Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Corsarul Negru

#1
Da, am ceva cu „negrul” ăsta ! 24

Povestea

Pe mările şi oceanele globului pământesc navighează una dintre cele mai de temut corăbii de mărfuri. Ştiind că respectiva corabie este condusă de o femeie, mulţi au încercat s-o atace, dar toţi au eşuat în încercările lor şi despre ea se vorbea cu teamă. Un singur nume se afla pe buzele tuturor când venea vorba despre vestita corabie şi anume : Corsarul Negru.

Celebra corabie, încărcată cu mărfuri valoroase, cu bani şi pietre preţioase porneşte spre o nouă aventură, dar pe urmele ei se află o altă corabie. Despre ea se ştia doar că e condusă de un bărbat şi că era cunoscută drept Tunetul Negru.

Confruntarea dintre cele doua corăbii - Corsarul Negru, pe de-o parte, cu o femeie drept căpitan şi cu un echipaj compus numai din bărbaţi şi Tunetul Negru, pe de altă parte, cu un bărbat căpitan şi un echipaj compus numai din femei – este iminentă. Dar la ce oare va duce această confruntare ?

Condiţii de participare :

- cei care doresc să facă parte din echipajul Corsarului Negru sau din echipajul Tunetului Negru, să conceapă personaje cu vârste cuprinse între 18 şi 25 ani.
- căpitanul corabiei Tunetul Negru trebuie să aibă vârsta de 25 ani (e vorba de personaj, nu de user-ul ce-l interpretează)

Dacă doriţi să participaţi, vă rog să completaţi următoarea fişă pentru personajul vostru :

Numele personajului :
Corabia pe care lucrează :
Atribuţie pe corabie (adică ce funcţie îndeplineşte) :
Vârsta şi sexul personajului :
Istoric :
Poză :


Atenţie ! Dacă în dreptul Corabia unde lucrează specificaţi Corsarul Negru, atunci personajul trebuie să fie masculin, iar dacă specificaţi Tunetul Negru, personajul trebuie să fie feminin.


Numele personajului : Viola Del Mar

Corabia pe care lucrează : Corsarul Negru

Atribuţie pe corabie : Căpitanul corabiei

Vârsta şi sexul personajului : 23 ani, feminin

Istoric : Nevoită să poarte mai mult haine bărbăteşti, Viola a fost deseori confundată cu un băiat. Răpită de piraţi încă de la vârsta de 11 ani, Viola a trecut prin toate muncile specifice unei corăbii de piraţi. La vârsta de 20 ani, ea ajunge căpitanul corabiei Corsarul Negru, datorită inteligenţei, voinţei de fier şi a unei înţelepte autorităţi ce-o afişează faţă de echipajul său.
Modul de operare al vestitei corăbii nu era complicat : stătea la pândă şi ataca prin surprindere, iar corabia vizată cădea întotdeauna pradă îndemânaticilor piraţi. Culoarea maro închis a corabiei şi faptul că ataca mai mult noaptea sau în zilele înnorate i-a adus supranumele de Corsarul Negru.
Niciun bărbat nu a îndrăznit se apropie de Viola, ea ţinându-i pe toţi la distanţă, iar echipajul o respecta şi nu-i ieşea din cuvânt.

Poză : Viola Del Mar
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#2
Numele personajului : Derek Vane
Corabia pe care lucrează : Tunetul Negru
Atribuţie pe corabie : capitan.
Vârsta şi sexul personajului : 25, masculin.
Istoric : Nu se stiu multe despre el. Tatal lui a fost pirat, unul dintre cei mai de temut, dar si-a pierduta rangul de capitan pentru ca se credea ca ar fi tradat echipajul. Derek a hotarat sa recapete gloria familiei lui facand ceva spectaculos, de exemplu capturarea vasului "Corsarul Negru". Cunoscand deja incomeptenta barbatiilor cu care a lucrat pana acum, a hotarat sa ia in custodia vasului numai pirati femei. Le considera mai demne sa lucreze cu el decat piratii normali. Le-a antrenat cat mai bine, cat mai 'perfect', pana cand s-au dus in cautarea vasului 'corsarul negru' unde antrenamentul continua si acum.
Poză :http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9G...vGOOvkyQsJ
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#3
Numele personajului :Aleksandra von Wilhelm.

Corabia pe care lucrează : Tunetul Negru.

Atribuţie pe corabie : Secundul căpitanului.

Vârsta şi sexul personajului : 19 ani, feminin.

Istoric : Provenită dintr-o familie destul de renumită din Germania, Aleksandra a fost răpită de piraţi când avea 5 ani. A crescut la bordul navei Tunetul Negru, fără a mai dori să se întoarcă la părinţii ei. Deşi era destul de mică, fetiţa a ales singură. După ce Tunetul Negru a primit alt căpitan, fata şi-a dat silinţa pentru a căpăta o atribuţie destul de importantă pe vas. Devenind secundul căpitanului a început să se antreneze mult mai mult, fiind una dintre cele mai bune femeie pe care corabia le avea. Destul de rece, este genul de persoană ce are mereu un răspuns acid pregătit. Nu îi place ca cineva să se bage în treburile ei, şi rar îi spune şi căpitanului ce face, dând dovadă de o fire extrem de independentă.

Poză : Click.
[Imagine: tumblr_m5081nasq41qi2adeo1_r1_500.gif]
Love? No, I prefer vodka <3



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Corsarul Negru - Dura lex, sed lex Aveqetura 6 4.064 25-06-2011, 04:58 PM
Ultimul răspuns: Aveqetura


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)