Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum a fost cand ai vazut prima oara Naruto?

#12
Tot pe Jetix am descoperit si eu Naruto, in clasa a 6-a, si initial nu ma impresionase prin nimic. De vina au fost, bineinteles, vocile dublate care ma scoteau din sarite. Mai apoi m-am imprietenit cu o persoana care era aproape obsedat de acest anime si ma ruga sa-i fac desene cu Hinata, iar, la schimb, el urma sa-mi puna primele 100 de episoade pe dvd si daca imi placea ce vedeam urma sa mi le dea si pe restul 120.

Inarmata cu multe pungi de pufuleti cu cacao m-am apucat de el. Nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult, chiar nu ma asteptam. Primele episoade nu au fost cine stie ce, e adevarat, dar odata cu inceperea examenelor chuunin am fost pur si simplu captivata. Vizionam in jur de 20 de episoade pe zi (era vara, aveam tot timpul din lume), iar cand intr-un final l-am terminat am ramas nitel debusolata. Gen, eu acum ce mai fac? In perioada aia am facut multe desene, toate cu persinajele din Naruto, m-am inregistrat pe manga-anime (doamne, ce vremuri bune...) si am inceput sa vorbesc cu alti pasionati. A fost frumos. (:

Odata ce a inceput Naruto Shippuden am fost la fel de incantata. Pana la episodul 70 inca imi placea mult anime-ul, apoi a luat-o complet pe aratura asa ca l-am abandonat. Inca citesc manga, though.

Chiar daca pe parcurs s-a prostit, pot spune ca Naruto a fost animeul copilarie mele si printre putinele animeuri de care eram foarte foarte entuziasmata.
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~



Răspunsuri în acest subiect
RE: Cum a fost cand ai vazut prima oara Naruto? - de Agrona - 28-06-2012, 02:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Naruto Shippuden 292 / Naruto Chapter 616 (Update saptamanal) George 43 28.140 01-06-2013, 09:21 PM
Ultimul răspuns: Aggie
  Care a fost cel mai bun Hokage? Kuromi 10 9.946 07-07-2012, 03:04 AM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Naruto. Naruto Shippuden -> Movie list Rose ^^ 0 2.397 31-01-2012, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)