Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The past is the new future

#33
Capitolul 18
Kyle P.O.V


M-am foit în canapea şi mi-am lăsat din nou capul pe braţul ei, încercând să adorm. Sunetul strident al aparatului care măsura bătăile inimii roşcatei mi se întipărea exact în creier.
Am oftat şi am dat la o parte cearşaful şi m-am ridicat în fund. Am privit patul şi nimic nu era schimbat. Soţia mea continua să fie inconştientă, însă încă era în viaţă.
Mi-am frecat ochii cu dosul palmelor şi m-am ridicat de pe canapea. M-am apropiat de pat şi m-am aplecat deasupra roşcatei. Am sărutat-o pe frunte şi mi-am trecut mâna prin părul ei, apoi am ieşit din cameră. M-am sprijinit câteva clipe de uşă şi am privit tavanul.
- Încă eşti aici?
Mi-am întors capul şi am observat că Sean era cel care îmi adresase întrebarea. M-am sprijinit cu umărul de tocul uşii şi mi-am pus degetul arătător şi cel mare pe ochi, frecându-i uşor.
- Nu am de gând să plec de aici până nu îşi deschide ochii şi mă scoate chiar ea afară.
Bărbatul a râs uşor şi m-a apucat de umăr. Mi-a făcut semn cu capul să îl urmez şi am aprobat din cap. Sunt sigur că şi el suferea pentru soţia mea. Mereu a iubit-o. Ştiu că a iubit-o ca pe o soră, dar niciodată nu am fost foarte convins de lucrul acesta.
A deschis uşa cafenelei şi mi-a arătat o masă. M-am apropiat de ea şi m-am aşezat pe unul dintre scaunele tari şi incomode, în timp ce bărbatul plătea cafelele.
S-a apropiat de mine şi s-a aşezat pe scaunul din faţa mea, punându-mi între mâini un pahar fierbinte. Am luat unul dintre pliculeţele cu zahăr şi am l-am turnat în băutură. Am început să amestec cu beţişorul alb şi am oftat.
- Am crezut că eşti plecat la lucru. Nu lipseşti nici când eşti bolnav.
- Am un personal foarte bine plătit care poate să aibă grijă de lucruri cât sunt aici.
Am turnat lapte şi cafea şi am început din nou să amestec. Brunetul a scos un oftat şi şi-a sorbit cafeaua.
- Credeam că nu o să îşi pese de starea Christinei! Am auzit că negocierea a fost un adevărat succes. Felicitări!
L-am privit în ochi în timp ce îmi duceam paharul la gură. Am sorbit băutura, apoi am lăsat paharul pe masă. Mi-am pus braţele lângă cafea şi m-am îndoit puţin.
- Hai să te scutesc de nişte apropouri, Sean! Până acum nu am dat doi bani pe viaţa mea. M-am culcat cu cine am vrut şi am făcut bani. Dar acum am o soţie, un copil şi unul care trebuie să se nască, care au nevoie de mine, nu de banii mei. Mereu am iubit-o pe Chrissy şi o să o iubesc toată viaţa. Nu îmi pasă de părerile tale sau ale altcuiva. Pot să par un ticălos în ochii tăi sau ai lumii, dar habar nu ai cum sunt acasă cu familia mea.
Mi-am luat din nou paharul şi mi-am băut cafeaua. Brunetul mă privea sceptic, în timp ce se juca cu paharul său. S-a sprijinit de spătarul scaunului şi şi-a trecut un braţ peste acesta.
- Ai obligat-o să se căsătorească cu tine. Nu mă poţi face să te cred că o iubeşti. În public sunteţi cei mai fericiţi, dar te-ai întrebat vreodată dacă ea e fericită şi acasă?
Am zâmbit şi am băut din nou din cafea.
- Nu trebuie să îţi dau nici un fel de explicaţie, Sean! O iubesc pe Chrissy şi după ce o să îşi revină o să continue să stea alături de mine şi o să ne creştem împreună copii.
- Orice bărbat ar da orice să aibă o femeie că ea lângă el. Ar trebui să profiţi de lucrul acesta şi să o faci fericită. Îţi vorbesc ca un frate, Kyle. Mereu am considerat-o pe Chrissy sora mea.
Am băut cafeaua şi am pus paharul gol pe masă. M-am ridicat de pe scaun şi m-am oprit lângă brunet. Mi-am pus uşor mâna pe umărul său şi l-am strâns.
- Îţi mulţumesc Sean! Şi chiar vreau că soţia mea să fie fericită.
L-am bătut uşor, apoi mi-am luat mâna, apoi am ieşit din cafenea. Chiar vreau să fie fericită. Am torturat-o şi am pedepsit-o până am adus-o pe patul de moarte. Nu pot să mai permit asta. Orice ar fi făcut în trecut nu îmi pasă. O iubesc. Pe ea, pe copilul care trebuie să vină şi pe fiul nostru. Vreau să am încredere numai în ea.
În acel moment mi-a apărut în cap momentul în care am găsit-o în braţele lui Greg. Momentul în care se sărutau. M-am oprit înainte să intru în camera ei şi am dat un pumn în perete. Nu! Momentul în care el o săruta. Am putut să văd clar că încerca să îl îndepărteze de ea. Dar m-am lăsat condus de gelozie şi am rănit-o.
Am tras aer în piept şi am deschis uşa, intrând în salon. Doctorul şi o asistentă se aflau lângă ea şi o priveau. Bărbatul şi-a întors capul şi mi-a zâmbit când m-a văzut. M-am apropiat de el şi am dat mâna cu acesta.
- Cum se simte?
- Totul pare să fie bine! Pulsul ei începe să revină la ritmul obişnuit, la fel şi inima. Dacă o ţine tot aşa o să se trezească foarte repede.
- Copilul?
- Este mult mai bine decât ea! Sean s-a speriat şi a crezut că lovitura o să îl afecteze. Când a verificat azi dimineaţă, totul era foarte bine. Nu ţi-a spus?
- M-am trezit acum câteva minute!
- Nu trebuie să te îngrijorezi Kyle! Ne-am alarmat la început pentru că a fost greu să găsim donatorul, dar acum nu mai avem de ce. Trebuie doar să aşteptăm să se trezească.
Am aprobat din cap, iar acesta m-a bătut pe umăr, exact cum am făcut mai devreme cu Sean. Doctorul şi asistenta s-au retras după ce au notat în fişa medicală, apoi au pus-o în suportul de la capătul patului. M-am aşezat pe scaunul de lângă pat şi mi-am pus mâna pe capul roşcatei. Mi-am strecurat uşor degetele printre firele ei de păr şi am oftat.



*



- Tati!
Blondul mi-a sărit în braţe şi m-a strâns puternic de gât. L-am privit uimit pe Tom, iar acesta şi-a privit fiica. S-a apropiat de ea şi s-a aşezat de cealaltă parte a patului şi a luat-o de mână. Lacrimile lui au ieşit la iveală şi a sărutat mâna fiicei sale.
Am îndepărtat uşor mâinile fiului meu şi l-am privit. Ochii lui erau roşii, iar chipul lui era trist. L-am sărutat pe frunte şi i-am pus mâna pe obraz.
- De ce nu eşti acasă, Jace?
- Vreau să fiu aici cu mami!
Am oftat şi l-am pus pe genunchii mei şi l-am sărutat din nou pe frunte. Micuţul s-a întins şi a atins-o pe mama sa pe abdomen. S-a uitat la chipul ei şi a început să plângă.
- Mami! Mami trezeşte-te! Te iubesc! Când ţi-am spus că te urăsc nu vorbeam serios. Te iubesc mami!
Şi-a lipit capul de abdomenul ei şi şi-a strâns pumnii pe cearşaful verde. În acel moment mi s-a strâns inima şi mi-am închis ochii pentru câteva clipe. Doamne, iubita mea! Cât de rău te-ai simţit când ţi-a spus asta? Cât de rău te-a rănit?
L-am luat pe fiul meu în braţe şi l-am dus pe canapea. L-am întins pe ea şi l-am învelit cu cearşaful şi l-am mângâiat pe cap.
- Culcă-te scumpule! Eu şi mami o să fim aici când o să te trezeşti!
A aprobat din cap şi şi-a închis ochii, suspinând. I-am şters lacrimile şi l-am sărutat pe frunte.
- Arată puţin mai bine!
M-am ridicat de pe canapea şi m-am întors cu faţa la socrul meu. Continua să îşi privească fiica şi să o mângâie pe cap. M-am apropiat de el şi m-am aşezat pe pat, punându-mi mâna pe umărul lui.
- Doctorul a spus că e mai bine acum. La fel e şi copilul!
- Nu îmi vine să cred că aşteaptă un nou copil şi nu ne-a spus!
Am oftat şi l-am strâns de umăr.
- E vina mea! A încercat să îmi spună în noaptea în care am plecat, dar nu am vrut să o ascult. Probabil i-a fost din nou frică.
Bărbatul mi-a pus o mâna pe genunchi şi m-a bătut uşor. A zâmbit şi i-a mângâiat mâna fiicei sale.
- Nu te poţi învinui de toate, Kyle! Ultima oară Chrissy mi-a spus despre Jace după patru luni. Probabil vrea să facă o tradiţie din asta.
Am oftat, iar zâmbetul i-a dispărut de pe buze.
- Vreau doar să se trezească şi să o văd din nou cu zâmbetul pe buze. Nu aş rezista să o văd mereu în starea asta. Matt nici măcar nu poate să lucreze şi stă închis în camera lui Sophie cu poza surorii lui în braţe. Iar Jace nu a dormit şi a plâns mereu. Şi dacă Hazel o să afle! Slavă Domnului că e în luna de miere. Tu eşti singurul care rezistă.
- Doar în aparenţă, Tom! Nu vreau decât să se trezească, să îi spun că o iubesc şi că abea aştept noul copil.
- Am auzit că Gregory Tyler a încercat ceva la nuntă!
- A sărutat-o cu forţa!
- Şi încă e viu?
- Nu puteam să mă dau în spectacol la nunta surorii mele, Tom! Dar abea mă abţineam să nu îi îndes sticla de whisky pe gât nenorocitului. Dar am avut grijă să îl rănesc în punctul lui sensibil.
- Mă bucur mult că ai pus mâna pe acel contract. Îl meriţi! Ai muncit din greu pentru el şi pentru tot ce ai realizat cu Webster Corporation.
- Când o să mă întors la birou o să mă aştepte o mulţime de dosare şi rapoarte. Dar nu vreau să plec de aici, decât dacă mă dă ea afară.
Tom a râs uşor şi m-a bătut din nou pe genunchi.
- Ar fi mândră de tine! Mereu a fost! Cu toate că a încercat să te uite nu a reuşit.
- Nici eu am uitat-o niciodată. A fost mereu în mintea mea şi în inima mea. Chiar dacă am urât-o pentru că a plecat, când s-a întors mi-am dat seama că nu am încetat niciodată să o iubesc. Când am aflat de Jace mi-am dat seama că o iubesc şi mai mult pentru că mi-a dăruit un fiu. Am fost nervos la început pentru că mi l-a ascuns, dar l-am iubit de când mi-a spus tati pentru prima oară.
Mi-am întors capul şi mi-am privit fiul care dormea în sfârşit. Am zâmbit şi mi-am întors din nou capul spre roşcată.
- I-am făcut viaţa un chin de când ne-am căsătorit, dar nu a încetat să mă iubească. Am avut capul plin cu îndoieli, dar acum îmi dau seama cât de mult am greşit. Când o văd pe patul acesta mi se rupe inima. Femeie pe care o iubesc era pe cale să mă părăsească pentru totdeauna. Nu mai am de gând să trec prin aşa ceva. O să lupt pentru căsnicia mea. O să îmi protejez soţia şi copii şi nu o să îi mai las pe nici unul dintre ei să mă părăsească.
- Vorbeşti ca un adevărat bărbat căsătorit. Ştiu foarte bine ce simţi. Când am pierdut pe Rebecca am simţit că m-a luat cu ea. Mi-am îndepărtat copii de lângă mine şi aproape am pierdut totul. Când m-am pus din nou pe picioare copii meu erau departe de mine şi nu voiau să audă nimic despre persoana mea. Mi-a trebuit mult timp ca să îi recuperez, iar acum nu mai am de gând să îi las să plece din nou. Au familiile lor şi sunt fericiţi. Asta e tot ce vreau pentru ei.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
The past is the new future - de Alexi - 13-09-2011, 04:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-09-2011, 02:49 PM
RE: The past is the new future - de Julliette . - 21-09-2011, 07:26 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 24-09-2011, 03:53 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-09-2011, 01:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 28-09-2011, 09:09 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 11-10-2011, 07:02 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-10-2011, 07:43 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 13-10-2011, 09:42 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-10-2011, 03:54 PM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 22-10-2011, 11:10 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 23-10-2011, 03:05 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 23-10-2011, 11:41 AM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 23-10-2011, 12:22 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-10-2011, 01:21 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 29-10-2011, 03:40 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 29-10-2011, 06:47 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 06-11-2011, 11:21 AM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 06-11-2011, 02:24 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 07-11-2011, 10:30 AM
RE: The past is the new future - de Maria - 12-11-2011, 10:24 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 13-11-2011, 02:48 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 13-11-2011, 09:54 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 19-11-2011, 07:19 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 20-11-2011, 10:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 27-11-2011, 02:03 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 28-11-2011, 02:04 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 03-12-2011, 11:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-12-2011, 03:10 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 22-12-2011, 04:56 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 31-12-2011, 08:24 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 08-01-2012, 03:07 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 15-01-2012, 09:48 AM
RE: The past is the new future - de Corina. - 19-01-2012, 11:13 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 21-01-2012, 07:37 PM
RE: The past is the new future - de adda_luv - 24-01-2012, 11:54 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 27-01-2012, 07:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  To remember the past. IzzieAd 0 1.664 30-08-2012, 01:36 AM
Ultimul răspuns: IzzieAd
  Past vs .Future Lara 2 2.396 08-01-2011, 11:01 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  A Past and Future Secret Nidryne 1 3.144 21-04-2009, 09:33 PM
Ultimul răspuns: Nidryne
  Forgot the past Corina. 9 6.186 19-12-2008, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Dizzy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)