Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare

#31
Asa, am terminat in sfarsit de citit dupa lupte seculare :))
Capitolul, dupa mine, este destul de dragut, intr-adevar diferit fata de restul. :-? Dar nu pot sa spun daca e mai bine sau ma rau asa. E doar diferit, ceea ce eu cred ca e bine. Mai schimbi putin stilul obisnuit :D
Trecand peste, ce as mai putea sa spun? Hmm. Pai mi se pare ca relatia lor nu ajunge cam nicaieri. Desi... mi-a placut mult scena aia de la sfarsit cand o intreaba de ce s-a intors. Acolo te-ai inspirat din poza de la avatar cumva? :>
De capito, in sine, nu sunt sigura, dar parca nu a fost chiar ca altele. Parca a fost putin plictisitor la un moment dat, nu te supara e mine. Adica altele parca m-au captivat mai tare, chiar daca nu se intampla mare lucru. Desi, ti-am mai spus eu tie ca am ce am cu actiunea :))
Asa, greseli, problema cu 'ii' apare si aici, si ai si niste repetitii de cuvinte in anumite propozitii care cam zgarie pe urechi. Ti le-as spune, dar sunt atat de terminata acum ca nu sunt in stare :)) A, da, si de ce spui acuma? Nu e corect si suna urat in textul tau. Printre toate descrierile ale de sentimentea, care mie imi plac, cuvantul asta e ca nuca in perete, intelegi tu, sper.
Ai spus tu undeva(mi-e prea lene sa caut...) ceva gen O las de mana.... Au mai fost niste chestii, dar asta mi-a sarit in ochi. Mai bine ar fi sunat daca ziceai Ii dau drumul la mana... sau altele care nu-mi vin in minte acum.
Pai, cam atat cred :-" Nu cred ca am mai scris niciodata atat intr-un comentariu lasat la vreunul din ficurile tale :))
Astept continuarea :*
[Imagine: air_gear_by_zzfoxzz-d31fttj.png]




Răspunsuri în acest subiect
RE: Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare - de Leontina - 21-09-2011, 06:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dincolo de cuvinte LittleBlackR 3 3.017 23-03-2014, 01:26 PM
Ultimul răspuns: LittleBlackR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)