Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[yaoi] Rock-ul si tu...

#42
[center]Capitolul 20[/center]

- Tu glumesti!? Exclama Sasuke, cand i-am propus sa se mute impreuna cu mine in apartamentul care l-am cumparat si Karin il mobila acum.
- Mai incet ca se uita oameni la noi, spun, chicotind usor, in timp ce mergeam pe strada cu niste plase de mancare in mana. Nu glumesc. Vreau sa locuiesti impreuna cu mine, pana termini faculta, ii mai spun, apoi ii dau un sarut pe buzele acelea apetisante si moi.
Am intrat in bloc, apoi am urcat la etajul trei unde se afla apartamentul meu, deschizandu-l, apoi impingandu-l pe Sasuke inauntru si incuind usa. Mergem in bucataria eleganta - Karin s-a miscat repede - cu lambriuri de un marou-inchis, cu imitatie de lemn. Am inceput sa punem mancarea prin frigider sau dulapuri, in timp ce dansam pe o melodie destul de haioasa de cha-cha, al carui voce eram eu si Ary, inregistrata pentru Konana, cand a participat la un concurs pe nume Dansez pentru dorinta ta si a luat locul intai. Deodata brunetul ma prinse de mijloc si ma saruta apasat pe gat, apoi imi sopti la ureche ca ar vrea sa ma vada pe mine si pe Ary dansand din nou in varianta Streed-Dance, cand am dansat pentru o cauza umanitara din acel show. Am chicotit, apoi am mers in sufrageria spatioasa, cu peretii de culoarea mierii, simpli, cu o canapea semi-circulara in mijloc si o plasma in fata geamului de la balcon. Imi aduc laptopul din camera - l-am rugat pe tati sa imi aduca lucrurile, cum Karin il anunta ca s-au terminat lucrarile - mea si il conectez la plasma apoi caut pe You-Tube clipul si il pun tanarului.
M-am dus in camera mea care avea peretii lila, cu laminat de culoarea mierii. Aveam un pat dublu, un birou in fata usii de la balcon, un dulap dublu, baia si multe alte chesti, de care aveam nevoie. Am inceput sa imi despachetez lucrurile si sa le aranjez care cum incotro. Dupa vreo douazeci de minute, aparu si Sasuke, care veni la mine, punandu-si mainile pe umerii mei si ma saruta apasat pe buze. Imi pun mainile pe talia lui si adancesc sarutul si mai mult, parca de acest sarut ar depinde viata mea nu alta.
- Minato, vreau sa te mai simt o data inauntrul meu, inainte de a incepe toata chestia asta cu Deidara, fiindca o sa fi epuizat pentru procese si chesti din astea...
Numai continua ca l-am sarutat apasat pe buze, in timp ce il impingeam spre patul acoperit de cearceafuri albastre. Picam amandoi pe el si incep sa il sarut pe gat, trasand lini umede cu limba si muscandu-i foarte usor pielea gatului, apoi trecandu-mi limba peste urmele vagi de dinti. Ii simteam sub mine fiecare muschi cum se incorda sau se arcuia sub trupul meu. Imi strecor degetele sub tricoul sau, incepand sa il mangai pe piept, in timp ce buzele mele s-au contopit la propriu cu ale sale. Ii dau jos tricoul, iar el incepu sa ma descheie la camasa, injurand-o din cand in cand, fiindca nasturii nu se deschideau asa usor cum ar fi vrut el. Incep sa il sarut pe piept, trasand lini umede si facand cerculete cu limba, apoi am inceput sa ma ocup de sfarcurile sale. Lingeam cu placere, muscam delicat, le roteam jucaus si ii sugeam posesiv unul dintre sfarcuri, apoi i-am apucat acelasi tratament si celuilalt sfarc. Dupa ce i-am intarit, am inceput sa cobor cu saruturile tot mai jos, in timp ce il deschideam la cureaua blugilor ce ii purta. Ii dau jos, apoi ii sarut mandria prin materialul boxerilor si puteam sa spun ca in acesti cinci ani, a devenit mai dotat decat ultima data.
Ii dau jos boxeri si incep sa ii fac un blowjob, asa cum numai eu stiu, facandu-l sa se arcuiasca si sa geama de placere, in timp ce degetele sale se infipse in parul meu. Gemu puternic, eliberandu-se in gura mea. Curat locul, apoi il sarut pe buze, dand sa guste din el insasi. Sasuke incepu sa ma mangaie prin pantaloni, apoi ii desfacu si incerca sa mi dea jos. M-am ridicat de pe tanar, dandu-mi pantaloni jos, apoi ma pun din nou deasupra lui, potrivandu-ma la intrare. Il sarut pe buze si ma adancesc in el, facandu-l sa isi arcuiasca spatele si sa icneasca de durere. Ma uit usor mirat si confuz la el, iar Sasuke se multumi doar sa imi zambeasca amar.
- Nu am mai acceptat pe nimeni sa ma domine, in speranta ca tu te vei intoarce la mine sa ma domini din nou, imi marturisi, lasandu-ma mut, apoi am inceput sa fac miscari usoare de du-te-vino, in timp ce ii zambeam dragastos si protector.
Peste noi se asternu un strat subtire de transpiratie, fina, lipicioasa si scanteietoare, parca am fi acoperiti de cristale. Simt cum imi vine si il patrund adanc, eliberandu-ma inauntrul sau. Imi pun capul pe pieptul lui Sasuke, incercand sa imi reglez respiratia de la partida de sex ce am avut-o.

- Ai de gand sa il bagi in puscarie pe Deidara? Ma intreba Sasuke, in timp ce statea pe patul din camera mea, tolanit, intr-o pereche de pantaloni de trening si la bustul gol, iar eu ma inchideam la o camasa alba.
- Am stiut tot timpul ca Deidara e cu doua fete, dar nici in halul acesta, marturisi Itachi, ce statea pe scaunul de la birou, si el la patru ace.
Imi pun cravata neagra, iau vesta peste mine, apoi sacoul. Imi dau tot parul pe spate, punandu-mi o cordeluta in el, pentru a fi sigur ca nu imi firele de par in ochi. Dupa ce ma parfumez, imi sarut iubitul - pe Uchiha-mic - si plec impreuna cu Itachi spre tribunal pentru ca s-a inceput procesul rapid. Multumim mult Temari, dar acum urma proba de foc, sa spun asa. Il aud pe nevastuica cum imi spune ca procurori si avocatii sunt mai rau decat ziaristi, ca sunt in stare sa te controleze si la dimensiunea penisului. Am chicotit usor, apoi ne-am urcat in taxi, pornind spre cladirea ce impartea "dreptate, intregritate si aparare" celor care aveau nevoie de ea...

Melodia si dansul pe care au dansat Minato si Ary pentru acea cauza nobila
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
[yaoi] Rock-ul si tu... - de Nywa - 08-03-2011, 03:31 PM
RE: Rock-ul si tu... [+18 Yaoi, asa zisa limita de vasta e pentru tot] - de Nywa - 07-08-2011, 03:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.279 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)