Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Desenul animat — util sau pierdere de timp?

#9
Acum câţiva ani în urmă, defapt mulţi ani în urmă, aş fi spus că sunt cel mai tare lucru de pe acest Pământ. Sincer, erau atât de inocente desenele din anii trecuţi, şi după părerea mea chiar aveai ce învăţa de la ele. Învăţai cum să iubeşti, să te distrezi, să ai imaginţie într-o singură idee. Te lăsau să trâieşti în propria ta lume fantastică cu glume de bun gust. Şi nici nu vreau să mă gândesc ce vor ajunge mai departe desenele animate dacă vor ajunge si copii de generaţia asta să se plângă cum ne plângem noi. 22
Adică să îi văd că plâng că nu mai este Ben 10 şi au apărut desene cu şi mai multă violenţă . . . Nici nu vreau să îmi zboare gândul la aşa ceva chiar dacă credeţi că deja mi-a zburat.

> Învaţă copiii despre lume?
Dacă ar trăi într-un joc video, cu arme şi muniţii si nu mai ştiu eu ce, da, cred ca aşa ar învăţa despre acea "lume". Pentru că acum se crede că dacă salvezi domniţa de la ananghie din mâinele răufăcătorului, eşti erou pentru că l-ai împuşcat în cap.

> Bagă doar prostii în minţile lor tinere?
Unele da, altele nu. Sincer când îi văd pe copii din ziua de azi imitându-i pe eroii lor de la TV, gen : Ha! Te-am împuşcat! Acum vii cu mine la puşcărie, prostule! sau când îi vezi că se "bubuie" cu armele lor de mare calitate, mie una îmi vine să îmi fac cruce, nu alta. Deşi recunosc că mai văd copii care ştiu să se joace, nu numai cu şi despre violenţă. Totuşi cred că desenele din ziua de azi au prea multă ficţiune. Realitatea e agăţată de un fir de aţă. Toţi vor să fie precum eroii lor, să aibă echipamente precum eroii lor, şi aşa se duce şi originalitatea dacă ei nu vor să fie ei. Oricum, copii din ziua de azi au acces la orice. Sunt şi vicleni, văzând că părinţii lor sunt foarte ocupaţi cu munca şi nu au timp de ei. Aşa că se refugiază de multe ori în desene fără pic de sens.

> Sunt o modalitate bună de a scăpa de plictiseală?
Pentru mine sincer da. Întotdeuna mă voi uita doar pentru că mă plictisesc şi vreau să mă mai amuze şi pe mine cineva, iar dacă acel cineva nu este o persoană reală, sunt bune şi desenele vechi.
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]



Răspunsuri în acest subiect
RE: D.A-util sau pierdere de timp? - de Grella. - 02-01-2011, 09:43 PM
RE: D.A-util sau pierdere de timp? - de DeDal N. - 02-01-2011, 10:15 PM
RE: D.A-util sau pierdere de timp? - de Aiwendil - 23-02-2011, 11:59 PM
RE: D.A-util sau pierdere de timp? - de Sammy - 27-02-2011, 05:03 AM
RE: D.A-util sau pierdere de timp? - de Addeh - 27-02-2011, 03:14 PM
RE: D.A-util sau pierdere de timp? - de Zuza. - 12-07-2011, 03:22 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cel mai tare desen animat: Minimax Chaos Anime 20 25.496 07-02-2014, 12:23 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Cel mai bun/prost desen animat: Cartoon Network Magica Bloom 38 29.828 02-02-2011, 03:00 PM
Ultimul răspuns: Dies ist Krieg


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)