Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Odero si potero si non inventius te amabo

#1
Sper sa va placa, scuzati eventualele greseli astept critici, sfaturi mentionez ca sunt incepatoare


[i]
Odero si potero si non inventius te amabo
[/i



Cap 1 : Amintiri


- Îţi promit că te voi iubi mereu şi că nu o să te uit niciodată.
- Promiţi?!
- Lexy, Lexy te strig de juma de oră unde naiba te gandeşti mă trezeşte la realitate Allison. ,Era prietena mea cea mai buna, însă mă ?luase pe nepregatite. Nu îi povestisem niciodată ce se întâmplase în aceea vară. Ştiu că era cea mai bună prietenă a mea, dar am preferat să păstrez asta pentru mine, doar pentru mine. Eram egoistă atât de egoistă, iar ea era atât de deschisă imi spunea totul. Pur şi simplu nu puteam încălcând astfel aceea promisiune, cum că aveam să ne spunem una alteia totul, dar eu nu făceam asta. Poate că nu era un lucru atât de rau sau poate că faptul că îmi minţeam prietena mă făcea o trădătoare, o distrugătoare a prieteniei noastre. Însă ce puteam să îi spun!? Ştii acum doi ani când am fost in tabara am întâlnit un băiat, de care m-am indrăgostit nebuneşte şi căruia i-am promis că o să îl iubesc mereu si ca si el o sa ma iubeasca la fel de mult sau ca pentru el eram in stare sa fac orice ar fi fost jalnic eu fata tocilara , pe care nu interesau decat cartile si scoala .Defapt nici nu stiu de ce imi era frica sa ii spun lui Allison despre asta oricum nu era ca si cum avam sa il mai vad sau ceva de genul . Dar cate motive gaseam sa o fac pur si simplu nu puteam daca stricam prietenia noastra o mintisem timp de doi ani , nu stiam cum avea sa reactioneze .
Eram cum sa spun prietene de o viata sau mai exact de cand parinti mei si parinti ei au murit intr-un accident si ce ironica poate fi soarta uneori mi-am pierdut parinti dar m-am ales cu o prietena , cu o sora mai bine zis si asa am ajuns sa fim adoptate de doua famili din New York foarte bogate eu am ajuns la familia Parker o famile foarte puternica si influienta ca sa nu mai spun foarte bogata iar Allison de catre familia Conner o familie foarte puternica dar chear si asa nu puteam sa ii uit pe adevarati mei parinti Megie si Todd Jonss .
- Trrrr , trrrr o se pare ca telefonul meu ma trezi din starea mea de visare sau mai bine spus din transa trecutului .
- Ce faci nu ai de gand sa raspunzi ma intreba Allison
- Da sigur , hmm e tata oare ce o vrea ?
- Lexy unde esti ? De ce nu ne-ai spus ca pleci ? Cu cine esti ?tipa la mine in timp ce eu tineam telefonul la doi metri de ureche iar Aly asa ii spneam eu se prapadea de ras
- Buna si tie tata si eu ma bucur sa te aud eu sunt cu Allison la un restaurant ti-am spus ca plec dar erai prea ocupat ca sa ma asculiti. Ce s-a intamplat ?
- Pai cum asta este ultima saptamana de vacanta eu si tatal lui Allison am hotarat sa va trimitem la o o statiune de lux din Hawai deci vino acasa mai repede si impacheteaza plecati peste doua ore sa ii spui si lui Allyson .
- Bine vin acum cat despre Aly nu cred ca va mai fi nevoie sa ii sun nimic spun eu si ma uit la blondina care topaia , canta si dansa de bucurie in timp ce toata lumea din restaurant se uita la ea ca si cum ar fi fost posedata sau asa ceva .
- Bine draga mea te astept acasa si zicand acestea a inchis .
-Eeeei mergem in Hawai , mergem in Hawai !!!!? Cine merge in Hawaii ? Noi !!!...Ura !!! canta Aly ok acum chiar ma speria nu intelegeam de ce era asa entuziasmata doare mai fusese acolo de vreo zece ori sau poate ca avea legatura cu un anumit salvamar pe care il cunoscuse vara trecuta poate asta era .
- Ok, ok calmeazate si hai sa mergem aveam la dispozitie doar o ora sa ne facem bagajul asa ca trebuie sa ne grabim ii spun eu intre timp reusise sa se opreasca din topaitsi sa ma asculte .
- Ceeeeeee ???!! Doar o ora glumesti nu cand o sa am eu timp sa imi pun hainele si restul nu asa ceva e inacceptabil asta inseamna ca trebuie sa ne garbim ! Si fara nici un fel de avertizare incepu sa ma traga de mana din restaurant si pana in parcare iar in mai putin de doua minute ajunsesem la masina ei alba decapotabila dupa ce mia dat drumul am urcat amandoua in masina si pana sa mai apuc sa imi pun centura prietena mea porni apasand destul de tare pe acceleratie .
- Allison mai incet poate lovesti pe cineva dar ea nici macar nu ma auzea si in timp ce incercam sa o conving observ ca ajunsesem in fata vilei unde locuiam dar asta era imposibil de obicei de la restaurant pana la mine acasa faceam cel putin douazeci de minute dar acum am ajuns in mai putin de zece minute .
- Adumi aminte ca imediat dupa ce implinsc optusprezece ani sa imi iau mai intai permisul ca daca mai merg cu tine o sa mor sigur ii spun eu in timp ce zambeam .
- Ce te plangi ai ajuns la timp si esti in viata imi spuse blonda facandu-mi cu ochiul si oprind masina .
- Nebuno , ne vedem la aeroport . Ai grija cum conduci ok ? dar ea déjà plecase asa ca am hotarat sa intru in curtea imensa in cate observasem venise gradinarul iar acum totul arata de parca era desprinsa dintr-un loc de basm dupa ce am terminat de admirat mi-am amintit ca trebuia sa ma duc sa imi pun bagajul.
Cand am intrat in intampinarea mea a venit Sttela bucatareasa o femeie in jur de vreo patruzeci si cinci de ani imbrcata in clasica uniforam si cu un sort alb si lung iar parul roscat prins cu o plasa pentru par .
- Doriti sa va pregatesc ceva de mancare ?
- Nu multumesc nu imi este foame dar ai putea totusi sa ii spui lui Katy sa vina sa ma ajute cu bagajul acum trebuie sa ma grabesc daca nu vreau sa intarzi si zicand acestea alerg spre scarile din marmura alba urcandu-le in fuga astfel ajung imediat in camera mea . Desi aveam o camera imensa era decorate destul de simplist un pat dublu in mijloc acoperit cu o lenjerie neagra , langa o noptiera micuta pe care tineam un ceas si diferite carti inr-o parte se afla leptopul , MP3-ul ,ip-dul si telefonul iar fata in fata cu patul se afla un dulap imens cu multe rafturi pline cu carti , cd-uri cu muzica , dvd-uri cu filme undeva era langa era plasma imensa pe care parinti mei au tinut mortis sa o puna aici mie imi era indiferent. Deodata aud un ciocanit in usa probabil era Katy
- Intra spun eu .
- Ma-ti chemat ? ma intreba ea , era o fata brueta cu paru scurt si ochii de un albastru inchis si desi avea aproximativ douazeci si patru de ani era asa copilaroasa incat nimeni nu credea ca are mai mult de saisprezece ani .
- Da te-am chemat am nevoie sa ma ajuti sa impachetez si zicand acestea iau un geamantan negru nu prea mare si ma indrept spre camera de dressing in timp ce Katy ma urma acum marea mea dilema ce aveam sa iau cu mine m-am uitat putin si bingo am luat cateva fustite de diferite culori niste tricouri si maieuri un costum de baie doua perechi de balerini , o pereche de adidasi si doua perechi de sandale , un hanorac in caz ca era frig si o roche alba cu totul in caz ca Allison vroia sa mearga la disco dar din cate o cunosteam primul lucru pe care avea sa il faca era sa mearga la cumparaturi ,dupa pe plaja iar seara in club si evident ca ma lua si pe mine peste tot .
Acum bagajul era gata nu imi mai ramanea decat sa imi caut ceva sa ma imbrac mi-am luat un tricou alb simplu iar pesteo salopeta de bugi o pereche de ciorapi albi care treceau peste genuchi si care veneau perfect tot ce imi mai ramanea era sa pun intr-o geanta leptopul, telefonul id-podul, mp3-ul si acum eram gata si in timp ce eu luam geanta , Katy a luatgeamantanul ajutandu-ma sa il duc pana la masina care ma astepta in fata casei ca sa ma duca la aeroport si in timp ce menajera ducea geamantanul eu am mai privit odata imensa vila iesind din curtea uriasa plina de trandafiri . Cand am ajuns in fata masinei soferul a deschis portiera fara nici un fel de entuziasm am urcat in masina care urma sa ma duca la destinatia déjà stabilita . Privem pe geam la cladirile care se inaltau impunatoare , la oamenii care mergeau pe strada le priveam fetele unii aveau intiparite pe chip expresii de ingrijorare , altii erau fericiti , altii tristi insa fiecare avea ceva aparte care ii faceau diferiti de ceilalti studiam fiecare lucru ,miscare, gest eram o persoana carea ii place sa afle cat mai multe.
- Domnisoara , am ajuns imi atrase atentia soferul in timp ce opri masina si imi deshise portiere si imi lua bagaju , am coborat inderptandu-ma spre avion se pare ca blondina ma astepta déjà iar dupa cateva minute am ajuns langa ea .
- Ce ti-a luat atat ? nu conteaza o sa ma ajuti cu bagajul ? nu mai bine lasa ca ma ajuta soferul , si tu astepti la fel de mult ca mine sa ajungem ? eu sunt foarta incantata oare ce o sa port , oare pe cine o sa agat , ce o sa cumpar ,ce….vorbea atat de repede incat nu puteam sa tin pasul cu ea parca tocmai intrase in modul super energic
- In primul rand oprestete ca daca o sa tii tot asa o sa te doara in gat , nu o sa mai poti vorbi si nu cred ca vei mai reusi sa agati nici un tip si nu am vrea asta nu- i asa si in al doilea rand hai sa urcam in avion ca bagajele sunt ideja inauntru . Acum ca reusisem in sfarsit sa ii captez atentia in sfarsit am reusit sa urcam in avion ne-am asezat fiecare pe un loc eu stateam la geam pentru ca voiam sa vad privelistea in timp ce Aly statea langa mine . Am decolat de pe pista spre bucuria prietenei mele care daca nu ar fi trebuit sa stea pe scaun ar fi sarit in sus de bucurie . Timpul trecea destul de repede datorita energiei devastatoare pe care Allison o emana astfel trecusera cateva ore de cand eram in avion mai aveam mai putin de jumatate de ora pana sa aterizam pe pista Hawai dar blonda nu mai avea rabdare insa spre bucuria ei timpul a trecut relativ repede iar acum avionul ateriza. Blonda se bucura extreme de tare iar din cauza nerabdari reusi sa il dareame pe copilotul care venisa sa ne spuna ca bagajul a fost dus la limuzina care ne astepta si in timp ce eu il ajutam pe bietul om , ea trecu val-vartej pe langa noi spund in teracat un scuze astfel ca dupa ce a reusit sa se ridice am coborat si eu din avion si m-am indreptat spre limuzina.



Răspunsuri în acest subiect
Odero si potero si non inventius te amabo - de Katniss - 29-11-2010, 11:43 PM
O iubire de o vara - de Katniss - 21-12-2010, 12:17 AM
O iubire de o vara - de Katniss - 21-12-2010, 12:56 AM
RE: O iubire de o vara - de LemonCandy - 21-12-2010, 08:29 PM
RE: O iubire de o vara - de Katniss - 05-01-2011, 08:18 PM
RE: O iubire de o vara - de Katniss - 08-01-2011, 01:49 AM
RE: O iubire de o vara - de LemonCandy - 08-01-2011, 10:05 PM
RE: O iubire de o vara - de Katniss - 12-01-2011, 01:04 AM
RE: O iubire de o vara - de LemonCandy - 12-01-2011, 08:18 PM
RE: O iubire de o vara - de DeDal N. - 17-01-2011, 09:03 PM
RE: O iubire de o vara - de Nixu - 07-02-2011, 08:41 PM
RE: O iubire de o vara - de MooN. - 09-02-2011, 09:03 PM
RE: O iubire de o vara - de Kayla. - 14-02-2011, 11:52 PM
RE: O iubire de o vara - de Katniss - 04-04-2011, 08:08 PM
RE: O iubire de o vara - de Turta Dulce - 04-04-2011, 08:48 PM
RE: O iubire de o vara - de Tweety - 04-04-2011, 10:36 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)