Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce personaj va place?
Daimon
100.00%
5 100.00%
Cameron
0%
0 0%
Roland
0%
0 0%
Total 5 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Realitatea o halucinatie a lipsei de droguri

#2
Heyaaa! sunt primaa, deci cam asa e sa fii prima, in orice caz imi place mult de tot pana acum. Pare foarte interesant, imi place descrierea desii nici nu stiu cum arata prea bine acest micut bolnavior sau locul unde se afla, sau personajele din jurul sau...ei bine stiu ca-i in Japonia dar acolo cum e? ninge?ploua?bate vantu'? nu cred ca voi afla pana ce nu-mi divulgi tu, dar imi place "infirmiera";). Se pare ca naratiunea decurge destul de usor dar nu-mi place ca se ridica atat de repede si, greseli de scriere am observat una sau doua, dar se pot rezolva cu putina atentie si dialogul nu mi se pare mai deloc sec. Faza cu "vreau la baie" chiar mi-a placut.
Imi place mult mult de tot. Pai sper ca vei pune urmatorul capitol la fel de frumos si la fel de plin de insipratie si atentie, anunta-ma bine? Merciii.

3.Nu este admis limbajul messenger şi nu scrieţi cu CAPS LOCK. Pe internet se înţelege că ţipaţi la persoana respectivă şi suntem siguri că nu vreţi să ţipaţi .

25. Nu mai aveti voie cu quote, decat cand vreti sa evidentiati ceva cu bold. Un exemplu bun dupa cum se poate aplica, ar fi aici, post-ul lui Cyber. In rest, doar ca sa va mariti postul si sa spuneti ''oh, ce frumos, ce romantic!'', numai este acceptat.

Ok, citeste regulamentul >.<. Ai incalcat doua reguli intr-un singur post, este prima avertizare. Ti-am sters eu quote-ul, sa nu se mai intample.
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??



Răspunsuri în acest subiect
RE: Realitatea o halucinatie a lipsei de droguri - de Prevented :D - 11-02-2012, 09:52 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Exercitiu de imaginatie. Tema - Halucinatie Lia 9 7.515 13-11-2012, 01:23 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Moartea ÅŸi alte droguri. Lust. 6 3.023 22-03-2011, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Katniss


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)