Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Amintirea cenusie a dragostei

#9
A doua zi , la ora 7 , Yuri a fost primul care s-a trezit. Dupa cearta avuta cu o seara inainte, capul il durea extraordinar de rau si nu avea chef sa se duca la ore. Trebuia sa se gandeasca la un mod prin care putea sa-l cuminteasca pe noul sau elev. De acum inainte stia ca va avea batai duble de cap.
Cu pasi marunti, se indrepta spre baie, unde a intra si s-a dezbraca de pijama.A intrat in cabin de dus si a dat drumul la apa rece. De cate ori avea probleme sau ori de cate ori se simtea incordat , mereu un dus rece il ajuta sa-si limpezeasca gandurile. Avea la ce se gandi de data aceasta si existau deasemenea multe ganduri care nu-i dadeau pace.In primul rand , cosmarurile pe care nu le mai avuse demult, incepeau sa-l bantuiasca provocandu-i din nou acele sentimente care ii ruinau viata.
Se trezea in mijlocul noptii si incepea sa se plimbe prin casa sau sa citeasca carti. Ii era frica sa mai doarma ,sa mai viseze. Amintirile se intorceau din trecut, impinse parca de cineva care ii dorea raul. Isi amintea de copilarie, de mama lui, cum se juca prin gradina edenica, incarcata de multimea de trandafiri salbatici, plantati de mama lui si carora si acum le simtea parfumul, care il purta pe aripile fericirii juvenile. Totusi in afara acestor amintiri frumoase, existau si unele neplacute, care i-au marcat viata.Era o zi ploioasa, cand el s-a imbolnavit. Pana si mediul inconjurator prevestea o tragedie, cerul incarcat cu nori negri, fiorosi isi varsa mania asupra orasului, adierea blanda, racoroasa a vantului a gustat din furia cosmosului si s-a initiat in macabrul joc al destinului.
Fiindca avea febra mare, servitoarele i-au chemat mama. Printre stropii desi si mari de ploaie, printre crengile rupte ale copacilor aceasta conducea masina cu viteza mare,insa intr-un moment de neatentie a intrat intr-un stalp si a murit pe loc. Nu a mai avut timp sa-si mai vada mama in viata. Tatal lui l-a urat din acel moment, il credea responsabil pentru acel accident. L-a trimis la internate indepartate, la scoli renumite, doar pentru a scapa de el si de ceea ce ii amintea el.La internat credea ca va scapa de aceea lume haina, insa destinul l-a lovit din nou si de data aceasta mai rau ca niciodata.Acolo l-a cunoscut pe Yessure , un baiat cu doi ani mai mare decat el, care apartinea unei familii bogate asemenea lui. S-au imprietenit destul de repede, insa Yessure a profitat de inocenta si nestiinta lui. Pusese pariu cu niste amici din internat ca el il va putea imbata pe Yuri si il va saruta. Printr-un singur pariu, facut de un presupus prieten viata i-a fost distrusa. Insa stia ca nu va putea suferi toata viata din cauza unor amintiri. A hotarat sa lase trecutul in urma si sa-si faca un viitor fara a mai depinde de cineva.
In momentul in care l-a cunoscut pe Ken, a simtit ca ii seamana, ca sunt la fel. Dupa chipul , dar si dupa purtarea dura si autoritara stia ca el sufera. Asa isi ascundea si el suferintele si tristetile, asa face si acum. Asta reprezinta o a doua problena, care nu-i da pace. De cand l-a cunoscut pe acest tanar ceva s-a schimbat in el. In fata lui ii e foarte greu sa-si pastreze comportamentul dur, ii vine sa-l i-a in brate , sa-l stranga si sa-l ajute.
Dupa un sfert de ceas, timp in care a dus o lupta grea cu amintirile si cu gandurile, Yuri iese de sub dus se infasoara doar intr-un prosop alb aproape transparent. In momentul in care deschide usa de la baie ramane blocat. Credea ca a ajuns in rai sau ca un inger a coborat in apartamentul lui ca sa-l ispiteasca la lucruri interzise. Ken, pe jumatate adormit, cu o fata de copil mic, si pe jumatate dezbracat, purta doar o pereche de boxeri, se intindea in fata profesorului. Cine ar fi vazut sclipirile din ochi profesorului, sau zambetul sau pervers, ar fi zis ca-i un demon gata sa atace un inger plapand si fara aparare.Odata ce a deschis bine ochii, Ken l-a putut zari pe professor, in lumina slaba a becului. Privindu-I corpul bine facut, sangele a inceput sa-I urce in obraji.
-Doreai sa intri? vocea perversa a profesorului il facea pe micutul Ken sa se inroseasca mai rau.Se zimtea invins, cazut in propria capcana.
-D�da�.
-Bine ai o jumatate de ora la dispozitie. E 7.30 , la 8.00 sa fi gata. Sa sti ca nu te astept.
In jumatate de ora, Ken era gata imbracat in uniforma liceului. O pereche de pantaloni negri de blug, veneau turnati pe el, camasa alba era lasata deschisa la primi doi nasturi, iar sacoul , deasemenea negru, il tinea deschis.Cu pasi repezi se indrepta spre bucatarie, unde isi vazu profesorul pregatind masa. Un hohot rasuna in toata incaperea, enervandu-l pe professor.
-Pot sa stiu de ce razi? Nu vad nimic hazliu!
-Sa sti ca-ti sta bine cu sort.Esti bun de sotie.
La auzul replici, Yuri mai avea putin si-l lua la bataie pe Ken.
-Daca nu vrei sa te alegi cu cratita in cap, ar fi bine sa incetezi. Nu avem mult timp la dispozitie, asa ca treci si mananca, daca nu rabd



Răspunsuri în acest subiect
Amintirea cenusie a dragostei - de akira-chan - 02-05-2009, 09:25 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de myuu - 02-05-2009, 11:08 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de aoixtenshi - 03-05-2009, 01:20 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de Yaku-chin - 03-05-2009, 01:44 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de love_anime - 05-05-2009, 08:10 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de akira-chan - 07-05-2009, 09:09 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de Yaku-chin - 10-05-2009, 11:30 AM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de love_anime - 17-05-2009, 02:34 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de akira-chan - 08-06-2009, 10:05 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de love_anime - 09-06-2009, 07:42 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de akira-chan - 05-07-2009, 06:32 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de akira-chan - 20-07-2009, 06:29 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de akira-chan - 19-09-2009, 04:46 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de justicevampire - 23-12-2009, 05:35 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de Denny - 23-12-2009, 07:30 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de love_anime - 24-12-2009, 10:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Amintirea trecutului si viitorul plin de surprize Isa-chan 15 15.115 23-11-2009, 11:19 PM
Ultimul răspuns: Denny


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)