Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare

#58
Capitol nou, bun asa... :>
Eu nu mai prea inteleg ce se intampla intre Oliver si Ada. Acum doua capitole se sarutau si erau fericiti, acum tipul ii spune sa nu-l faca sa creada ca il place... Sper ca vei clarifica lucrurile cat mai curand.
Tatal lui Oliver e ceva prea dulce ca sa fie adevarat, omul ala e un izvor de fapte bune. Si cafeneaua... O idee foarte interesanta. Oricum, ar fi evident pentru oricine ca cei doi se plac, dar ei "Nuuu, suntem doar prieteni". Mi-ar placea sa-si revina cat mai repede si sa avem un happy end :D.
"Incerc in zadar sa evadez macar pentru o zi de imaginea ta"-> propozitia asta nu suna prea bine. Cand evadezi, evadezi de undeva, deci trebuie sa fie "din", nu "de". Mai ai vreo doi "acuma" si niste greseli marunte. Ceea ce am remarcat e ca nu mai ai probleme cu "i"-urile.
Nu stiu daca ti-am zis vreodata, dar imi place foarte mult felul in care descrii. Ai un stil aparte, descrii totul foarte frumos si profund. Mai ales pasajele de inceput sunt extraordinare. :X
Cam atat de la mine pe moment, astept continuarea. Spor la scris!
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare - de Miss M - 14-03-2012, 09:11 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dincolo de cuvinte LittleBlackR 3 3.017 23-03-2014, 01:26 PM
Ultimul răspuns: LittleBlackR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)