Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Aldnoah.Zero

#1
[Imagine: 60263l.jpg]

Actiunea este plasata intr-un univers alternativ, unde in 1972 odata cu misiunea Apollo omenirea descopera o poarta hiperluminica spre Marte. Odata ajunsi pe planeta rosie, astronautii descopera ramasite ale unei civilizatii extraterestre avansate sustinuta de o tehnologie numita Aldnoah. Astfel, incepe colonizarea acestei planete si fondarea Imperiului Vers care isi declara suveranitatea fata de Pamant. Anii trec, conflictele apar intre cele doua parti si astfel o pace e necesara sustinuta de printesa Asseylum, mostenitoarea de drept a Imperiului Vers, care face o vizita pe Pamant pentru a incheia un armistitiu intre cele doua tabere. Insa interesele meschine ale unor conspiratori ies la suprafata, iar viata printesei e pusa in pericol.

Anime-ul are 2 sezoane a cate 12 episoade, mie personal mi-a placut, finalurile in special, la primul sezon e mai bitter, insa foarte plin de suspans si incarcatura emotionala, iar al doilea asa cum voiam sa se termine. Coloana sonora e superba si poate chiar punctul forte al acestui anime, mai ales ending-ul din primul sezon (click). Personajele desi sunt generice, totusi ajungi sa iti pese de soarta lor, iar grafica e o imbinare intre CGI si animatie clasica, dar in unele momente nu e o combinatie chiar armonioasa.

Nota mea pentru intrega serie este 8.5. Daca va place mecha, merita sa va uitati la primele episoade sa vedeti daca va prinde.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"



Răspunsuri în acest subiect
Aldnoah.Zero - de Romania - 16-05-2015, 02:03 PM
RE: Aldnoah.Zero - de Mimi. - 16-05-2015, 09:11 PM
RE: Aldnoah.Zero - de Kanra - 15-08-2015, 03:58 PM
RE: Aldnoah.Zero - de MajinCloud - 19-08-2015, 05:10 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)