Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Legaturile altor Lumi

#1
Well,va fi un fic facut de mine si Apathy,intr-o maniera mai ciudata,pentru ca nu ne vom consulta,ci completa. Vreau sa spun ca fiecare va continua cu propriile idei,fara sa fie combinate,ceea ce face toata joaca mai distractiva ^^
Lectura placuta


Capitolul 1.
Cosmarul

A simtit metalul dur si rece cum sorbea din sangele ei.
Privirea ii era incetosata, insa ochii mari si negrii il fixau cu spaima,in timp ce lacrimile spalau machiajul, lasandu-i chipul murdar,plin de urme negre ce se intindeau pe obraji.
Trupul ii tremura,cuprins de spasme, scaldat in sangele ce parasea venele,curgand linistit din piept, chinuind-o, prelungindu-i agonia.
Era la capul ei, mangaindu-i parul si privind-o cu o dorinta salbatica. Reflexiile din parul lui castaniu il faceau sa arate ca un zeu al mortii,ce-si incoroneaza regina.
Ochii albastrii erau atintiti asupra tinerei cazute, parea sa se bucure de acest peisaj ca un demon ce-si primeste ofranda.
Ea il iubise intotdeauna,avusese incredere ca vor fi fericiti,ca in povesti. Niciodata nu-si imaginase insa cat de crud si violent poate deveni daca ii refuza ceva,iar in doua luni ajunsese sa il cunoasca suficient de bine incat sa-i fie frica, insa baiatul dezvoltase deja o obsesie, o considera o icoana, una de care nimeni nu avea voie sa se atinga, la care nimeni nu cuteza sa se roage.
Tacuse pana in seara aceea, cand ii spusese ca e mai bine sa se desparta,cel putin pentru o vreme. Acum era linistita,stia ca se despart…pentru totdeauna.
In ochi i-a aparut o sclipire, parea multumita si calma, fapt care l-a infuriat pe el,care vroia mai multa durere,disperare.
Ea era regina ,trebuia sa moara cand hotara el, sau cand s-ar fi gandit sa-si tradeze regele,iar momentul sosise. Fusese vandut, probabil pentru un amarat care-i promisese luna.Regina era a lui si numai a lui.Daca regele n-o putea avea,atunci nimeni nu trebuia sa o aiba.
Sosise momentul ca Isis sa se intoarca pe Taramul Zeilor,unde-l va astepta pentru totdeauna.


-Trezeste-te ! Alice, ai un cosmar ! Vocea era speriata si curioasa.
Tanara a deschis ochii brusc si a inspirat adanc. Simtea ca se sufoca,traspirase si unghiile ii intrasera in palme,facandu-le sa sangereze.
A avut nevoie de cateva minute pentru a-si da seama cine este,unde se afla si ca a fost doar un vis, linia dintre el si realitate fiind foarte fina in mintea ei.
-Ed ? Slava Cerului !
I-a sarit in brate tanarului brunet, ascunzandu-si fata in parul lui si murdarindu-i hainele de sange.Au stat asa cateva minute, dupa care Ed a indepartat-o usor,pentru a putea privi chipul surorii lui la care tinea atat de mult.
-Cat e ceasul ? A intrebat fata dupa ce a observat ca era inca intuneric.
-E devreme, poti sa dormi in continuare,micuto,ii spuse,dupa care zambi strengareste,zambet pe care Alice il adora.
Se aseza comod in bratele fratelui sau, dupa care isi aseza capul pe pieptul lui,lasandu-se purtata din nou de vise,unele linistitoare si luminoase de data asta.
Tanarul o acoperi cu o patura,dupa care o privi indelung.
Ea era cel mai important om de pe pamant pentru el, era familia lui,fata pe care se putea baza oricand. Adora totul la fiinta aceea firava, parul blond,lung si ondulat, ochii negrii,zambetul care i-a dat mereu curajul de a trece peste disparitia parintilor lor.
A ramas acolo,pazindu-i somnul, pana soarele a rasarit si a inceput sa scalde camera in lumina si caldura.
Dupa ce s-a trezit,tanara si-a imbratisat din nou fratele si a hotarat ca e cazul sa se plimbe putin cu prietenii ei.
-Alice,unde mergi ? Ed se asezase in fata usii, cu o mana intinsa spre fata,care se apropie gratios si zambi.
-Probabil in parc, cred ca e cazul sa iau o gura de aer,dupa toate visele astea. Ma voi intoarce devreme,promit !
Tanarul o saruta pe frunte si-i deschise usa.
Imediat dupa aceea,telefonul incepu sa sune.
-Edward. Raspunse scurt tanarul.
-Am informatii noi. Sora ta nu e asa inocenta cum pare.



Răspunsuri în acest subiect
Legaturile altor Lumi - de Jigoku - 23-07-2009, 11:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Lumi Mizantropul 2 2.034 04-07-2011, 10:53 AM
Ultimul răspuns: Miss Serenity
  Lumi Paralele Yaiba 2 2.868 01-11-2008, 09:07 PM
Ultimul răspuns: Jasmine


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)