Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Ridicarea] Still long road: Norvegia.

#13
Ilhaistro:
Zambetul era unul larg, fericirea se citea pe fata sa, examina persoana care putea cel putin aparent sa-l omoare in orice moment. Se uita atent in toate partile simtinduse oarecum incoltit dar nu fara scapare. Acesta se apropie umpic de lama sabiei incat sa ii produca o mica zgarietura.
Cum primul strop de sange atinsese pamantul parca timpul se opri in loc, totul era nemiscat in afara de fiintele ce depaseau conditia umana, caci doar ele puteau rezista acestui tip de ritual.
Se ridica in aer zburand usor in jurul adversarilor sa-i dar ramanand cu privirea fixata pe cea mai importanta adversara din ultimul timp. Vantul nu mai batea iar gravitatia deveni din ce in ce mai mare.
" Hhaha,afurisit? Nici macar nar trebui sa existi,ne faci rasa de ras,si cine sunt ceilanti copilasi cu care ai venit?? " Spuse acesta pe un ton total superior in timp ce se indeparta la o oarecare distanta de toti.
' huh, sper ca cel care se ascunde sa fie mai presus decat copii astia....dar ce ma obosesc,si doar am zis sa nu mai lupt cu femei '
Cand totul parea sa se linisteasca acesta incepu' un foc nebun cu niste arme pamantesti incarcate cu o munitie de mult interzisa si ascunsa de mai marii ingeri.

Abaddon:
Starea lui ramasesera neschimbata,cum gravitatia devenea din ce in ce mai mare cu atat mai bine se relaxa si statea jos privindul indiferent pe noul personaj aparut in peisaj.
' Mia stricat toata distractia,dar oricum nu ma distram....sper doar sa ma ajute caci deja ma tine pe loc de prea mult timp si nu sia ales tinta potrivita '
" Continuati!"
Spuse Abaddon aplaudand.

ooc: Eve/Ama/Xpt1
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks



Răspunsuri în acest subiect
RE: [Ridicarea] Still long road: Norvegia. - de Azazel - 02-04-2012, 06:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Ridicarea] Arca: Noua casa Xpt1 30 14.005 19-02-2012, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Lia
  [Ridicarea] Petrecerea: intalnirea celor cazuti. Xpt1 30 14.134 11-02-2012, 01:03 AM
Ultimul răspuns: Xpt1


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)