Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Gravitation-fik

#8
Karinuta si palcinta de mere



Dupa plecarea celor doi, Mika suspina usor. Inca nu isi inchipuia cum baiatul parasi trupa. Tocmai el, care avuse visul intemeierii trupei, de a straluci in lumina reflectoarelor si de a-l invinge pe Ryuchi. Acum pleca fara la revedere din partea prietenilor care, nu-i mai pot fi alaturi. Se parea ca totul intra intr-un fel de
nebunie. In casa lui Yuki, Tatusha, inca se juca la laptopul acestuia. Cum nu mai era prin preajma putea sa-si vada de ale lui. Inca isi mai aduse aminte de cina pe care o luase impreuna cu Ryuchi, cina de "afaceri", spunea el. De fapt, fuse un santaj pe care Ryu nici nu il observase. Credea ca l-a pacalit doar ca sa vina sa-l vada. Adevarul este ca baiatul era un pic prea obsedat si se deosebea de Yuki prin caracterul lui pervers si obscen. Cu alte cuvinte, el avea un caracter de neintimidat.
Ryu nici nu isi daduse seama, pe parcursul cine, ca baiatul vrea multe de la acesta, nu doar o cina prietenoasa de afaceri.
In acest timp, in aeroport, Yuki incerca sa vorbeasca cu iubitul acestuia. Era extrem de suparat asa ca isi retrase atentia intr-o carte. Era prima data cand il vedea pe rozaliu
cu o carte in mana. Asta da ciudatenie. Dar cum toate lucrurile se intampla pe dos, Shu citea roamanul lui Sthepan King. In sfarsit il vedea si pe el cu o carte in mana.
Poate era un miracol...unul trist. Shu avea obiceiul sa citeasca doar cand era trist de-adevarat. Mai aveau o ora pana la Paris, iar Shu era extenuat. Insa nu vroia sa arate asta. Inca ii parea rau ca parasise Tokyo-ul lui, dar acei tradatori puteau sa ramana cu Alfonso. Le erau mult mai bine. Sau nu...
-Dute dracu' Alfonso! tipa Hiro, in timp ce K, il privea, gata sa-i traga un glont in cap.
-Asa este. Cum ai tupeul sa vii si sa il inlocuiesti...Dar frazele lui Fujisaki se terminara atunci cand pe usa intra presedintele companiei cu o veste nu foarte placuta.
-Baieti...isi muta privirea spre geam...el este noul coleg de trupa de acum incolo, deoarece Shu a plecat in Franta.
Toti amutira si incercau sa se convinga ca este o farsa de-alui. O farsa pe care niciodata nu si-o dorise. Parca un cutremur le devasta mintea. Se simteau rau pentru ca a plecat? Sau totul era o minciuna de-a blondului. Alfonso insa era tacut, dar mintea lui construia un plan pentru pentru detronarea presedintelui NG.
Toti plecara, lasandu-l pe Alfonso singur. Se parea ca lucrurile mergeau din ce in ce mai prost.

In acest timp, in casa lui Yuki, tanarul brunet de 17 ani, gata impliniti, se gandea cum sa-l abordeze pe frumosul cantaret. Acesta trebuia sa fie pe acasa la
Thouma, discutand despre noile lor concerte. Acum ca era un om matur, probabil ca se gandea de doua ori inainte sa ia o decizie. Se gandi sa-i faca o placinta de mere, dar nu stia cum sa faca asta. De obicei, pentru el, femeile se pricepeau la bucatarie nu barbatii. Dar cum el era un fel de "fata" in jocul lor nebunesc, era de preferat sa o faca singur. Lua o tava mare, asezand-o pe cuptor. O unse cu putin ulei de ghimbir, apoi merse in dulap sa aduca faina, zahar, ulei si sare. Lua un castron in care amesteca toate acele ingrediente. Dupa ce se forma un aluat bogat in proteine, lua alt castron in care puse merele curatate. Apoi puse merele in tava si aluatul peste. In sfarsit, mai trebuia doar sa astepte sa se rumeneasca.
Merse si la baie si isi facu un dus apoi veni in bucatarie. Scoase placinta, cu o aroma delicata. Blatul era pufos, numai bun de mancat, apoi puse gem de capsuni pe deasupra. Impacheta placinta americana, plecand spre casa barbatului.
Lua un taxi sa ajunga mai repede. Ajuns acolo, statea in fata usii lui Ryu, fara sa faca o miscare. Mii de ganduri imposibile ii traversa mintea. Daca baiatului nu ii va placea sortimentul, sau daca are alergie? In sfarsit isi facu curaj intrand in incapere. Nimeni nu era acolo, decat o pisica alba. Se indrepta spre ea, vrand sa o mangaie dar aceasta il zgarie pe obraz. Un mic geamat se auzi, iar doua firicele de sange ii aparu pe obraz. In camera intra Ryu, alarmat de zgomototul produs.
-Ryuchi-sama..eu.. Ryuchi il privea seducator. Se indrepta spre el, intorcandu-o obrazul pentru a vedea mica zgarietura.
-Hai in camera mea sa te curat. Spuse Ryu cu un zambet strengar.
Baiatul nu mai comenta, plecand cu el. Intrand in camera, vazu ca toate lucrurile baiatului sunt ordonate si asezate frumos. Computerul deschis, cu un dektop cu iepurasi. Lui Ryu mereu i-au placut iepurasii. mai ales cei roz. Intr-un loc bine pastrat, unde nici frig nici umezeala, nici praf nu intra, Kumagoro are o panorama incantatoare. Mandru, isi inalta privirea. Tatusha proveste amuzat, la iepurasul mic. Ryu ii lua placinta, asezand-o pe un scaun de lemn, Il lua de mana asezandu-l pe pat. II spuse sa se aseze comod in pat, cu capul pe perna. Ryu statea in laterala lui, curatandu-i rana mica, apropae invizibila.
-Mmm..ti-am adus niste placinta. Deslusi tanarul in timp ce barbatul se apropie din ce in ce mai mult de el. Tensiunea crestea cu fiecare secunda, lasandu-le celor doi
un sentiment haotic.



II lua mana, sarutand-o usor, apoi il mangaia pe abdomen. Pielea alba ca spuma laptelui si fina precum matasea se gadila foarte usor. Ryu zambea smecher apoi sari pe el. Acesta nu reactiona in nici un fel, lasandu-le pe brabbat sa-si faca de cap. Miscarile lascive ii acopereau trupul. Mainile lui erau tinute de mana de stransoarea mainilor lui Ryu.Se dadu jos, plecand si inciund usa. Trase draperiile si il isi lua micuta victima cu el. Il descheie la pantaloni, apoi il dezbraca de tricoul albastru. Acesta statea cu capul intors, lasandu-l pe ryu sa-l sarute de-alungul catului. Urma de saliva ramasa forma o linie continua de-alungul gatului. Un geamat scurt isi facu auzita prezenta in timp ce saruturile deveneau tot mai pasionale. Baiatul il aseza pe Tatusha pe pat, patrunzandu-l puternic. Se parea ca cei doi petreceau o ternitate impreuna, nici o zi fara celalalt. Extenuat,cazu pe suprafata rece, adormind imediat. Ryu se dadu joc, mergand spre living.
-Karinuta de ce esti pisicuta rautacioasa? intreba el spre pisica alba. Aceasta scoase un mieunat fin ,apoi il linse pe obrazul irosit.
-Karintuta nu mai fi mata rea ca ma supar pe tine foalte foalte tale.
Ultimele cuvinte le pronunta ca un copil de 3 ani, care invata sa vorbeasca.
Karinuta pleca spre camera, uracand pe scaunul unde placinta statea. Isi baga gherutele si incepu sa linga din sortiment. Dar fig de acolo scarbita de gustul oribil pe care il avea placinta americana. Ryu se apropie de pisica, luand-o cu el.
-Karinuntei nu ii palce placinta? Hai sa vedem ce gust are.
Imediat ce gusta, scuipa datorita gustului oribil.
-Doamne ce gust oribil...
-



Răspunsuri în acest subiect
Gravitation-fik - de Flash - 12-11-2008, 09:37 PM
RE: -Gravitation-fik - de Flash - 20-12-2008, 12:34 PM
RE: -Gravitation-fik - de Flash - 26-12-2008, 12:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Gravitation $w33ty 5 5.818 09-03-2008, 03:13 PM
Ultimul răspuns: $w33ty
  Gravitation Fiction EvilManiac 1 8.801 08-02-2008, 09:19 PM
Ultimul răspuns: EvilManiac


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)