Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Recomandari

#1
Cred ca va dati seama despre ce e vorba, sper sa nu gasesc posturi cu liste fara o descriere decenta, fiindca le voi sterge.

In dulcele stil clasic voi deschide cu Stargate SG 1, pe care vad ca unii dintre voi il mai tineti minte. Ca si copil eram pur si simplu obsedata de serialul acesta, era printre preferatele mele si daca nu ma insel il urmaream ori pe Antena 1 ori pe Prima. Primul contact a fost prin filmul Stargate, care este de fapt punctul de pornire a intregii francize, seria fiind sequelul. Pentru mine sunt singurele care merita mentionate, restul sunt niste continuari care nici macar nu se pot ridica sa concureze cu originalul. Si acum imi aduc aminte de cat de fascinata am fost de piramida Giza si cat de topita eram dupa Daniel Jackson -James Spader- care este Alan Shore din Boston Legal! 8

Ca tot suntem aici hai sa aducem in discutie F.R.I.E.N.D.S, care are threadul lui de asemenea. Era o vorba care circula in grupul celor care se uitau la acest serial, (vorba care acum a fost transformat intr-un grup al adeptilor si pe facebook) " When I grow up I want to live like Friends do", mai pot spune altceva? De aici i-am iubit pe Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow si Matthew Perry, actorii care au pornit in cariere foarte frumoase dupa serialul acesta.

Matt LeBlanc l-a mai jucat pe Joey in serialul cu acelasi nume, produs de HBO, pe care de asemenea il recomand, este foarte umoristic si foarte Joey

Courtney Cox Arquette joaca rolul principal din serialul Dirt al carui producator si este; de la primul episod Dirt a promis multe si s-a ridicat la nivelul asteptarilor, cel putin pentru mine. Seria se invarte in jurul lui Lucy Spiller si a prietenului ei fotograf Don Konkey care o ajuta in cariera ei ca editor sef a revistelor Dirt si Now. Pe parcurs dupa episoadele de cortina, apare si viata personala a celor doi, el fiind schizofrenic, ea fiind traumatizata de sinuciderea tatalui ei si nota de adio pe care i-o lasase in secret. E un fel de spin-off media despre vertigoul din presa de scandal hollywoodiana.

Si aici voi spune si de Studio 60: On the sunset strip, de care mi-a parut chiar rau ca l-au anulat. Mi-a placut foarte mult, insa motivul pentru care a fost scos din circulatie era acela ca Sorkin a dezvaluit prea mult din ce se intampla cu adevarat in spatele scenei, de asemenea desi ca si producator e un geniu, as spune ca ii lipsea ceva inteligenta, episoadele au fost intr-adevar putin cam aglomerate. O alta aparitie de remarcat pe langa Matthew Perry ar fi Felicity Huffman (Lynette from Desperate Housewives). Genial, oricum.

Daca tot suntem aici, hai sa amintesc de Desperate Housewives, care desi productie noua, eu zic ca nu merita neglijata doar din cauza subiectului, de altfel putini oameni stiu ca este inspirata chiar din American Beauty.

O mare parte din cast crew-ul din aceste serii sunt actori care au jucat chiar si episodic in alte serii cunoscute si bune cum ar fi Scrubs, Ally McBeal (de care nimeni nu-si mai aduce aminte), Seinfeld, Boston Legal si le voi lua la rand aici ca recomandari, urmand sa le deschid thread separat. Bun, sa continuam.

Seinfeld, produs de Larry David si Jerry insusi, infatisandu-l pe cel din urma intr-o forma fictiva a sa. Comedie pura new-yorkeza, de bun gust.

Ally McBeal, unul dintre cele mai renumite seriale ce implica avocatura (desi numai ca suport de fond) care desi umoristic, a impus diverse probleme la nivelul feminismului. Ma rog, mie imi placeau the Barry White dance si in mod special scenele comice ale Calistei Flockhart.

Vorbind de actrita principala din Ally McBeal mi-am adus aminte de rolul ei ca si Kitty Walker in Brothers & Sisters, un serial nou centrat pe familia Walker si viata lor din clasa inalta a Los Angeles-ului. Cu nume ca Rob Lowe, Rachel Griffiths si Sally Field cine mai are nevoie de alte motive, pe mine m-a captivat.

Daca tot am adus vorba de avocatura aici ar fi cateva chiar bune de mentionat, printre care bineinteles Boston Legal, Raising the bar si chiar si Law and order, nu voi mai da detalii (cel putin nu aici)

Voi mai reveni pe parcurs cu completari.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky



Răspunsuri în acest subiect
Recomandari - de Lia - 06-01-2012, 06:56 PM
RE: Recomandari - de Ryuu - 20-04-2012, 03:14 PM
RE: Recomandari - de Dragonz Eyez - 21-04-2012, 04:06 PM
RE: Recomandari - de Unia - 04-05-2012, 08:38 PM
RE: Recomandari - de DeDal N. - 30-05-2012, 04:10 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)