Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Corsarul Negru - Dura lex, sed lex

#1
O corabie mare de un maro atât de închis că aducea mai degrabă a negru era ancorată în portul New York-ului. Vocea unei femei autoritare se auzea pe puntea corabiei dirijând mărfurile ce erau încărcate pe aceasta. Lăzi mari cu mirodenii, bijuterii scumpe, fructe şi flori exotice erau încărcate şi depozitate în cala uriaşă a corabiei.

Îndată ce preţioasa încărcătură fu încărcată, Viola, o tânără de 23 ani striga cu o voce autoritară dând indicaţii oamnilor ei :
"Desfaceţi velele ! Ridicaţi ancora şi să pornim ! Vântul e prielnic şi avem drum lung de parcurs. Mişcaţi-vă ! Hai, hai ! Mai cu viaţă !”
Un echipaj pestriţ, format numai din bărbaţi alerga de colo-colo pentru a duce la îndeplinire ordinele date. În cele din urmă corabia se urni din port şi încet încet, încet se îndrepta spre apele periculoase ale Atlanticului, pornind într-o nouă aventură spre o altă destinaţie.

Corabia, nimeni alta decât celebrul Corsar Negru avea ca destinaţie India, pentru a descărca mărfurile, iar Viola să-şi primească banii promişi. Deodată, Viola îl auzi pe cel care stătea învârful velei mari :
"Tunetul Negru la 800 de metrii şi se apropie cu viteză !”

Fiind mult prea încărcată, Corsarul se deplasa destul de lent şi Viola ştia că nu putea să pregătească o ofensivă împotriva unei corăbii ce se deplasa mult mai rapid decât a ei. Trase aer în piept şi strigă :
"Pregătiţi-vă de luptă ! Trebuie să facem faţă invadatorilor pe corabia noastră !”
Îşi scoase sabia de la brâu, aşteptând impactul iminent.

Ooc : Dragon Eyes – căpitanul Tunetului Negru
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
Corsarul Negru - Dura lex, sed lex - de Aveqetura - 02-06-2011, 10:07 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Corsarul Negru Aveqetura 2 3.926 31-05-2011, 05:28 PM
Ultimul răspuns: Pixxie.'


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)