Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Pariu cu moartea

#8
Capitolul 4

Zambesc amuzat de replica tanarului muritor pe nume Ash, care se parea ca deja puse ochii pe mine. Ma intorc spre el si iau o suvita de par saten in mana, ducand-o la nas, mirosindu-i samponul dulce si foarte scump.
- Am vazut alti si mai papusi-baieti decat tine, dar am venit sa vad daca imi poti face fata, ii spun pustiului, dandu-i cuponul de plata lui, apoi ma asez pe un fotoliu din piele din incapere.
Ma las pe spate in fotoiu si imi intind picioarele, asteptand calm, ca pustiu sa imi calculeze ce trebuie sa imi faca, pentru suma platita la acel lacom fara capatai. Il vad cum vine la mine, urcandu-se in bratele mele, asezandu-si picioarele de o parte si alta a bazinului meu. Isi baga degetul aratator de la mana stanga din "decolteul" camasi, trangad usor de el, astfel desfacandu-mi al patrulea nasture, expunandu-mi si bicepsi. Cand vru sa treaca mai jos, ii apuc mana si ii duc ambele maini la spate si prizandu-i cu mana mea.
- Deci, cu ce o sa ma dai gata? Il intreb, incepand sa il desfac la camasa, cu o singura mana, aratand experienta de-a lungul timpului.
- Lasa-le pe mana unui expert, imi sopti, asezandu-si un deget pe buzele mele, apoi ma musca jucaus de barbia fara par.
Ii dau drumul la maini si incep sa il defac la camasa, in timp ce tanarul incepu sa isi miste bazinul inainte si inapoi, pentru a ma excita. Imi dau jos sacoul negru, ramand doar in camasa, iar degetele jucause a lui Ash, se bagara in camasa, incepand sa ma mangaie pe bicepsi puternici, gasindu-si la sfarcurile intarite de la racoarea din camera. Cand vreau sa ii dau jos camasa, se ridica din bratele mele, se aseza ingenunchi in fata mea, bagandu-se intre picioarele mele. Incepu sa mestereasca la curea, negasindu-i de capat atat de usor, imi desfacu capsa de la pantaloni si apoi trase in jos slitul. Isi baga mana in boxeri mei si scoase la lumina "jucaria".
- Sa nu-mi spui ca nu ai mai vazut vreun madular? Il iau peste picior, inchizand pentru o clipa ochii, cand isi trecu degetele peste el si il apasa usor pe cap.
- O, chiar foarte multe si de toate marimile, spuse satenul, facandu-ma sa chicotesc sarcastic, tresarind usor, cand isi trecu limba de-a lungul sau.
Imi bag degetele in parul sau, simtindu-i fiecare miscare a capului, ce ma facea sa cred, ca nu voi regreta bani ce i-am dat. Tratamentul acesta de vis nu dura mult, ce ma facu sa deschid ochi. Il vad pe Ash cum se dezbraca de haine, ramand gol-golut, lasandu-ma sa ii admir trupul subtire, cu o constitutie usor felinica, dar totusi de invidiat. Cand vru sa se urce in bratele mele, m-am ridicat, l-am apucat de mana, dandu-i de inteles sa se urce cu genunchi pe fotoliu, sa se sprijine cu mainile de spatar. Imi trec usor mainile pe spatele sau, dandu-i un mic sarut pe coloana.
- Cauta in sertarul de langa, blondinule sexy, imi sugera castaniul, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap, dar i-am urmat intocmai jocul.
Trag sertuarul, luand din aceasta un prezervativ, caruia ii desfac ambalajul cu dinti. Il rulez pe madular si cand vreau sa ma indepartez, vad o pereche de catuse roz, cu cheita. Le iau si ma intorc la saten. Ii prind mainile la spate cu ele, apoi il patrund fara pic de mila, facandu-l sa se arcuiasca si sa isi dea capul pe spate. Ranjesc sadic si incep sa ma misc in interiorul sau, facand miscari dure, afundandu-ma in interiorul sau, fara sa il menajez intr-un fel. Il apuc de catuse, tragandu-l spre mine, ii apuc barbia, obligandu-l sa isi dea capul pe spate. Incep sa ii ling pervers pielea gatului, pe care o apuc cu buzele, sugand-o pervers, apoi muscand-o, incat i-am lasat un semn frumos. Ii apuc barbatia, incepand sa o misc de-a lungul ei, facandu-l sa geama de placere. Simt cum imi vine si ma infig cu putere, facandu-l sa scanceasca de durere. Il aud cum se elibera si el in mana mea, iar eu chicotesc amuzat. Ies din trupul sau, imi dau jos prezervativul, aruncandu-l prin camera si ii desfac o catusa.
- Uuuu, facu muritorul, cand mi-am dus degetele pline de smantana lui la buze si am lins unul dintre ele, pervers.
- Nu e rau pentru o pisicuta micuta ca tine, dar am gustat din alti mai buni, il tachinez, luand un servetel, stergandu-ma pe degete si madularul, apoi ma inchei la pantaloni, dar sa sti, ca am cunoscut multi ce lucreaza in bransa ta, mai adaug, luandu-mi sacoul pe mine si incheindu-ma la al patrulea nasture.
- Ce vrei sa spui? Ma intreba, tanarul, asezandu-se cu oarecare dificultate pe fotoliu, mesterind si la cealalta catusa.
- Ca cel te-a inceput te-a largit si nu prea, iar ceilalti nu prea au participat atat de mult la, largirea ta acolo jos, nu crezi? Ii raspund tot cu o intrebare si ma duc la el si ma proptesc cu mainile de bratele fotoliului, incat ne puteam privi drept in ochi. Poate o sa ne mai vedem, Ash, ii soptesc si ii dau un mic sarut pe varful buzelor, apoi ma indrept spre usa, chicotind amuzat.
Ies din incapere, aprizandu-mi o tigare si pornesc de-a lungul coridorului semi-obscur, oprindu-ma in fata unei oglinzi. Mi-am aranjat mai bine hainele, bucurandu-ma, ca nu eram ciufulit, ca sa fiu nevoit sa imi refac coafura. Il vad pe Takashi cum venea pe coridor urmat de blondul cu care s-a sarutat Ash, inainte sa ma agate. Il salut din cap pe Sejiouru si facandu-i cu ochiul blondui, care aproape isi rupse gatul, cand isi intoarse capul pentru a se uita lung dupa mine. Ajung in sala principala, care s-a umplut de barbati, dar nu am stat mult, mai ales ca baieti clubului, au pus deja ochii pe mine. Va rog, mi-am gasit biletul de intrare aici, imi spun in gand, iesind din local si ducandu-ma la masina. Intru in vehicol si trezesc motorul la viata, pronind spre casa. Nota in calendar: ajung acasa, inainte de ora trei dimineata, imi spun in gand, fiindca ceasul era doisprezece si jumatate noaptea. Detali, detali...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Pariu cu moartea - de Clau~ - 26-12-2012, 12:39 AM
RE: Pariu cu moartea - de Natsuru - 26-12-2012, 01:47 AM
RE: Pariu cu moartea - de Lexxu - 26-12-2012, 01:46 PM
RE: Pariu cu moartea - de Nywa - 30-01-2013, 07:56 PM
RE: Pariu cu moartea - de Kira's Scarlet - 07-02-2013, 06:50 PM
RE: Pariu cu moartea - de Clau~ - 03-03-2013, 06:57 PM
RE: Pariu cu moartea - de Michee - 04-03-2013, 07:35 PM
RE: Pariu cu moartea - de Nywa - 06-04-2013, 01:49 PM
RE: Pariu cu moartea - de Michee - 07-04-2013, 03:40 PM
RE: Pariu cu moartea - de Kira's Scarlet - 10-04-2013, 05:11 PM
RE: Pariu cu moartea - de Clau~ - 12-06-2013, 03:30 PM
RE: Pariu cu moartea - de Kira's Scarlet - 12-06-2013, 08:21 PM
RE: Pariu cu moartea - de Nywa - 05-07-2013, 01:43 PM
RE: Pariu cu moartea - de Kira's Scarlet - 05-07-2013, 04:53 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Pariu ca te fac?! Katsu 69 38.809 26-06-2013, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Pana cand moartea ne va desparti Beatrix LaVey 23 12.472 29-12-2011, 08:13 AM
Ultimul răspuns: AbiiShu'
  Punem pariu [16-18+] Psike 60 23.208 26-07-2011, 10:29 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Moartea ÅŸi alte droguri. Lust. 6 3.009 22-03-2011, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Katniss
  Dansand cu moartea Alee 7 4.593 25-06-2010, 07:32 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Hai sa ne jucam cu moartea andera 1 3.403 22-11-2007, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)