Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere ai de rpg-ul meu ?
Este suuuuuper.
100.00%
6 100.00%
Este cam plictisitor...
0%
0 0%
Nu-mi place idea
0%
0 0%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Piramidă fără sânge ~ Începe

#1
Acum foarte multi ani, pe timpul indelungat al regilor, s-a nascut o fata saraca, pe nume Zara. Aceasta fata avea parul roscat precum sangele, pielea alba precum mortii, iar persoanele dragi mureau, din aceasta cauza ii s-a spun " Moartea sângerie". Locul natal a fost Ahaio, un oras care a disparul, pentru ca toti locuitorii au murit, astfel, nimeni nu a stiut de " Moartea sangerie". Cand fata a implinit 18 ani s-a casatorit cu printul Egiptului, iar, dupa doua zile, sotul ei a murit. Soacra ei si-a dat seama de tot, asa ca a pus niste oameni sa o ucida si s-o ingroape undeva in Piramida Secreta.

Dupa sute de ani, un grup de arheologi au gasit o scara ascunsa in nisip, aceea era Piramida Secreta, dupa ce au intrat au murit, dar au avut timp sa dea vesti despre descoperire... Dupa ceva timp au aparut alti cercetatori impreuna cu familia, dar si ei au murit, asa ca copii au inceput singuri cautarile...


Miranda:

Stau in camera mea micuta si simt o durere in inima, parca ceva grav se va intampla. Palmele mele transpirate se sterg pe covertura verzuie. Ies din incapere si pasesc pe nisipul fierbinte, imi iau repede niste sandale ca nu o sa pot suporta mereu aceasta temperatura ridicata. Ma uit in jur si il caut cu privirea pe tata, dar nu mai apare pe nicaieri, oare a patit ceva si eu nu stiu. Imi misc capul ca sa scot aceste temeri din minte, dar nu pot.

OCC: cine mai este inscris



Răspunsuri în acest subiect
Piramidă fără sânge ~ Începe - de Miranda. - 05-09-2011, 06:42 PM
RE: Incepe - de Kimera - 05-09-2011, 06:45 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Piramidă fără sânge ~ Personaje Miranda. 5 2.663 04-09-2011, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Liar


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)