e fiul lui Merlin.Iar Brian nu stie ca nu e frumos sa se uite in jurnalele oamenilor?
Astept capitolul urmator.
Bye!

#5
Fic nou! Ura e yaoi! Si magie? Ieiiupiiiupiiei! (caldura asta ne omoara)
Deci primul capitol deja mi-a intrat in inima. Oare ce visa micutul ala? Abia astept sa vad ce va face Brian in capitolele urmatoare. I-a citit jurnalul! Daca afla Tom oare ce o sa se intample? Si mai important ce cauta Brian acolo?
Nu ne tine in suspans te rooog si adu next-ul cat mai repede!
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#6
Hey! >:D< Fic nou, fic nou, fic nou, fic nou de la Despina! miau! vreau si eu! (ignore me please, I\'ll calm down as I speak). Huh. Bun. M-am calmat.
Ma uitam prin forum ieri si am vazut un fic nou, cu numele \"Magia mi te-a daruit\". Ma uit la autor si... surpriza, Despina! Asta inseamna ca trebuie sa-l citesc :>. Iar inceputul a fost foarte, foarte fain.
Numele Merlin imi suna a cliseu, dar banuiesc ca asta era scopul.
Casa lui Merlin e ciudata. Numai in camera lui Tom sunt trei paturi duble?! Asta ar trebui sa sugereze ca Tom o sa imparta camera cu cineva, dar tot nu e placut sa te trezesti cu musafiri in mijlocul noptii. Tom era ocupat, visa ceva frumos :)). Si am impresia ca daca nu era jurnalul ala sa-i distraga atentia lui Brian, Tom n-ar fi scapat asa de usor >:). Am sensizat un zambet foarte pervers pe chipul lui Brian, sper ca-mi amintesc bine si ca o sa mai am ocazia sa-l vad, poate nu cand ingerii dorm.

Mai mult de atat nu stiu ce sa zic, nu se pot spune prea multe despre un prim capitol, asta fiind motivul principal pentru care il astept cu nerabdare pe urmatorul, deci spor la scris (cu exceptia cazului in care si asta e un fic mai vezi, gata scris, ceea ce ma indoiesc ca e adevarat, altfel ar insemna ca esti un fel de super-scriitoare si as deveni geloasa, mai mult decat sunt deja :)) ). Bye!
There's only one way to get rid of temptation, and
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde


Blog - October Nights

#7
Am citit şi eu, dar mai înainte.
Numai că nu am prea ştiu ce să spun.. de parcă acum ştiu. :))

Anyway... Mi-a plăcut.
Cum ţi-am mai spus ai un mod frumos, lin şi cugetat de a scrie.
Înşiri lucruri le desfăşori complex, chiar şi când propoziţiile par simple, ele sunt doar după ambalaj aşa, căci dacă le citeşti cu alţi ochi sau cu o mai puternică concentrare ele semnifică ceva anume. :-) Pot spune că a fost scurt, dar visul lui Tom m-a pus pe gânduri.. :>
Năstrujnic băiatul, iar celălalt care s- infiltrat mai apoi în poveste.. mrr.. are curaj. :>

Ce să mai spun, doar mi-a plăcut.
Sincer ai evoluat şi sunt fericită de lucrul asta, pentru că citesc cu plăcere lucrările tale.
greşeli cine nu are, acum nimeni nu-i perfect. La tine nu este cazul, nu ai pentru că sigur te corectezi.
Încânţi mereu preferinţele cititorilor.;))

#8
Un fic nou...Yupy, yupy, yupy! Ma bucur enorm ca ne impartasesti si noua ideile tale.:) Si exacvt cum mi-am inchipuit....Capitolul a fost nemaipomenit. Am ramas asa: :-O Din primul capitol sa....? I like it! :x
Brian este fiul lui Merlin, nu? Mia placut de el la faza asta, l-a mangaiat si desii nu este bine, i-a citit jurnalul. Acum cred ca a aflat cateva lucruri esentiale despre Tom....Ba, da si el ce o fi visat de era excitat in halul ala??? :-> Pe mine ce ma intereseaza la faza asta este daca a visat o fata sau un baiat. Atat! :))
Deci, parerea mea sti care este...Mia placut inceputul si cred ca si urmatoarele capitole vor fi la fel de super.:d Te pricepi foarte bine sa trezesti curiozitatea in oameni.
Anyway sper sa vi repede cu next-ul :D
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

#9
Mulţumesc foarte mult pentru comentarii, nu mă aşteptam să am atâţia cititori. Iată nextul.

Capitolul 2

Când s-a trezit din somn, Tom avea o dispoziţie foarte bună, iar faptul acesta la uimit nespus de mult. A zâmbit somnoros şi apoi a deschis ochii, pregătindu-se să sesizeze că încă se află în camera oferită de prietenul tatălui său. Aşa era, din păcate sau... din fericire. Înainte să adoarmă, când scria acele rânduri importante în jurnalul său, i-a venit în minte un gând straniu. Băiatul, de fapt, era de acord cu decizia părintelui, la urma urmei o încercare de a trăi viaţa mai bine ca până atunci, nu era atât de groaznică. Tom s-a închis în sine după ce a plecat mama lui şi noroc de Zack, care nu l-a lăsat singur şi i-a fost mereu alături. Nu ar fi fost în stare să-l piardă şi pe el, mai ales că doar alături de acest om simţea că este important, că există cineva care îl preţuieşte şi care nu-l va lăsa niciodată în voia soartei, aşa cum a făcut acea femeie. Nu avea el puterea şi nici dreptul de a o judeca, dar totuşi era singurul ei fiu...
Ridicându-se din pat, şi-a dat seama că e singur în dormitor, mai mult de atât, Zack nici nu a înoptat aici. Oare ce avea să însemne asta? Celălalt pat era aşternut şi neatins, aşa cum l-a văzut Tom înainte de culcare. Probabil bărbatul a stat de vorbă toată noaptea cu prietenul său din copilărie şi nu au ţinut cont de vreme. Apropo de timp, oare cât e ora? Brunetul a ridicat capul şi privi toţi pereţii, cu speranţa că va găsi un ceas acolo, dar nu a fost să fie. Din fericire şi-a adus aminte de telefonul mobil pe care îl ţinea în ghiozdan. Peste câteva clipe îl ţinea în mână şi privea la ecran cu gura căscată. La naiba! A dormit cincisprezece ore, cum a putut să facă una ca asta?! Nu îi venea să creadă! Şi da, ora era instalată corect, s-a schimbat automat chiar atunci când au călcat pe primul trotuar din Londra.
A hotărât să facă un duş şi apoi să coboare la primul etaj - trebuia să-şi găsească tatăl neapărat. Era obligat să îi spună că s-a răzgândit, că îl va susţine în toate hotărârile sale şi că îi va fi mereu alături, aşa cum merita cel din urmă. Nu avea mulţi prieteni în New York, chiar nu-i avea deloc. Toţi cu care şi-a petrecut timpul Tom vreodată erau nişte adolescenţi zvăpăiaţi, dornici de distracţie şi care nu au nici un scop în viaţă. Bun, nici Tom nu ştia sigur care e scopul său suprem, dar măcăr se gândea la asta şi dădea dovadă de seriozitate în tot ce făcea. New-York-ul era casa lui şi iubea nespus de mult acel oraş, dar spera să găsească ceva familiar şi în împrejurimile Londrei. Optimismul era binevenit în această situaţie.
Brusc, printre acesturi gânduri clare, a trecut o imagine îndrăzneaţă, care l-a făcut să roşească imediat. În acel moment şi-a adus aminte visul din noaptea cu pricina şi a înghiţit în sec. Stop! A fost doar un vis, care nu înseamnă nimic şi nu dovedeşte nimic! Şi ce dacă două trupuri masculine, dintre care unul era al său cu siguranţă, se împleticeau, formând poziţii ruşinoase? Nu conta deloc că a făcut sex cu o persoană de acelaşi gen, nu era prima dată când visa una ca asta. Desigur, tatăl său i-a spus într-o bună zi că fiecare imagine din timpul somnul semnifică ceva, dar nu neapărat merită atenţie. Problema era în experienţa lui sexuală, care nici nu exista. Şi-a pierdut virginitatea cu o fată beată, în toaleta unui club de noapte şi a fost oribil. Primul său orgasm adevărat a fost scurt şi fără emoţie, ceea ce nu l-a impresionat deloc. Atunci nu şi-a piedut speranţa, dar când a făcut-o a doua oară cu Mary, o fată mai mică cu un an din vecini, a pus punctul. Atunci credea că e asexual. I-a spus lui Zack despre asta, roşind şi bâlbâindu-se, dar chiar avea nevoie de un sfat, de o părere sinceră! Tătăl său a râs şi i-a spus că ăsta e abia începutul şi nu trebuie să îşi facă griji, deoarece când persoana potrivită va apărea în viaţa lui, Tom va înţelege asta şi nu va mai lăsa gândurile stupide ca acelea legate de asexualitate, să-i domine în cap. Când visa ceva legat de homosexuali, Tom se înjura cu ultimile cuvinte. Era doar vina lui, pentru că o dată, din greşeală, a intrat pe un site suspect şi acolo a văzut nişte imagini care sigur nu erau pentru copii. Atunci, pentru prima dată în viaţă, a aflat despre gay şi nici până în ziua de azi nu ştia dacă e homofob ca majoritatea sau indiferent. Oare ce însemnau aceste visuri? Erau ruşinoase, clar, dar măcăr bine că el era singurul martor. Trebuia să uite şi să le alunge din cap.
Tom s-a îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurţi de culoare albă şi într-un tricou negru din bumbac. Şi-a pieptănat părul brunet, care în ultimile luni i-a crescut cu câţiva centimentri şi acum cădea lin pe umeri. S-a gândit că ar trebui să-şi scurteze un pic bretonul, dar pentru asta avea nevoie să găsească un salon de frumuseţe. Va mai răbda, la urma urmei nu era aşa urgent.
Pentru final, ca un băiat educat, a hotărât să facă patul. Când a apucat de colţul plapumei a zărit undeva la mijloc, o pată albă, dovadă clară a visului din noaptea asta. La naiba, Tom ştia că pantalonii în care a dormit erau murdari de spermă şi i-a ascuns în ghiozdan, dar cu albiturile ce trebuia să facă? Doar nu trebuia să le îndese tot acolo, mai ales că nu erau ale sale, erau în ospeţie!

"Vai, sigur mă voi face de ruşine" gândi el disperat şi ca dovadă, obrajii i s-au înroşit imediat.

Avea inima cât un purice şi mergea pe coridoarele înguste a acelei case, iar în capul său era o adevărată încurcătură. Păşind aşa, cu capul în nori, s-a lovit de cineva şi deja se pregătea să cadă cât e de lung pe podea, dar o mână puternică îl cuprinse ferm de talie şi nu îl lăsa să se întindă pe jos. Tom îl cercetă cu privirea pe băiatul cu părul argintiu din faţa lui, înghiţi în sec când văzu acel chip frumos atât de aproape de al său şi răsuflă uşurat când tânărul şi-a luat mâinile şi l-a lăsat liber.

- Eşti bine? întrebă cel din urmă pe un ton ironic.

A întrebat asta mai degrabă din politeţe şi părea răutăcios la prima vedere, dar vocea lui... Doamne, ce voce frumoasă şi profundă avea.

- D... da, murmură Tom şi îl privi încă uimit.
- Mă bucur, zise celălalt şi apoi continuă pe un ton sigur:
- Mă numesc Brian şi sunt fiul lui Merlin. Taţii noştri sunt în bucătărie, pregătesc prânzul. Eu te-am salvat de la o căzătură spectaculoasă, sper să-mi mulţumeşti prin următorul mod: să le spui că am făcut cunoştinţă deja şi asta mă va scuti să fiu prezent acolo, am treabă. Eşti de acord, Tom? întrebă băiatul nerăbdător.

Doamne, cum putea să fie aşa liber când îi spunea toate aceste lucruri pe un ton superior? De parcă Tom ar muri fără prezenţa lui Brian la masă. Cel din urmă se credea atât de important şi vorbea atât de deschis şi rece, de parcă se cunoşteau de mici copii. Nu era normal, era prea tupeist băiatul şi Tom nu iubea aşa persoane.

- Nicio problemă, văd că ştii cum mă numesc, deci nu va trebui să mint - chiar am făcut cunoştinţă, Brian. O zi bună, zise Tom zâmbind retras şi plecă de acolo.

Brian a stat aşa câteva secunde, privindu-i în spate şi apoi surâse şmecher. Totuşi va fi foarte interesant.

"Care va fi reacţia acestui brunet mândru, când va afla că părinţii noştri pleacă în Madrid pentru o lună de zile, iar el rămâne în grija mea? Dumnezeule, cred că voi muri de râs când îi voi vedea faţa. Nu pare genul care adoră astfel de lucruri şi sper că nu mă va încurca să dau party pe trei iunie, altfel va fi rău" gândi blondul şi hotărî să se retragă în camera sa pentru a termina un proiect.

¤*¤*¤


#10
Yaaay sunt super happy. Deci Brian imi place rau. Chiar rau de tot. Cum se comporta, rece, imi plake. Si brunetu imi place. Abia astept ca tatii lor sa se care si... vedem noi atunci. Iubesc felul in care scrii si credema nu am ce comenta. Descriere ai, nici nu mai trebuie mentionat.

Superb capito si succes in continuare :bv:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dragostea este magia iluziei Me†al. 32 14.943 11-01-2012, 08:15 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  [split] Dragostea este magia iluziei [ Abbeh & Metal ] Chio* 1 1.808 01-02-2011, 09:04 AM
Ultimul răspuns: Paradox 。◕‿◕。
  Magia neagra-sangerie [yaoi] love_anime 6 5.524 30-07-2009, 05:33 PM
Ultimul răspuns: akira-chan
  Magia vietii CorinuTzZa 5 4.572 02-02-2009, 09:16 AM
Ultimul răspuns: sweet_zoey
  Magia verii iuliana 1 2.812 17-07-2008, 10:08 PM
Ultimul răspuns: iuliana
  Magia mi te-a dăruit (+18) 0 2.713
Ultimul răspuns:


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)