Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lacrimile unui aparat.

#5
Aşadar, să începem.

Cum s-a zis şi mai sus, pozele făcute din mers nu arată deloc bine atâta timp cât sunt făcute cu un aparat digital de 8,2 mp. Pentru ca să iasă cât de cât în regulă, îţi trebuie un aparat de fotografiat profesional şi de aici începe o lungă poveste legată de obiective - nu am să precizez fiindcă nu am timp şi aş scrie prea mult. Cred că de aceea prima poză nu îmi pace mai deloc.
A doua poză e drăguţă, însă nu mă impresionează mai deloc. E doar un landscape, nu are acel lucru care să te facă să zici ' wow, chiar m-a dat pe spate ' - şi nu o spun cu răutate, ci asta cred eu. Însă îmi place contrastul dintre verdele crud şi albastrul râului. Poate ar fi fost mai reuşită editată, n-am idee.
A treia este cea mai reuşită din primul post, cred. Calitatea lasă de dorit şi iarăşi e puţin mişcată - precum a doua poză, dacă nu am precizat - . Culorile sunt cele ce fac poza atât de specială, în rest nu pot să spun că sunt impresionat. E pur şi simplu plăcută ( desigur, poate că nu sunt atât de pasionat de apusuri/cer/nori fiindcă majoritatea fac acum poze de acest tip şi găseşti rar ceva original ).

Al doilea post.

Prima fotografie nu îmi place deloc - fără supărare. Care este rostul ei? Este doar nasul unei banale păpuşi de pluş, nimic interesant şi extrem de surprinzător. Nici măcar nu ştiu ce aş putea spune în acest moment despre această poză fiindcă.. nu e nimic de spus.
A doua fotografie este clar mai bună decât prima şi, părerea mea, cea mai bună dintre toate cele postate de tine până acum. Îmi place cerul, iar foişorul ăla este destul de drăguţ, se încadrează în peisajul montan. Ar fi fost şi mai reuşită dacă, în poză, apărea întreg acoperişul, fără să fie tăiat vârful lui. Şi, desigur, dacă o editai puţin era perfect.

AÅŸtept fotografii noi, deci succes. Åži, apropo, ce aparat foto foloseÅŸti/foloseai?
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.





Răspunsuri în acest subiect
Lacrimile unui aparat. - de Candy_Girl_Love. - 30-09-2011, 05:18 PM
RE: Lacrimile unui aparat. - de Stormrage - 30-09-2011, 06:04 PM
RE: Lacrimile unui aparat. - de Daria - 02-10-2011, 01:38 AM
RE: Lacrimile unui aparat. - de Candy_Girl_Love. - 04-10-2011, 03:36 PM
RE: Lacrimile unui aparat. - de Me†al. - 09-10-2011, 12:02 AM
RE: Lacrimile unui aparat. - de Stormrage - 19-11-2011, 10:23 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sosetuta are aparat,deci Sosetuta face poze. Sosetuta' 5 3.961 11-01-2012, 07:35 PM
Ultimul răspuns: ℂa s h m e r e ❤


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)