Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scooby Doo

#21
Scooby Doo, wow 21
De cand n-am mai vazut un episod. Este un desen pur si simplu perfect din toate punctele de vedere, povestea este chiar interesanta. Chiar daca nu am mai urmarit de mult un episod cu Scooby Doo inca imi mai place,va ramane mereu in topul meu. Inca de mica il urmaresc si nici un episod nu m-a plictisit. Personajul meu preferat este Shaggy, este un tip haios si mai mereu fricos. Ii place sa manance, desi nu se ingrasa niciodata O_O Este atat de slab. Ma regasesc in el cand mananca si mie imi place xD
Am urmarit si cele doua filme cu Scooby Doo, cu personaje reale, iar al doilea film a fost preferatul meu. Shaggy si Scooby doreau sa aibe si ei un rol mai important in acel grup, deoarece se considerau nefolositori, desi nu si-au dat seama cat de importanti erau. Chiar mi-a placut cum au decurs lucrurile, Velma deschizandu-le ochii in final. Iar finalul a fost superb. As dori sa mai apara filme ca acestea, deoarece cele doua au fost pe placul meu.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#22
Imi placea Scooby Doo de moarte, il iubeam si ma uitam foarte des cand eram mai mica, trebuie sa recunsosc ca ma mai uit siu acum cand nu am ce face
Dar ma cam plictisesc uneori, adica ma uitam la el cand eram mica... gusturile s'au mai schimbat 4

#23
Nuu... sa nu aud de Scooby Doo..
Cel mai urat 47, nu mi-a placut deloc. Varamea se uita si am fost si eu nevoita sa ma uit cu ea.
Vai, extraordinar, Shaggy si Scooby 29 Se luau in brate cand le era frica!? WTF!
Si in plus ma speriau monstrii aia, urati si libidinosi, yucks...
HOT. SEXY. and POWERFUL.

#24
Oh, well.
Mai ma uitam cateodata cand se uita vara mea de 4 ani sau mama, lol. Mama se uita la desene mai mult decat ma uit eu. Asa ca, din an in pasti ma intind in pat si pur si simplu ma prostesc. Nu pot sa spun ca fac altceva. Pentru ca nu imi prea plac.
Tin minte ca intr-un timp erau acele reviste, ei bine, mi-am cumparat primul numar, din moment ce era legat de Egipt si am rememorat tot ce stiam de mult timp.
Sincera sa fiu, cred ca astea sunt ultimele desene la care m-as uita daca, ma rog, nu ar mai exista nici unul in afara. Nu ma atrage nimic.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#25
Waaai 8 Scooby Doo, desenul copilăriei mele alături de încă câteva.
Deci eram de-a dreptul fascinată de dA-u ăsta. Era genial, avea tot ce-mi trebuia mie încă de pe atunci. Puţin fun, puţin horror. Combinaţia perfectă, ce să mai? 21
Era foarte amuzant să îl văd pe Scooby sărind în braţe la Shaggy sau vice versa. Şi era şi mai amuzant cum Scooby şi Shaggy, cei mai fricoşi din grup, erau mereu trimişi drept momeală. Săracii.
Ştiu că avea două episoade preferate. Cel cu cap de dovleac şi cel cu doctorul acela de la senatoriu. Chiar mă speriaseră episoadele acelea la timpul la care le-am văzut, cred ca de aceea îmi plăceau şi îmi plac aşa mult.
Încă în ziua de azi mă uit cu plăcere la Scooby Doo. :d
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)