Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Simte teama [ O mica descriere a lumii care a devenit ]

#1
Timpul schimba multe lucruri.Defapt odata cu timpul se schimba persoanele, locul, vremea,totul. Simt cum pe zi ce trece ma schimb, in rau. O sa ajung oare o lenesa care in loc sa iasa afara ,sa se plimbe, va ramane in casa untandu-se toata ziua la tenelovele, va fuma tigari pachet dupa pachet, cu berea ilegata de curea?! Care va uita sa vorbeasca si sa scoata din gura numai fumut tigarilor.
Voi uita oare de ce naiba am plecat?Voi ajunge cumva in ultima statie .? Oare voi ajunge vreodata unde am vrut dintotdeuna sa ajung? Intrebarile astea mi le pun mereu.

Cuvintele uitate pe banci din Herastrau de toti filozofii invatati, dar ajunsi pe drumuri. Chestii foarte importante aruncate pe geam, uitarea ce se lasa de pe deal usor pe oras, odata cu seara. Femei carandu-si cu scarba copii in brate fug la magazin sa cumpere cutii de lapte .

Ratia zilnica. Timpul o ia razna. Vechiul revine la moda. Legile de odinioara revin. Totul este circular. Nu exista sfarsit. Doar inceput. Un inceput care se repeta si nu lasa loc de sfarsit.

Mereu, sfarsitul este lasat pe dinafara. De ce?Um...De ce oare?.
Eh..Stiu deja raspunsul. Este mult prea trist si negru. Azi, ieri, odata!Sfarsitul este un abis negru care te inghite si uita sa te scuipe .
Niciodata nu este pomenit, dar este la fel de prezent ca viitorul. Si stii care imi va fi viitorul? Sfarsitul.Pur si simplu. E legea firii. Asa cum vine asa pleaca. Te nasti , iti traiesti 2/3 din viata intr-o lume nebuna, scarbita, in care nu ai fost vreodata fericit.

Brusc simti ca totul are un capat. O scapare, de acesta lume nebuna, ciudata, urata! Si care este? Moartea! Viitorul meu, al tau, si al celorlalti. Toate se incheie cu moartea. Cat despre moarte.. Poti ajunge in rai, dar poti desigur, sa ajungi si in iad, depinde doar de tine, si de personalitatea ta.

Chiar daca nu il intelegi.. O sa mori!


Azi mi-ar placea sa fumez o tigare.. Sa vad cum se duce fumul in sus..Si doar sa ma uit la el. Sa-mi doresc sa fiu un fum de tigare si sa ma indrept oriunde ma duce vantul


Pacat ca nu fumez.








(asta e facut de ceva timp, sper sa nu fie prea rau limbajul:D, si sper sa va placa)



Răspunsuri în acest subiect
Simte teama [ O mica descriere a lumii care a devenit ] - de blue.hill_tS - 07-02-2009, 02:18 PM
RE: Simte teama [ O mica descriere a lumii care a devenit ] - de blue.hill_tS - 08-02-2009, 12:33 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Deny, Beny si Soru in jurul lumii [ Parodie] Erina Ozaki 1 2.429 13-01-2012, 07:29 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Pe axa lumii coral 10 5.394 13-07-2010, 05:33 PM
Ultimul răspuns: coral
  Iubirea poate distruge si cea mai mica parte de tristete eLenuSh-cu-chip-de-inger- 4 4.274 08-06-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  O mica greseala Jessi 2 3.230 22-10-2009, 08:27 AM
Ultimul răspuns: Jessi
  VampiraÅ£ii - Dragoste ÅŸi teamă .mefistofelica.nihil. 3 3.002 24-01-2009, 11:15 PM
Ultimul răspuns: .mefistofelica.nihil.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)