Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Răzbunarea din tăcere

#4
Sa vedem cine pe cine. Daca nu este alba , este neagra . Daca nu suporti o critica mai dura mai bine nu citi ce iti voi spune . Deci :

Primul Paragraf: Exista cuvantul Volburata ? Poate Involburata . Asta sigur nu a fost greseala de tastare , sper ca ai inteles aluzia :)). Faza cu : Se vede de la distanta ca parul lui este ingrijit ... este deplasata ! Stii cat de cliseic suna ? Da in penibil.

Al doilea Paragraf : A trezi dor. Suna foarte ciudat. Nu mai folosi aceasta expresie mai ales ca nu prea mi s-a parut potrivita in acel context.

Al treilea Paragraf : Membrana ? Nu este prea poetic, mie una nu imi place cum suna.

Al patrulea Paragraf : Apa in zilele de vara . Cliseis, banal si sec. Exista niste chestii numite figuri de stil,, stiai ? Si se pot folosi .

Al cincelea Paragraf : Nu imi place. Multe nu au legatura cu ce ai spus.

Per total : Nu stii sa scrii cu diacritice. Lase.le de o parte, de ce ? Pentru ca nu poti sa fii atenta la ele. Pui punctele de suspensie cam degeaba. Paragrafele ( fragmentele ) nu au nicio legatura unele cu altele, adica au oare cum dar zici ca sunt scire asa Alandala. Ai greseli de tastare, iti place sa mananci litere si sa nu fi atenta, bravo tie. Treci de la o actiune la alta, repeti cuvinte, si repetitiile sunt foarte suparatoare. Nu imi place. Exista sinonime. Totul este cliseic si multe nu isi au rostul. Descrierea nu este una vaporoasa si placuta. Naratiunea nu este cine stie ce dar este mai buna ca descrierea. In fine, data viitoare scriu mai pe indelete ca acum trebuie sa plec sa ma culc ( cum suna asta ).
[Imagine: Jun0xCa.png]



Răspunsuri în acest subiect
Răzbunarea din tăcere - de Miranda. - 06-02-2011, 08:42 PM
RE: Răzbunarea din tăcere - de Kayla. - 07-02-2011, 11:08 PM
RE: Răzbunarea din tăcere - de Miranda. - 07-02-2011, 11:17 PM
RE: Răzbunarea din tăcere - de Daria - 16-03-2011, 01:08 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)