Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The past is the new future

#31
Capitolul 16


- Îmi pare rău Matt, dar trebuie să stau cu fiul meu!
Mi-am dat capul pe spate şi am strâns receptorul în mână.
- Bine! Dar imediat ce Kyle vine acasă, te întorci la birou. Am să trec diseară pe la tine ca să semnezi nişte acte.
- Ne vedem diseară!
Am pus receptorul la locul lui şi am oftat. Mi-am ridicat capul şi mi-am oprit privirea pe oglinda din faţă. Ochii mei erau roşii şi cearcănele puneau stăpânire pe ei treptat.
Două zile de când a plecat. Două nopţi în care am plâns gândindu-mă la viitorul meu, viitorul nostru. Un viitor care nu o să mai existe. Dacă înainte speram să îl cuceresc acum şansele mele erau nule.
O să îmi ia copilul. O să îl facă să uite de mine.
Două lacrimi s-au rostogolit pe obrajii mei şi mi-am ridicat mâna pentru a le şterge. Am suspinat şi m-am îndepărtat de oglindă. Am păşit uşor pe holul luminat şi m-am îndreptat spre bucătărie.
Fiul meu stătea pe unul dintre scaunele înalte de la bucătărie şi se juca cu lingura în amestecul de clătite. Am zâmbit şi m-am apropiat de el, sărutându-l pe frunte. I-am luat lingura din mână şi am început să amestec din nou conţinutul din bolul de cristal.
- Când vine tati acasă? Mi-e dor de el!
Am oftat şi am luat bolul de pe blat şi m-am apropiat de aragaz. În timp ce turna compoziţia în tigaia pentru clătite, blondul mă întreba într-una de tatăl său. Mi-am închis ochii pentru a-mi reţine lacrimile şi mi-am dat capul pe spate.
- O să vină în câteva zile! A plecat să lucreze!
- Te-ai certat cu el şi nu o să se mai întoarcă?
Mi-am deschis brusc ochii şi mi-am întors capul. Jace era supărat şi mă privea trist. În acel moment inima mea a început să bată mai tare, iar mâna în care ţineam spatula a început să tremure. Am înghiţit în sec şi m-am întors cu privirea spre aragaz şi am întors clătitele.
- O să vină la sfârşitul săptămânii!
- De ce a plecat fără să îmi spună pa?
- Pentru că nu a avut timp. A trebuit să prindă avionul.
- Nu e adevărat! Tu l-ai alungat!
- Jason încetează!
Am lovit tava cu spatula din mâna mea şi m-am întors furioasă spre fiul meu.
- Nu ai nici un drept să mă acuzi de ceva ce nu am făcut! E alegerea tatălui tău dacă o să se întoarcă sau nu! Până atunci o să mă ai mereu pe mine! Acum taci din gură şi aşteaptă să mănânci micul dejun.
Blondul avea ochii mari şi lacrimile stăteau să iasă la iveală. Acesta s-a dat jos de pe scaun şi m-a privit.
- Te urăsc mami! Îl vreau pe tata! Vreau să rămân cu tata nu cu tine!
A ieşit din bucătărie, lăsându-mă singură cu inima care tocmai se frânsese. Am scăpat spatula din mâna şi m-am sprijinit cu spatele de marginea chiuvetei. Am lăsat lacrimile să se prelingă pe obrajii mei. Mi-am pus mâna în dreptul inimii şi am strâns uşor tricoul. Simţeam că lumea se prăbuşea peste mine. Cele mai importante persoane din viaţa mea mă urau. Amândouă!
Am întins mâna şi am închis aragazul şi m-am apropiat de uşa de la grădină. Am păşit pe gazon şi am tras aer în piept. Gâtul mă înţepa la fel şi toate locurile pe care le parcurgea aer în interiorul meu.
Ce puteam să mai fac acum? Kyle refuza să mă asculte şi voia să mă fac să dispar din viaţa lui, iar lucrul asta o să se întâmple în câteva zile. Fiul meu a cedat farmecului tatălui său şi m-a scos din viaţa lui. Nu o să îi fie foarte greu să mă uite. Kyle a reuşit să şteargă patru ani din viaţa fiului nostru în două luni.
A fost o mare greşeală să mă întors şi a fost o greşeală şi mai mare să îi spun lui Kyle de fiul nostru şi să sper că totul va fi ca în paradis.
Am căzut în genunchi şi mi-am acoperit faţa cu mâinile şi am început să plâng. Ar fi trebuit să rămân în Austria şi să îmi continui viaţa. Era bine atâta timp cât eram eu şi Jace. Era puţin nefericit, dar cel puţin mă iubea şi eram mama lui. Cel mai bun lucru pe care mi s-ar întâmpla în momentul acesta ar fi să dispar.




*



- Trebuie să venim şi noi două aici într-o escapadă, Chrissy! E minunat! Şi numai băieţi drăguţi!
- Să îţi amintesc că eşti în luna de miere şi căsătorită?
- Nu! Am avut o noapte incendiară! Abea aştept să mă întorc acasă şi să încep să redecorez apartamentului lui Jamie. Apropo ai vreo veste de la Kyle? Despre noul contract?
- Nu! Ce contract?
- Cel pentru care e plecat în San Francisco! Dake Corporation e dispusă să ofere un contract pentru cinci ani cu una dintre companiile aeriene. Dacă facem rost de el o să rămânem în top pentru următorii ani.
- Da, mi-a spus ceva de el, dar nu prea l-am ascultat. Am minţit-o, sperând că nu mă va descoperi. Dar nu, nu m-a sunat! Nu am vorbit cu el de când a plecat!
- Hm! Probabil e puţin tensionat, mai ales că trebuie să îl întâlnească pe Greg, acolo!
- Greg?
- Da! Şi compania lui a depus o cerere, dar sunt sigură că fratele meu o să îl lase din nou cu buza umflată. Am încercat să îl sun, dar are telefonul închis. Atât de tipic lui, urăsc să nu îl pot contacta!
Am oftat şi am continuat să privesc fereastra din birou, observând păsările care se plimbau în voie.
- Oricum o să vină acasă la sfârşitul săptămânii şi o să îi spun să te sune.
- Dacă nu o să obţină acel contract nu o să mă sune. O să înjure şi probabil o să strice ceva. Îţi recomand să îl trimiţi pe Jace la mama sau la Tom, pentru orice eventualitate.
- Nu o să o fac! Ar face bine să se comporte bine faţa de fiul lui. Şi în plus lui Jace nu i-ar face mult rău dacă tatăl său şi-ar arăta şi colţii, nu numai zâmbetul.
Şatena a început să râdă de celălalt capăt al firului. Am zâmbit uşor şi am tras aer în piept.
- Cum merg lucrurile între tine şi el? La nuntă aţi fost apropiaţi şi v-aţi zâmbit foarte mult. Mama a fost asaltată cu o mulţime de întrebări. Când s-a întors Christina Schyler? E adevărat că micul Jason e fiul lui Kyle? Arată aşa de bine împreună mă bucur mult că sunt din nou împreună. De ce nu ne-ai invitat la nunta lor? Şi aşa mai departe! Bârfitoarele nu s-au schimbat deloc în tot acest timp.
Am chicotit încercând să îmi amintesc evenimentele de la nuntă. Momentele în care Kyle mă strângea în braţe în timp ce dansam şi ne zâmbeam unul altuia, sărutându-ne din când în când. Cei care ne priveau puteau jura că sunt cel mai fericit cuplu, dar dacă ar şti adevărul nu le-ar veni să creadă. Apoi acel moment nefericit cu Greg şi discuţia de acasă.
Am oftat şi mi-am înclinat puţin capul, lăsându-mă pe scaunul de pielea din birou.
- Totul e bine! Aştept să vină acasă şi sper să îmi iau o vacanţă lungă.
Minciuna era minciuna doar pe jumătate. Imediat după divorţ o să trebuiască să dispar din nou şi să nu mă mai întorc niciodată. Cu siguranţă Hazel o să mă înţeleagă când Kyle o să îi explice totul şi o să îi spună de ce a decis să divorţeze de mine şi m-a alungat de lângă fiul meu.
O să îmi lipsească atât de mult micul meu blond. Cum o să mă pot obişnui fară zâmbetul lui, fără chipul lui, fără lumina pe care o aduce în viaţa mea? O să rămân singură în întuneric. Şi acel întuneric o să mă ţină prinsă în mrejele lui pentru totdeauna.
Înainte să aud ceva de la şatenă, un sunet s-a făcut auzit în living.
- Trebuie să plec! Probabil Jace a dat din nou peste o vază şi a spart-o.
- O să te mai sun săptămâna asta! Ai grijă de tine şi pupă-l pe nepotul meu. O să îi aduc ceva frumos din Bora-Bora.
Am zâmbit şi am pus receptorul la loc şi m-am ridicat de pe scaun. Am închis dosarele de pe birou şi m-am îndreptat spre uşă.
Am ieşit din încăpere şi am închis uşa în spatele meu. Am tras aer în piept şi am intrat în living. O vază neagră era făcută bucăţi, care se odihneau pe podea, iar florile albe era împrăştiate.
- Jason de câte ori să îţi mai zic să ai grijă unde te joci?
Înainte să apuc să fac un pas, o mâna mi-a acoperit gura, iar un braţ mi-a înconjurat mijlocul. Un trup mai puternic s-a lipit de al meu şi m-a imobilizat.
Frica a început să se instaleze în interiorul meu, în timp ce ochii mi s-au mărit. A slăbit puţin strânsoare şi mi-a strecurat un cuţit pe sub tricou.
- Nu vrei să te rănesc, nu?
Mi-am scuturat capul şi mi-am închis strâns ochii. Unde naiba erau acum toate lecţiile de autoapărare? De ce eram atât de incapabilă să reacţionez?
- Bine! O să îmi iau mâna! Dacă ţipi o păţeşti şi tu şi copilul tău!
Şi-a luat mana de la gura mea şi mi-am strâns buzele pentru a oprit tremuratul lor. M-am întors cu faţa la bărbat, dar nu puteam să îi văd chipul pentru că era acoperit. Putea să îi văd ochii verzi care mă priveau provocator.
- Mami?
Am înghiţit în sec şi inima mi s-a oprit. Bărbatul a chicotit şi s-a întors cu spatele la mine. L-a apucat pe blond de braţ şi l-a împins spre mine. M-am lăsat în genunchii şi l-am luat în braţe. Jace tremura şi lacrimile au început să se prelingă pe obrajii lui.
- Mami! Cine e el?
Am început să îl mângâi pe spate încercând să îl calmez. Dar eu eram mai agitată decât el şi mult mai speriată. Nu ştiam ce voia tipul acesta de la noi.
- I-a tot ce vrei! Bani, bijuterii, obiecte, dar lasă-ne în pace! Te rog!
Bărbatul a început să râdă şi s-a apropiat de mine. M-a prins de braţ şi m-a ridicat de jos, iar Jace s-a prins de piciorul meu şi a ţipat. Inima mea bătea ca o nebună, riscând să iasă din piept. Individul a început să îi plimbe lama cuţitului pe chipul meu, apoi a coborât pe gât şi din ce în ce mai jos.
Mi-am pus mâna pe capul fiului meu şi l-am strâns uşor de păr, iar acesta mi-a dat drumul la picior. Am înghiţit în sec şi i-am dat un cot în stomac. Bărbatul s-a ghemuit de durere şi am profitat de moment. L-am împins pe Jace pe la spate şi l-am scos din living.
- Târfo!
Înainte să ies din încăpere, lama cuţitului a străpuns pielea mea şi a intrat în trupul meu, oprindu-se între coaste. Am uitat să respir şi am căzut la podea, în timp ce durerea punea stăpânire pe mine. Individul a scos o înjurătură şi a fugit.
Jace a venit lângă mine şi m-a privit speriat, în timp ce eu încercam să respir. Am început să tuşesc şi un firişor de sânge s-a prelins în colţul gurii. Blondul s-a lăsat în genunchi şi m-a atins pe umăr. Lacrimile şiroiau pe obrajii lui, iar el era din ce în ce mai speriat. Am încercat să zâmbesc şi mi-am ridicat mâna, atingându-i obrazul.
- Te iubesc Jace! Şi o să te iubesc mereu! Ai grijă de tatăl tău, bine?
Mi-am închis ochii şi am lăsat ca mâna mea să cadă pe podea. Am putut să aud cum fiul meu mă strigă, dar sunetele se îndepărtau unul câte unul. Doamne! Se pare că poţi îndeplini şi dorinţe.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
The past is the new future - de Alexi - 13-09-2011, 04:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-09-2011, 02:49 PM
RE: The past is the new future - de Julliette . - 21-09-2011, 07:26 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 24-09-2011, 03:53 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-09-2011, 01:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 28-09-2011, 09:09 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 11-10-2011, 07:02 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-10-2011, 07:43 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 13-10-2011, 09:42 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-10-2011, 03:54 PM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 22-10-2011, 11:10 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 23-10-2011, 03:05 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 23-10-2011, 11:41 AM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 23-10-2011, 12:22 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-10-2011, 01:21 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 29-10-2011, 03:40 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 29-10-2011, 06:47 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 06-11-2011, 11:21 AM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 06-11-2011, 02:24 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 07-11-2011, 10:30 AM
RE: The past is the new future - de Maria - 12-11-2011, 10:24 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 13-11-2011, 02:48 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 13-11-2011, 09:54 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 19-11-2011, 07:19 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 20-11-2011, 10:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 27-11-2011, 02:03 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 28-11-2011, 02:04 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 03-12-2011, 11:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-12-2011, 03:10 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 22-12-2011, 04:56 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 31-12-2011, 08:24 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 08-01-2012, 03:07 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 15-01-2012, 09:48 AM
RE: The past is the new future - de Corina. - 19-01-2012, 11:13 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 21-01-2012, 07:37 PM
RE: The past is the new future - de adda_luv - 24-01-2012, 11:54 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 27-01-2012, 07:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  To remember the past. IzzieAd 0 1.654 30-08-2012, 01:36 AM
Ultimul răspuns: IzzieAd
  Past vs .Future Lara 2 2.371 08-01-2011, 11:01 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  A Past and Future Secret Nidryne 1 3.124 21-04-2009, 09:33 PM
Ultimul răspuns: Nidryne
  Forgot the past Corina. 9 6.143 19-12-2008, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Dizzy


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)