Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Răzbunarea din tăcere
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Oneshot-ul acesta este format din doua capitole, fiecare avand un titlu oarecare. Sper ca va place.
Baftă la citit!

Aproape și totuși departe



Doar el este.

Este în fața mea și stă drept ca și cum ar fi într-o formație militară. Chiar dacă este la o distanță destul de mare pot să-i văd trăsăturile bărbătești. Ochii albaștrii intenși ca marea volburată mă au pe mine ca și panoramă. Parul brunet ca și cărbunele este tuns scurt, se poate vedea cât de bine îl îngrijește deoarece până și de la această distantă parul lui pare moale și mătăsos ca și bumbacul. Mâinile, picioarele, abdomenul, tot corpul lui este ca unui sportiv, dar în loc sa fie îmbrăcat în trening este în costum. El este cel care m-a făcut cine sunt acum, aceasta este persoana care m-a adus în bratele nebuniei. Numai durere îmi aduce prezența lui, amintiri pline de suferință și chinuri.

Numai eu știu...

Numai eu știu câte lacrimi au traversat obrazul meu ca să ajungă pe podeaua rece și prăfuită pe care cădeam de tristețe. Suspinele îndelungate î-mi omorau și ultimele fărâme de bucurie pe care le aveam, stăteam pur și simplu omorându-mi ultimele momente lucide. Râsetele oamenilor colindă mintea bolnavă care este acum închisă într-o haină a nebuniei. Gânduri pline de răutate le transmiteam celor care își băteau joc de mine și nu mă înțelegeau. Vorbele grele ale oamenilor răsună ca un clopot trezindu-mi dor spre acele momente trecute unde eram una de-a lor, o simplă fată, și nu o ciudată cum mă consideră în această perioadă.

Ce n-aÈ™ da...

Ce n-aș da ca el să plece, această persoană căruia nu pot sa-i spun ființă, să se îndepărteze de mine. El este decât o pătură de suflet care nu-și găsește liniștea în lumea de apoi...o fantoma. Nu are corp plin de oase, doar o membrană care imită corpul lui de atunci, doar o păpușă mișcătoare care apare în fața mea ca să mă înnebunească. Săracul spirit este atât de apăsat sufletește încât nu poate pleca într-o lume mai buna. Prins cu lacătul de Pământ, această planetă care este înghițită de crimă, violentă, furt, păcat.

Uite că se poate...

Uite că se poate ca o fantomă să treacă prin zid ca și cum ar fi o ușă deschisă pe care scrie "Treci ca nu este nimic!". Dar el pleacă? Jumătate din corpul de spirit este plecat în zidul alb, se evaporă precum apa în zilele de vară. După ani în care l-am implorat să plece, să nu mă transforme în nebună, el pleacă pur și simplu. Din ochii mei a ieșit o mica pietricică prețioasă atât de fierbinte și de îndurerată, chipul meu a devenit trist, iar sufletul meu se destramă în două. Deși mi-a făcut mult rău nu pot să neg că în acești ani el a fost singura persoană care m-a vizitat la spitalul de nebuni. Chiar mă doare inima să-l văd departe de mine, m-am apropriat de el dar totuși eram departe.

A plecat și m-a lăsat...

A plecat și m-a lăsat aici în această camera alba, în cămașa de forță, încă nebună. Chiar dacă nu o să-l mai văd tot o să fiu arătată cu degetul. Tristă, chinuită, supărată, nebună, tot asa voi fi pentru că niciodată nu o să neg că l-am văzut, niciodată. Poate ochii mi-au jucat feste? Poate chiar sunt nebună? Inima mă doare că el a plecat, era atât de aproape de mine, și totuși în același timp era departe de inima mea. Pot sa plâng cât vreau, să tip ca o nesănătoasă, sufletul meu este conștient că "el" și-a găsit pacea doar sunt fata celui care l-a omorât.

Chinul s-a terminat dar inima încă ma doare, nu o sa-l uit niciodată pe cel care m-a adus la nebunie. Lacrimi mi-au căzut de când l-am văzut, și acum când a plecat parca cad mai mult ca nicicând, doar de durere ca cel care a rămas cu mine m-a părăsit. Deși el mă ura eu țineam la el că era singurul chip pe care îl vedeam. Fără să spună nimic s-a evaporat din viata mea lăsându-mi inima în mi de bucăți, luându-mi mintea lucidă cu el. Ochii lui erau reci și plini de ură pentru persoana mea, deși tatăl meu l-a omorât, Dracula, nu eu.

L-am iubit de aproape, dar el era atât de departe.
Rezerv loc special for me :)). Dau un edit maine acum am un car de teme. Sper ca e in regula.

Cum am spus edit :

Voi fi destul de dura fiindca ai nevoie de niste sfaturi, deci daca nu rezisti criticilor dure si constructive mai bine ocoleste comentariul meu. So, let's start:
Ideea in primul rand nu este originala, am mai intalnit-o, el moare, ea innebuneste aceleasi vechi clisee, m-am cam saturat de ele. In al doilea rand treci de la un lucru la altul si nu mai inteleg nimic. Sincera sa fiu nu prea am inteles mare lucru. Ai mari probleme cu timpurile, treci de la prezent la imperfect si dupa la perfect simplu, mai bine te hotarasti la ce timp sa narezi. Descrierea e destul de buna, naratiunea e ok, dar mai poti lucra la ea. Asezarea in pagina destul de buna, dar tot ai problema la gramatica. Am observat doua greseli de tastare, iar ''imi'' se scrie legat nu ''i-mi'' cum ai scris tu. De asemenea ai probleme cu diacriticele, uiti unde sa le pui. Ori le folosesti, dar le pui pe toate unde trebuie, ori nu le mai folosesti deloc. So, eu iti spun bafta, sa ti cont de sfaturi si sa aduci next sa vad daca chiar ti cont de sfaturi.
Nu pot sa cred ca am primit doua comentarii (Kayla. trebuie sa-l editeze pe al ei si atunci o sa pot vedea ce parere are si ea) in care nimeni nu a inceput sa-mi critice: descrierea, ideea, actiunea, asezarea in pagina, etc. Chiar ma bucur ca voi ma considerati destul de buna ( nu sunt geniala si sunt constienta de acest aspect). Sper ca urmatorul si ultimul capitol sa apara cat de curand. Dar mai vreau pareri ca altfel nu pun continuarea.
:bye:
Sa vedem cine pe cine. Daca nu este alba , este neagra . Daca nu suporti o critica mai dura mai bine nu citi ce iti voi spune . Deci :

Primul Paragraf: Exista cuvantul Volburata ? Poate Involburata . Asta sigur nu a fost greseala de tastare , sper ca ai inteles aluzia :)). Faza cu : Se vede de la distanta ca parul lui este ingrijit ... este deplasata ! Stii cat de cliseic suna ? Da in penibil.

Al doilea Paragraf : A trezi dor. Suna foarte ciudat. Nu mai folosi aceasta expresie mai ales ca nu prea mi s-a parut potrivita in acel context.

Al treilea Paragraf : Membrana ? Nu este prea poetic, mie una nu imi place cum suna.

Al patrulea Paragraf : Apa in zilele de vara . Cliseis, banal si sec. Exista niste chestii numite figuri de stil,, stiai ? Si se pot folosi .

Al cincelea Paragraf : Nu imi place. Multe nu au legatura cu ce ai spus.

Per total : Nu stii sa scrii cu diacritice. Lase.le de o parte, de ce ? Pentru ca nu poti sa fii atenta la ele. Pui punctele de suspensie cam degeaba. Paragrafele ( fragmentele ) nu au nicio legatura unele cu altele, adica au oare cum dar zici ca sunt scire asa Alandala. Ai greseli de tastare, iti place sa mananci litere si sa nu fi atenta, bravo tie. Treci de la o actiune la alta, repeti cuvinte, si repetitiile sunt foarte suparatoare. Nu imi place. Exista sinonime. Totul este cliseic si multe nu isi au rostul. Descrierea nu este una vaporoasa si placuta. Naratiunea nu este cine stie ce dar este mai buna ca descrierea. In fine, data viitoare scriu mai pe indelete ca acum trebuie sa plec sa ma culc ( cum suna asta ).