Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

OraÅŸul Zeilor

#3

Multumesc ca m-ai anuntat ca ai pus fic-ul. Well, ce avem noi aici? :> Ceva yaoi, eh?~ pai m-am apucat de citit dupa o zi dupa ce l-am vazut ca l-ai postat. Nici nu mi-am dat seama ca asta e ficul despre care imi vorbeai. Ca sa vezi ce m-a tampit orarul de la scoala :))
Anyway, sa trecem direct la subiect. Am chef sa las un comentariu lung, sa vorbesc ( sau cel putin sa incerc ) despre fiecare greseala in parte si tot ce ai mai scris tu acolo.

Pai incep cu inceputul:
Titlul este promitator, suna bine, ramane doar de asteptat daca are legatura cu continutul fic-ului. Pare ceva misterios dar si melancolic intr-un fel, asa ca ar atrage destui cititori.
Asezarea in pagina este si ea la fel de buna, chiar daca unele propozitii sunt mai inghesuite si ar fi trebuit sa dai enter, la prima vedere arata ok. Apreciez persoanele care scriu cu italic intr-un fic pentru a sublinia ceva, mai ales cele care scriu cu diacritice. Deci si la categoria asta este ok.

Unele din greseli au fost enumerate de Ada, dar voi spune si eu cele ce-mi vor sari in ochi si nu au mai fost spuse.
nunaţă - nuanţă ( acolo, in prolog la al nu stiu catelea rand...)+
predendenţi - pretendenţi
tot continuuând să privesc - continuând
cititnd cu râvneală - citind
unde trebuai să scape - trebuia


Am adaugat si alte cuvinte pe langa cele scris gresit ca sa vezi unde sunt pozitionate in lucrarea ta pentru a da un edit si modifica, ar fi foarte bine ca alti cititori sa nu mai dea peste ele. :)

In prolog propozitiile au fost cam scurte si unele nu ma duceau cu gandul la nimic. Ma faceau sa imi mut gandul si sa privesc dintr-o alta perspectiva. Nu ai subliniat mare lucru acolo, adica cred ca ai avut ceva probleme cu exprimarea, in rest e ok.

Imi place ideea cum s-au intalnit cei doi ( la inceput ). Doua fiare doritoare de sex... hmm... Ai idei bune in materie de yaoi. Ma amuzat Chezario cand a vorbit cu tipul ala la telefon. Nu ca ma asteptam sa-l opreasca pe ce-l ce il facea sa se simta bine, ci ma asteptam sa nu raspunda la telefon. Hehe, m-ai surprins aici! xD
In primul paragraf m-am uitat mai mult dupa greseli, in al doilea am zis sa las gramatica deoparet si sa ma bazez pe poveste in sine.

Mai ai uneori probleme cu exprimarea, folosesti termeni ciudati, dar nu e nimic, si eu fac asta uneori, insa incerc sa inlocuiesc acele cuvinte cu alte intelesuri mai normale ale lor.
"-Tu, ai avut noroc Chezario, cred că dacă nu te hrăneau le-o trăgeai bine de tot şi te ţineau minte. A spus el râzând şi privindu-mă în ochii."
:)) Interesant tipul.

Tema, cum am mai zis, este originala, chiar nu am mai citit asa ceva inainte. Apreciez mult ca toate ideile iti apartin 100%, sau cel putin asta cred, nu am citit toate ficurile si nu am de unde sa stiu, dar imi place mult.
Greseli am vazut cam multe, dar nu-i nimic, le poti corecta cu un edit. Fii mai atenta, sunt deranjante uneori la ochii cititorului.

Ce as mai putea spune? Ken si Chezario faceau o treaba buna, erau colegi buni din cate am observat. Oare vei descrie o scena intre ei sau 'grupul" lor va ramane istorie? Oricum diferenta de varsta ma cam sperie, dar nu e nimic rau ( prea rau ;)) ).
Cam atat, voi mai comenta si la next, probabil mai putin decat acum, dar mi-a facut placere sa scriu. In primul rand te felicit pentru acest nou fic si te sustin sa il continui, iar in al doilea rand te anunt ca imi place si este o idee buna si originala.

Bafta! *hugs*



Răspunsuri în acest subiect
OraÅŸul Zeilor - de hiimera - 18-09-2011, 09:10 PM
RE: OraÅŸul Zeilor [ YAOI ] - de Addeh - 18-09-2011, 09:49 PM
RE: OraÅŸul Zeilor [ YAOI ] - de Rain - 19-09-2011, 11:46 PM
RE: OraÅŸul Zeilor [ YAOI ] - de Denny - 23-09-2011, 10:25 PM
RE: OraÅŸul Zeilor [ YAOI ] - de hiimera - 25-09-2011, 09:44 PM
RE: OraÅŸul Zeilor [ YAOI ] - de KathVonTe - 27-09-2011, 09:22 AM
RE: OraÅŸul Zeilor [ YAOI ] - de Addeh - 28-09-2011, 04:39 PM
RE: OraÅŸul Zeilor [ YAOI ] - de Piersicuta - 29-09-2011, 03:28 PM
RE: OraÅŸul Zeilor [ YAOI ] - de Rain - 02-10-2011, 01:56 AM
RE: OraÅŸul Zeilor [ YAOI ] - de MiraA - 24-10-2011, 12:18 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Amurgul zeilor Aneedo 11 7.341 10-07-2013, 08:38 PM
Ultimul răspuns: Aneedo


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)