Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

ĐємσиϊquÑ” vs ☆♥Roseâ™

#2
Heya guys!
Okay, so in momentul de fata iarasi sunt prima, care intra fara invitatie si fara alte introduceri, dar tind sa cred ca mi-am gasit o noua pasiune: duelurile, so keep’em coming.
Si-acum, argumentarea alegerii mele, care, deocamdata nu e facuta. Dar ca idée generala, imi place foarte mult tema. E atat de interesanta si simplista in acelasi timp. Modul in care limiteaza e catchy si te face sa te intrebi cu ce au venit autorii…

Lucrarea nr. 1
Okay, o sa incerc sa nu ma iau de calitate pentru ca nu am absolut nici un drept, insa sincer mi se pare putin deranjanta. Incadrarea in tema e facuta cu foarte multa precizie, ceea ce aduce puncte in plus, insa, fotografia e cumva in opozitie cu simplitatea temei- multitudinea elementelor incadrate dandu-I un aer putin prea incarcat. Da o vaga senzatie de aglomeratie si strica estetica, desi modul de aranjare e simetric si de bun gust. Unghiul, de asemenea imi place, suprinzand foarte bine fiecare element exact in “partea lui buna”. Insa, cum am spus anterior, e prea in opozitie cu simplitatea temei, si ii stirbeste din personalitate enorm, dand vaga impresie de “way too crowded”.
Nota: 8


Lucrarea nr. 2
Nu pot sa ma gandesc la altceva decat la cat de frumos e surprinsa exact ideea generala a temei, printr-o simplitate absoluta care nu da dovada decat de estetica. Modul in care tema a limitat, prin putinele elemente pe care le puteai imortaliza si modul in care ai ales sa o reprezinti prin simplu si placut pot spune ca sunt proportionale si asta nu rezulta decat intr-o lucrare reusita. Imi place ansamblul de culori albastru-mov, si cum ai ales ca aceastea sa se imbine armonios astfel incat sa dea o senzatie vizuala de caldura. Ce-I drept, e putin cam mult spatiu gol per total in fotografie insa, putinul din el, estompeaza prin modul de asezare.
Nota: 9


So, imi plac ambele lucrari, in special modul in care a fost respectata tema, din perspective pur originale si total diferite, insa fiind pusa in situatia sa aleg, voi vota cu a doua, dat fiind armonia culorilor si a putinelor elemente reprezentand exact farmecul temei.
Well then, good luck guys!
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.




Răspunsuri în acest subiect
RE: Đємσиϊquє vs ☆♥Rose♥☆ - de Chlo - 30-08-2011, 09:46 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)