Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Confruntare finala

#3
Heiaaaaaa ! Uite-ma pe aici cu capitolul 2 ! * hugs *

Capitolul 2.

Kevin:

Ma pregateam sa inspectez noul club homo/lesbi din oras, niciunul nu scapase. Cum se deschideau, cum hop si eu sa vad daca era cineva demn de mine.
Imbracat in blugi skinny negrii si un tricou simplu alb, m-am incaltat cu vesnicii mei skateri verzi si m-am privit in oglinda mare din hol. Aratam bine, ca de obicei. Mama natura ma inzestrase cu un trup bine facut, o inaltime admirabila - la modul ca le puteam scuipa seminte in cap multora -. Parul imi era de un negru alastrui genial, de care aveam grija ca de propria-mi viata si eram posesorul unei perechi de ochii albastrii ca de ghiata.
Multumit de ceea ce vedeam mi-am trecut mana prin pletele deja ciufulite, am incuiat usa si mi-am scos puiul din garaj, urcandu-ma pe el si indreptandu-ma cu viteza spre " Plasure Mix " . Soseaua era destul de goala pentru orele de varf ale orasului Tokyo asa ca nu am avut din nou probleme cu politia sau reclamantii cum aveam de obicei.
Am ajuns relativ repede, mi-am parcat odrasla si am intrat dand usa clubului de perete. Muzica era data la maxim, auzindu-se inca de afara si era pe placul meu. Mirosul de alcool si tigari m-a izbit de la intrare, iar peisajul, pur si simplu sublim. Cateva fete se " distrau " pe cinste spre deliciul celorlalte care priveau aproape balind. Pe mine nu prea ma impresionau, da, erau incitante, dar eu eram in cautarea unu bombonel apetisant si dornic de joaca. Ce puteam sa spun, eram un pervers si jumatate.
Am inchis usa si am mers la bar. Servea o tipa cu parul pana la fund, blonda, buna, dar pacat ca era fata.
- Hei tu !
- Cu ce pot sa te ajut papusel ?
- Da-mi o bere.
Avea niste ochii frumosi, verzi, dar era stearsa. Am desfacut capacul sticlei de marginea tejghelei si m-am intors cu tot cu scaun la vanatoare. Incaperea era destul de mare cu bai in partea dreapta si langa scari ce duceau sus. Nici nu vreau sa ma gandesc ce orgii erau acolo. Ba da, vreau, pe cine incerc sa pacalesc ?
Imi termin berea, mai i-au una. Inca una, alta si timpul trece la fel de repede. Imi privesc ceasul de la mana, era doisprezece noaptea. Nici prea tarziu nici prea devreme.
" Ah, mai stau. " mi-am zis pentru mine, si asa nu aveam ce face acasa.
- Mai da-mi o bere.
Ii zic barmanitei care s-a aplecat sa o i-a dracu stie de unde. Fustita ii era scurta si lenjeria aroape inexistenta, dar nu atragea, oricum pentru partea masuluina a acestui glob nu eram normal.
- Ti se vede curu'. ii spun in scarba si ma ridic dupa scaun.
Ii simteam privirea in ceafa, poate ma blestema in momentul acesta, dar chiar nu-mi pasa.
Am continuat sa merg pana la baie, prea multa bere duce la acest efect. Am intrat si era gol, ma mir. De obicei in acest gen de cluburi baile sunt pline cu tipi sau tipe ce se distreaza pe cinste.
Am pus sticla de bere jos langa picioarele mele, mi-am desfacut pantalonii si mi-am scos mandria la lumina, usurandu-ma.
Ca din senin, fulgerator, un pusti blond, ametit bine, a cazut ca bolovanul pe gresia baii. Ramasesem cu gura cascata privind toata scena. Doua matahale de tipi trageau de el in toate directiile, si de hainele lui. In usa statea o piticanie, blonda si ea, cu ochii albastrii si destul de voluptoasa care striga sa-i dea drumul. Parca ma uitam la un film de actiune, unul porno cu actiune.
Si totusi niciunul nu observase ca sunt si eu acolo. Pai ce e asta ?
Mi-am inchis pantalonii si am luat sticla de jos spargandu-i-o in cap unuia dintre tipii ce sarisera pe micutul blond beat. Unul a cazut, mai am unul. L-am apucat de umerii imensi si l-am izbit de unul dintre pereti pirzandu-si cunostinta.
Dei, cum am aflat ca il cheama a cazut in sezut sprijinindu-se de perete, cu buza sparta, la fel si arcada. Blonda s-a asezat in genunchi langa el si l-a luat in brate. Am dat-o la o parte si l-am ajutat sa se ridice, deabea se mai tinea pe picioare.
- Multumesc mult, nu stiu ce s-ar fii putut intampla daca nu apareai.
- Stiu eu. am spus uitandu-ma bland laa, avea lacrimi in ochii. Haide, va ajut eu.
A aprobat din cap si l-am suit pe blondin pe umar, iesind toti trei din club.
- Lucas ! Unde ma-ta ai fost ?! Iti bati joc de mine ? A spus repede, fulgerandu-l cu privirea.
- Iarta-ma Emily, a fost trafic.
- Nu mai pot eu de traficul tau ! Te-am chemat si trebuia sa zbori pana aici, ai inteles !?
" Da' de unde ? " mi-am spus in timp ce priveam la cearta celor doi. Tipul cel nou incerca sa se scuze gesticuland ca un apucat, iar pitica tipa la el. Am tusit vrand sa ma fac auzit si amandoi m-au privit.
- Hai, in masina cu voi! spusese tipul super dragut, care venise in ajutorul victimei .
L-am pus jos pe blond si l-am pus sa se sprijine de ochii portocalii aici de fata. M-am urcat pe motorul meu si am pornit, indepartandu-ma tot mai mult. Nu stiu de ce sau cum insa voiam sa-l mai vad pe tipul ala; Lucas -parca asa il chema-. Fara alte ganduri, reusisem sa ma fac pierdut printre umbrele noptii cu gandul la el.
Ce se poate intampla ?! ^.^
Love me baby !
Love youuuuu ! >.<
Incert ! >.<

Blogul pisicii.



Răspunsuri în acest subiect
Confruntare finala - de Lexxu - 26-06-2012, 01:07 PM
RE: Confruntare finala - de ArtieS - 27-06-2012, 11:36 PM
RE: Confruntare finala - de Alexandra Miau - 06-07-2012, 02:34 PM
RE: Confruntare finala - de Chriss - 01-08-2012, 06:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Solutia finala Apathy 22 11.186 19-04-2009, 10:34 PM
Ultimul răspuns: Jasmine


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)