Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

AF ~ Inscrieri !

#1
Cele care au fost şi probabil mai vor să fie sunt Tox şi Jasmine. Dacă mai doresc să fie în WC îmi pot spune mie sau lui Aly sau pot posta în acest topic. În primul rând pentru Wanted C căutăm seriozitate.




WC - Wanted Critics - dacă un user doreşte să evolueze poate cere ca respectivele ficuri [ şi veţi lăsa link către ficul respectiv ] să fie criticat constructiv pentru ca voi să puteţi evolua şi să aveţi un fic cât mai bun.



1. Seriozitatea contează cel mai mult. În primul rând trebuie să fiţi serioşi, să ştiţi cum să abordaţi fiecare subiect în parte indiferent dacă ficul este anime sau original. Fără sarcasm vă rog pentru că celălalt doreşte o mână de ajutor nu o palmă peste faţă.


2. Experienţă. Um, când comentaţi trebuie să aveţi habar de ce criticaţi şi ce sfaturi daţi. Adică mai pă româneşte să ştiţi ce spuneţi.


3. Timp. Toată lumea nu are timp, dar din moment ce vă angajaţi să fiţi în acest grup al FF să fiţi mai activi şi să preluaţi toate comenzile userilor măcar cât de cât chiar dacă uneori nu veţi avea timp.



So, dacă doriţi să intraţi în acest grup, tot ce trebuie să faceţi este să completaţi fişa de mai jos şi să respectaţi aceste reguli dacă sunteţi acceptaţi. De asemenea se vor alege 4 persoane şi vor lucra în echipă de câte doi.


FIŞĂ

Citat:Nume / Username :
Vârstă :
Link - uri la Fic : [ puteţi pune cele mai bune ficuri ale voastre ]
Dacă nu aveţi ficuri ce aţi criticat pe la anumite topicuri la fan fiction sau experienţa voastră.



Eu şi Aly vom alege 4 persoane PRICEPUTE din cei ce se vor înscrie.


EDIT : Nu se tine cont de culoare, de varsta, de sex de nimic. IMportant e sa stiti gramatica, romana si sa stiti ca indrumati lumea.
-



Răspunsuri în acest subiect
AF ~ Inscrieri ! - de Flash - 08-03-2011, 09:13 PM
RE: WANTED CRITICS REVINE ~ Inscrieri ! - de Nya. - 08-03-2011, 09:23 PM
RE: WANTED CRITICS REVINE ~ Inscrieri ! - de Sol - 08-03-2011, 11:38 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)