Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh

#1
Disclamer:Nici unul dintre numele sau persoanele - in afara de cele ale mele - care vor aparea aici - referindu-ma la formatia CB si altele, al caror nume vor fi scrise - nu imi apartin si nu am nici o cunostinta mai multa, fata ce gasesc pe net.

Critica pentru tot si avertizarea +18 este pentru limbaj vulgar, scene violente si hard hentai



Eu scriu din punctul de vedere a lui Anki si gabytsswh a lui Strify. Have fun.

Capitolul 1

- Melane vede ceva? Il intreb pe Nari, care statea turceste, langa mine pe un ponton, dintr-un port din New York.
- Momentan nimic, imi raspunse el, iar eu mi-am atintit ochii de un caprui-ciocolati, usor alungiti spre oceanul scaldat in lumina luni.
Vantul care venea, imi ciufulea parul saten-inchis, scurt, ametindu-ma cu mirosul sau de alge si peste proaspat.
- Vine, aud glasul elfului, ridicandu-se in picioare si se uita cu ochii sai migdalati, alungiti, ca ai mei, in apa.
Din apa isi facu prima data aparitia o claie de par blond-nisipiu, apoi si capul. Ochii ei caprui-noroiosi, straluceau in intuneric, asemenea pisicilor. Cand se ridica, am putut sa ii vad si sutienul din solzi de un albastru-violaceu, iesiti direct din piele. Intinse mainile cu o mica membrana intre degete, iar eu m-am aplecat, prizind-o de maini si am tras-o fara nici o greutate afara din apa, parca ar fi avut un kilogram si nu sasezeci si cinci, cum are in realitate. Am pus-o pe ponton, iar elful ii puse un medalion din scoici la gat. Sirena fusese invaluita deodata de o lumina albastra si coada ii disparul, aparand in loc doua picioare frumoase. Acum era imbracata intr-o rochita de vara, de aceeasi culoare ca si solzi ei. O ajutam sa se ridice si pornim spre camionul, pe care scria "Meyer's instalation". Deschid in spate si intram in el, apoi inchid trapa.
Acolo ne astepta domnul Meyer, un om destul de invarsta, care era seful, nu chiar seful, era un fel de tata pentru mine, Nari si Melane. Cand il vazu, elful isi trecu rapid mana prin parul saten, descoperindu-si urechile usor tuguiate. Barbatul ne zambi amuzat, apoi ne facu semn sa se asezam, in timp ce camionul se misca.
- Deci, ce ati aflat? Intreba el, pe un ton parintesc si usor curios, privindu-ne cu ochii albastri, dupa ochelari.
- Am vorbit cu angajati si le-am cercetat mintile. Toti stiau aceeasi poveste. Colegul lor a fost rapit de o ceata densa si l-au cautat si cu un scafandru, dar a disparut si acesta, spuse Nari, privind cerul pe geam afara, care incepea sa capete o culoare deschisa - cerul - semn ca se lumina de ziua.
- Am mirosit pontonul de unde a disparut si am dat de urme de miros slab de sange si peste. Cred ca a fost devorat de un rechin, iar apa si aerul de la suprafata imi confirma acest lucru, dar poate gresesc, fiindca nasul meu nu e chiar atat de dezvoltat ca al Melanei, cand vine vorba de apa, spun, dandu-mi ochii usor peste cap, cand aceasta chicoti usor.
- Melane? O intreba Alexander, calm si ea se potoli imediat.
- Am cercetat fundul oceanului si Anki are dreptate. Un rechin la atacat pe muncitor si pe scafandru. Am gasit tubul de oxiden si hainele barbatului, la fel si buletinul. Trebuie sa ii anuntam familia, spuse aceasta, iar Alexander aproba din cap.
Deodata se lumina la fata si scoase din buzunar o hartie scrisa si niste bani, apoi mi le dadu mine. Citesc pe hartie si oftez resemnat. Trebuia sa ii cumpar vreo cinci somoni, doua kilograme de fructe de mare si hrana pentru pisici. Ma ridic in picioare si ma duc in fata, coborand in strada, cand soferul oprise, camionul la un stop. Imi spune, ca vine sa ma ia la ora unu fix dupa-masa din fata hotelului "Paramount". Instramb din nas, dar dau din cap. Nu prea ma incanta ideea sa il astept pe sofer, in fata unui hotel de fite, din inima New York-ului, dar trebuia sa inghit.
Oftez si privesc lista de cumparaturi. Deci trebuia sa merg in piata de langa port, unde sa pot cumpara mancarea pentru ametita aia de blondina. Bag hartia in buzunarul de la spate, al blugilor negri, largi si cu o multime de buzunare si lanturi. Imi aranjez geaca din piele neagra si pornesc pe jos pana la piata. Lumea s-a schimbat mult in opt mii de ani. Imi aminteam chiar si acum, cand am ajuns pentru prima data in America, a fost o data cu Columb, apoi am ramas aici. Am fost capturat si intemnitat subpamant, pana cand domnul Meyer m-a salvat. Avea douazeci de ani, cand m-a salvat, apoi a urmat Melane si ultimul a fost Nari. Ma intelegeam bine cu amandoi, erau ca niste frati pentru mine, dar cate o data vroiam sa fiu singur, asemenea celor care sunt izgoniti din haita. Poate ca am stat singur opt mileni si asa voi ramane pentru eternitate, fiindca Melane va trai cu o suta de ani mai mult decat domnul Meyer, dar va muri si ea, iar Nari... el imbatraneste incet, dar imbatraneste si in plus poate fi ucis, daca ii se trage un glont in cap, pe cand eu nu.
Mirosul de peste imi inunda narile, de ma facu sa instramb usor din nas, din cauza mirosului puternic, fiindca aveam un miros foarte fin. Incep sa ma uit pe la somoni, alegand cel mai proaspat si iau sase somoni, apoi doua kilograme de fructe de mare proaspete. Trebuia sa fie proaspete, ca astfel Melane ma facea sa miros ca un caine ud si uram chestia asta sau ma spala cu peste. Ihi! Ce scarbos. M-am dreptat agale spre un magazin de animale, pentru a cumpara mancare pisicii lui Nari, apoi spre hotel.
Cat timp asteptam autobuzul meu personal, m-am uitat la terasa hotelului si vad un blond cum se uita la mine curios din cauza ca, caini ma ocoleau, scheunand speriati, din cauza mirosului de lup, imperceptibil pentru nasul uman, care il emana corpul meu. Acesta se ridica de la masa si se indrepta spre mine, iar eu m-am incruntat, facand un pas inapoi. In fata mea opreste camionul, ma urc in el si soferul porni spre casa domnului Meyer, care era si agentie secreta, ce avea de toate. Cine era totusi blondul ala, ce a vrut sa vina la mine?...


Nari Dextra
Anki Ryoushy
Melane Artica
Alexander Meyer
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh - de Nywa - 18-12-2010, 09:28 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 11.529 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  Gabytsswh`s One Shots Beatrix LaVey 17 12.000 19-04-2011, 08:40 PM
Ultimul răspuns: Moony691
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 3.690 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis
  Daca nu ne-am nascut printese, ne-am facut perverse +18[ SasuSaku ] ~Marry-Chan~ 7 16.990 17-12-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Miyuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)