Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O noua sansa la iubire

#1
Salut!Numele meu este Sakura si sunt mostenitoarea faimoasei firme de parfumuri Haruno.Am 16 ani,un corp perfect si sunt foarte frumoasa.Ochii ii am verzi ca smaraldul si parul lung si matasos de culoare roz.Desi pare ca am o viata perfecta nu e asa.Cand aveam 14 ani am fost cu primul meu iubit,Sasuke Uchiha.L-am iubit foarte mult pana intr-o zi cand am aflat ca ma insela cu alta fata.Apoi tot el s-a despartit de mine pe motiv ca s-a plictisit.Adica din cauza ca nu m-am culcat cu el.Am suferit foarte mult dic cauza lui.Dupa ce ne-am despartit eu si parintii mei ne-am mutat in Coreea de Sud.Dupa un an parintii mei au murit intr-un accident de masina.M-am simtit foarte singura acolo.Am mai stat un an apoi am decis sa ma mut din nou in Konoha.Macar acolo sunt prietenii mei.Si desigur cel mai bun prieten al meu,Itachi Uchiha.Este fratele mai mare al lui Sasuke dar nu se aseamana la comportament.Itachi este bun,protector si mai ales distractiv.In schimb Sasuke este violent,nepasator si striga banii familiei lui.Eu si Itachi ne cunoastem de cand eram mici si imi este ca un frate.Are 18 ani.Desi parintii lui detin firma de electronice Uchiha nu se da mare cu asta.Cat timp am fost in Coreea a veit sa ma vada.
Acum sunt in avionul privat.Ma uit pe geamul avionului si vad ca mai am umpic si ajung in Konoha.Am emotii.Imi este foarte dor de prietenii mei.Dar stati sa va zic cu ce sunt imbracata.Port o pereche de pantaloni stramti albasti,un maieu negru,o camasa albastra cu alb in carouri si tenisi negri cu sireturi albastre.Parul il am prins in coada sus cu cateva suvite libere.La ochi m-am dat cu creion dermatograf negru si rimel iar pe buze cu luciu cu gust de cirese.Arat super.
-Domnisoara Haruno,am ajuns.spune omul care piloteaza avionul.
-Bine!zic eu apoi imi iau bagajele destul de grele si cobor din avion.
Ies afara si vad un baiat inalt,cu parul negru pana la umeri si prins intr-o codita la spate.Este imbracat cu niste blugi negri,un tricou alb,o camasa negra,skateri si la gat un lantisor cu cruciulita.Acesta este itachi.Imi zambeste iar eu ii sar in brate de fericire ca-l revad,
-Itachi,ce dor mi-a fost de tine!
-Surioara,credeam ca nu mai vine clipa asta.Si mie mi-a fost doar de tine.
M-a luat in brate si m-a invarit de 3 ori cam cum facea el de obicei,apoi am mai stat de vorba vreo 10 minute.Dupa aia ne-am urcat in masina lui si ne-am dus acasa.Noi doi locuiam impreuna fiindca parintii nostri erau plecati mai tot timpul.El avea grija de mine ca un frate asa ca pe parinti nu i-a derajat.Dadeam cele mai tari petreceri.Ce bine ca stam iarasi impreuna.
-Pai...am ajuns!Hai sa intram in casa.O sa iau eu bagajele, daca pot!sunt foarte grele.Ce ai pus aici?Casa ta din Coreea?!spune Itachi razand
-NU,am pus haine.Dracu m-a pus sa-mi iau asa de multe.Puteam sa-mi cumpar de aici.zic eu razand
Dupa ce am bagat bagajele in camera mea stau si ma uit prin camera.Este exact la fel ca si cand am plecat.Peretii turcoaz,patul mare cu asternut negru din matase,pernitele in foarma de inimioare din puf,posterele cu Guns'n'Roses si Tokio Hotel,laptopul,lucrurile,tot.
-Sti,cand imi era dor de tine veneam aici si ma simteam mai bine.spune Itachi cu o voce blanda
-Ce credeai,ca scapi de mine asa de usor fratioare?zic eu apoi ii zambesc
-Defapt daca mai stateai mult in Coreea ma mutam si eu acolo.Aici e plictisitor fara tine.
Dupa ce am mai vorbit cam o ora,ne-am dus sa mancam apoi sa ne culcam pentru ca e foarte tarziu.Maine e duminica si vream sa ma intalnesc cu prietenii mei,apoi sa ii cunosc si pe ai lui Itachi.Pe 2 ii cunosc deja.Primul este Madara Uchiha care seamana foarte bine cu Itachi deoarece sunt veri.El este hiperactiv,prietenos dar si foarte destept.Doar ca nu-si foloseste desteptaciunea si la liceu.Al doilea este Pein.Un baiat inalt cu parul portocaliu si scurt facut tepi,cu multe piercinguri si ochii movi.Dupa ce m-am despartit de Sasuke am fost cu pei 3 luni.A trebuit sa ne despartim fiindca m-am mutat in Coreea.Cu el mi-am pierdut virginitatea.Desi era ciudar pentru ca noi ne certam din orice in fiacare zi.Dar ne impacam dupa o ora.Acum nu il mai plac dar tot imi este prieten bun.Itachi mi-a spus ca si-a mai facut inca trei prieteni pe care trebuie neaparat sai cunosc.Abia astept sai cunosc.Acum totusi mai bine mas culca,deoarece maine nu o sa ma pot trezi.Imi iau pe mine o pijama gri cu dantela neagra,apoi ma bag in patul meu moale si pufos si merg spre taramul viselor.Sper...pot avea si un cosmar.Oricum sunt foarte obosita si nu-mi pasa unde o sa merg.[/size][/font][posturi unite]

#2
Hello, hello. Am trecut si eu pe la ficul tau. Pentru ca esti incepatoare si acesta este primul tau fic te voi lua usor.
Ai avut foarte multe greseli si ti le voi enumara pe cele mai mult... Unu la mana un fic de la sectiunea Naruto trebuie sa aiba un Disclaimer, fara acesta ficul tau ar putea fi inchis ( treci pe la regulament si iti spune acolo ce este un disclaimer ). Doi la mana dupa semnele de punctuatie ( . , ! ? ) se pune space. Trei la mana, nu mi-a placut cum ai inceput chiar deloc.

Citat:Salut!Numele meu este Sakura si sunt mostenitoarea faimoasei firme de parfumuri Haruno.Am 16 ani,un corp perfect si sunt foarte frumoasa.Ochii ii am verzi ca smaraldul si parul lung si matasos de culoare roz

Adica dupa parerea mea nu asa trebuie inceput un fic. Patru la mana acel "14" in loc sa il scri in cifre puteai sa il scri in litere, ar fi aratat mult mai elegant ( parerea mea ). Cinci la mana... descrierea. Ah, descrierea asta... mi-ar fi placut sa descri un pic sentimentele Sakurei cand Sas'ke a parasit-o, sau cat timp era in avion. Dupa mine descrierea nu este doar felul in care arata un personaj si ce haine poarta ci sentimentele pe care le are. So... ma voi opri aici, ok?
Sper ca nu te-a suparat comentariul meu, dar daca da da-mi un PM si se rezolva ;)
P.S. anunta-ma cand ai pus capitolul doi, ok?
Bye
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

#3
În primul rând nu ai disclaimer. Uită-te pe la celelalte fic uri Naruto şi vei vedea că toate au disclaimer.

Să ştii că eu nu voi fi blândă chiar dacă este primul tău fic.

În primul rând, ăla e cel mai patetic, plictisitor, jalnic mod de a începe un fic. Chiar dacă începeai cu `` Este vară. Stau în casă. Mănânc budincă ... ,, era mai bine. Chiar dacă majoriatea fic urilor încep aşa. Găseşte un mod mai bun de a începe.

dic - din
striga - strică
veit - venit
albastri - albastrii
itachi - Itachi
Sti - stii
fiacare - fiecare
sai - sa-i
mas - m-as

``Dar stati sa va zic cu ce sunt imbracata. ,, Patetic, din nou. Cum ţi-am spus şi mai sus, găseşte alte moduri de a descrie.

Lasă space după semnele de punctuaţie [ . , ? ! etc. ] Se vede inestetic. Lasă space în următorul capitol şi vei vedea că arată mult mai bine.

După cum ai văzut, mai ai şi greşeli de tastare. Uită-te încă o dată cel puţin pe capitol înainte de al posta pentru a-ţi corecta greşelile.

Ideea este bună, dar trebuie lucrată. La descriere te descurci ... bunicel. Mai descrie şi tu ... ceva. Nu trece direct la acţiune.

Cam atât. Aş fi avut mai multe de spus, dar acum îmi ţin nasul să nu cadă -.-"
[Imagine: Hm757.png]





#4
NU AI DISCLAIMER!!!Pune-ti sau ficul va fi inchis!Nu mi-a placut cum ai inceput.Deloc.Eu incep comentariile cu "Salut".Un fic niciodata nu va fi deschis cu o astfel de formula.Ai pus mult dialog si ai prezentat-o pe Sakura prea direct.Erau doua variante:ori ne lasai sa presupunem cine este din descriere,si sa aflam numele ei atunci cand o striga cineva,ori dupa ce spunea mai multe bagai si tu acolo"Ah!Am uitat sa ma prezint.Ma numesc Sakura,bla bla,bla"-ma rog,nu chiar asa formulat.De asemenea ai avut si niste greseli gramaticale.Nu mi-a placut nici descrierea.Nu ai descris frumos sentimentele si lucrurile din jur.Ai o idee draguta,dar nu stii sa o pui in valoare.Iti voi urmari evolutia.Astept nextul si SUCCES!
"Nimic bun nu se poate naste din ura" RomeoxJuliet

#5
Buna! Am trecut si eu pe la ficul tau. Deh curiozitatea asta. In primul rand te sfatuiesc sa pui disclaimer daca vrei ca ficul tau sa nu fie inchis. Descrierea este prezenta dar nu ai descris ce voiam eu sa descrii adica: sentimente, ok uneori poate ai facuto dar nu a fost cine stie ce. Puteai sa descrii ce simtea cand s'a dsp de sasuke ma rog. Naratiunea e ok, actiunea nu mi s-a parut ft grabita si dialogul nu a fost sec decat la partea cand i'a zis pilotu sakurei ca au ajuns. Putea fi inlocuit cu descriere. Greseli de tastare ai avut dar le-a zis Pookie mai sus. Nici mie nu mi-a placut cum ai inceput. Nu stiu de ce dar nu mi-a placut. So, astept nextu sh nu uita sa ma anunti cand il pui. Buh bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]

#6
NU o sa fiu foarte aspra deoarece duritatea mi-am pierdut-o :)) .
Toti cei care au fost inaintea mea cu exceptia nimanui, fiecare are dreptate, chiar si Hanora chiar daca a scris atat de putin ( spam). Descrierea este la pamant, nu pot sa spun ca este chiar absenta dar cu imbracamintea si aspectul ai mult de lucru. Dialogul nu pot sa spun ca este mult deoarece as minti, si nici sec. Ideae este oroginala, chiar vreau sa vad despre ce cuplu este vorba. De disclaimer nici nu spun deoarece toti din fata au spus asta.
Ja ne

#7
Disclaimer sau ficul se închide în 3 zile. E un topic pe aici stiky cu el şi afli despre şi cum şi ce fel.
-

#8
buna scumpa:* ma lasat trenul la ficul tau si logic ca am inceput sa-l citesc. Scuze, dar voi fi dura, nu am citit si celelalte comuri deci e posibil sa repet ceva si sper ca nu te superi de ce voi spune si ce voi corecta, dar vreau sa te perfectionezi. Deci sa incepem cu inceputul:
Tu nu ai Disclaimer! Pune sau altefel ficul tau iti va fi inchis si nu vrei asta! Daca nu stii imi dai un pm si ti-l dau eu:P.
Am terminat cu asta si sa incepem cu continutul si sincer nu stiu cum sa incep, sper doar sa ma descurc si sa intelegi ce vrau sa zic. Inainte de a incepe ficul puteai sa spui cum doresti sa fim cu tine in ceea ce priveste critica, dar vei vedea si tu.
Titlu e chiar interesant. Ce m-am speriat cand am vazut cum ai inceput O_O. Tu nu mergi pe capitole? Trebuia sa scrii la inceput "Cap. 1" daca doreai sa ii pui si un mic titlu puneai, daca nu nu conta. Doar stii cum e in carti si in alte ficuri, sper. Dupa tu ai in ficul tau asa: naratiune ok, dialog nu-i grozav, si descrierea, scuze ca zic, dar e la pamant; ai numai cand ai descris imbracamintea si alte chestii. Trebuie sa mergi pe sentimente, iar actiunea ai cam grabit-o, dai un calmant. Vai Doamne cum ai inceput!O_O

Citat:Salut!Numele meu este Sakura si sunt mostenitoarea faimoasei firme de parfumuri Haruno.Am 16 ani,un corp perfect si sunt foarte frumoasa.Ochii ii am verzi ca smaraldul si parul lung si matasos de culoare roz.Desi pare ca am o viata perfecta nu e asa.Cand aveam 14 ani am fost cu primul meu iubit,Sasuke Uchiha.L-am iubit foarte mult pana intr-o zi cand am aflat ca ma insela cu alta fata.Apoi tot el s-a despartit de mine pe motiv ca s-a plictisit.Adica din cauza ca nu m-am culcat cu el.Am suferit foarte mult dic cauza lui.Dupa ce ne-am despartit eu si parintii mei ne-am mutat in Coreea de Sud.Dupa un an parintii mei au murit intr-un accident de masina.M-am simtit foarte singura acolo.Am mai stat un an apoi am decis sa ma mut din nou in Konoha.Macar acolo sunt prietenii mei.Si desigur cel mai bun prieten al meu,Itachi Uchiha.Este fratele mai mare al lui Sasuke dar nu se aseamana la comportament.Itachi este bun,protector si mai ales distractiv.In schimb Sasuke este violent,nepasator si striga banii familiei lui.Eu si Itachi ne cunoastem de cand eram mici si imi este ca un frate.Are 18 ani.Desi parintii lui detin firma de electronice Uchiha nu se da mare cu asta.Cat timp am fost in Coreea a veit sa ma vada.
Acum sunt in avionul privat.Ma uit pe geamul avionului si vad ca mai am umpic si ajung in Konoha.Am emotii.Imi este foarte dor de prietenii mei.Dar stati sa va zic cu ce sunt imbracata.Port o pereche de pantaloni stramti albasti,un maieu negru,o camasa albastra cu alb in carouri si tenisi negri cu sireturi albastre.Parul il am prins in coada sus cu cateva suvite libere.La ochi m-am dat cu creion dermatograf negru si rimel iar pe buze cu luciu cu gust de cirese.Arat super.
E sec inceputul! "Salut! Eu sunt Sakura Haruno..." tu nu vrei sa ne tii in suspans? Si-a facut un autoportret, stii ce inteleg eu? Ca Sakura e o fitoasa, pitipoanca. "arat super" suficinet de logic.
puteai sa incepi cu o descriere, sa ne tii in suspans. iar ca sa aflam cum o cheama pe rozalie, puteai spune asta intr-un dialog. Descrierea ei putea fi facut can facea un dus de exemplu:" intru in cabina de dus si tresar involuntar, e asa rece pe jos. Dau drumul la apa calduta incalzind atmosfera pe aici. Picaturile imi "bat" parul rozaliu, asemenea florilor de cires, cu putere facandu-l sa se lipeasca de trupul meu alb-ca-zapada. Ochii mei verzi privesc in jos, mai exact in gol, nici nu stiu unde imi zboara gandul. E atat de ciudat sa ma aflu din nou aici. Oras natal"
si inca se mai putea. si in privinta inceputului puteai face ceva d genul
" Privesc cerul albastru, de un albastru pur cu cativa norisori pufosi pe el. Pasarile ce zboara si parca se pierd in acel "labirint", dar sunt libere. Mi-as dori sa zbor si eu alaturi de ele, dar nu. Eu sunt o fata cu multa suferinta in suflet. Inca tin minte moartea parintilor mei. Sange, doar sange era pe jos. O culoare frumoasa se transforma in cel mai mare cosmar al mei. Rosu, aceasta culoare ce semnifica iubirea, este si culoarea vieti. Rosu, sangele e rosu, prea mult. Nu mai suport nimic. Parinti morti inconjurati de acea culoare ca ma inspaimanta si stiu prea bine ca e si in interiorul meu, iar inima mea franta in dragoste. Da, el e de vina. Doar ca nu m-am culcat cu el, ma inselat. Om fara mila, dar multumesc Domnului si nu a incercat sa ma violeze. Mi-a frant inima, exact cum se sparge oglinda asa e si inima mea, sparta in mii de bucati ce acum contin venin, iar pentru dragoste poate doar pentru Itachi, care il consider fratele meu. Dar dradostea in adevaratul sens nu exista.."
si inca se putea. Inca ceva..poti folosi si vorbire indirecta. in fine cred ca ma luat valul:)) sper ca nu te-ai suparat, eu doar incerc sa te ajut:D, daca e ceva imi iei id de la profil si vorbim pe mes.. Astept next, te rog mult sa ma anunti si pe mine. Spor la scris.

:bye:
[Imagine: h8v.gif]
 

#9
Salut. Am trecut si eu un pic pe la ficul tau si e destul de bun:bv: doar ca nu ai disclamet. nu imi place doar ca ai inceput prea brusc. cel putin ai inceput mai bine decat mine. Oricum sa iti pui la inceput disclamer-ul pentru a nu fi sters ficul tau. si ai grija la cum scrii cuvintele.
Sa ma anunti cand pui next-ul. Ai putea, te rog sa treci un pic si pe la ficul meu? se cheama morning after dark. bye-bye.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O noua sansa la iubire Mùsè 3 2.851 18-07-2011, 03:06 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  O viata noua...o noua persoana:x •нąкü• 26 15.507 01-03-2011, 11:28 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  O noua viata, o noua descoperire. ♥Luchi♥ 1 1.960 03-09-2010, 02:01 AM
Ultimul răspuns: Me†al.
  Inca o sansa! [Tokio Hotel: Twincest +16.. +18] BlackBunny 5 7.393 07-07-2010, 01:38 PM
Ultimul răspuns: BlackBunny
  Un baiat , o fata … o noua iubire ! pwpyk 3 2.918 07-04-2010, 03:56 PM
Ultimul răspuns: Mădălina
  Un nou film...o noua iubire ~Ebru~Rebela~ 3 3.005 26-12-2009, 06:44 PM
Ultimul răspuns: ♥Belle-Chan♥


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)