Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jeux d'Enfants

#2
Filmul asta se afla undeva in top 10 filme preferate. Prima data cand am vazut numele si, am vazut ca e in franceza am fost putin: " sa ma uit, sa nu ma uit", pentru ca de obicei filmele de genul nu sunt neaparat cele mai bune.
Pot sa spun ca mi-a placut la nebunie. La inceput a fost cam, ciudat, mi se parea o prostie, asta pana cand au mai crescut ei. Cand arata secventele alea din copilaria celor doi ma gandeam: " asa mici o sa ii tina tot filmul?" Ideea e ca cel putin partea aia a fost foarte trista, mai ales pentru Julien.
Partea mea preferata din film e atunci cand cei doi se intalnesc dupa multi multi multi ani in care nu s-au mai vazut, ea ii face farsa aia aiurita in care el ajunge la spital si ii el insceneaza toata treaba [daca vreti sa aflati ce treaba si ce farsa urmariti filmul pentru ca se merita]. Scena din ploaie este genial de superba.
Filmul ca total a fost bun. Din partea mea primeste un 9 [daca ar fi avut un final fericit pe bune ca i-as fi dat 10, insa asa nu ma lasa inima].
Merita vazut. Cine nu a facut-o pana acum sa se apuce de treaba.
We mortals have many weaknesses; we feel too much, hurt too much or too soon we die, but we do have the chance of love.



Răspunsuri în acest subiect
Jeux d'Enfants - de Lust. - 21-03-2011, 07:19 PM
RE: Jeux d`énfants - de Ymequa - 21-03-2011, 07:56 PM
RE: Jeux d`énfants - de andraportocala - 07-11-2011, 09:50 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)