Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Odero si potero si non inventius te amabo
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Sper sa va placa, scuzati eventualele greseli astept critici, sfaturi mentionez ca sunt incepatoare


[i]
Odero si potero si non inventius te amabo
[/i



Cap 1 : Amintiri


- Îţi promit că te voi iubi mereu şi că nu o să te uit niciodată.
- Promiţi?!
- Lexy, Lexy te strig de juma de oră unde naiba te gandeşti mă trezeşte la realitate Allison. ,Era prietena mea cea mai buna, însă mă ?luase pe nepregatite. Nu îi povestisem niciodată ce se întâmplase în aceea vară. Ştiu că era cea mai bună prietenă a mea, dar am preferat să păstrez asta pentru mine, doar pentru mine. Eram egoistă atât de egoistă, iar ea era atât de deschisă imi spunea totul. Pur şi simplu nu puteam încălcând astfel aceea promisiune, cum că aveam să ne spunem una alteia totul, dar eu nu făceam asta. Poate că nu era un lucru atât de rau sau poate că faptul că îmi minţeam prietena mă făcea o trădătoare, o distrugătoare a prieteniei noastre. Însă ce puteam să îi spun!? Ştii acum doi ani când am fost in tabara am întâlnit un băiat, de care m-am indrăgostit nebuneşte şi căruia i-am promis că o să îl iubesc mereu si ca si el o sa ma iubeasca la fel de mult sau ca pentru el eram in stare sa fac orice ar fi fost jalnic eu fata tocilara , pe care nu interesau decat cartile si scoala .Defapt nici nu stiu de ce imi era frica sa ii spun lui Allison despre asta oricum nu era ca si cum avam sa il mai vad sau ceva de genul . Dar cate motive gaseam sa o fac pur si simplu nu puteam daca stricam prietenia noastra o mintisem timp de doi ani , nu stiam cum avea sa reactioneze .
Eram cum sa spun prietene de o viata sau mai exact de cand parinti mei si parinti ei au murit intr-un accident si ce ironica poate fi soarta uneori mi-am pierdut parinti dar m-am ales cu o prietena , cu o sora mai bine zis si asa am ajuns sa fim adoptate de doua famili din New York foarte bogate eu am ajuns la familia Parker o famile foarte puternica si influienta ca sa nu mai spun foarte bogata iar Allison de catre familia Conner o familie foarte puternica dar chear si asa nu puteam sa ii uit pe adevarati mei parinti Megie si Todd Jonss .
- Trrrr , trrrr o se pare ca telefonul meu ma trezi din starea mea de visare sau mai bine spus din transa trecutului .
- Ce faci nu ai de gand sa raspunzi ma intreba Allison
- Da sigur , hmm e tata oare ce o vrea ?
- Lexy unde esti ? De ce nu ne-ai spus ca pleci ? Cu cine esti ?tipa la mine in timp ce eu tineam telefonul la doi metri de ureche iar Aly asa ii spneam eu se prapadea de ras
- Buna si tie tata si eu ma bucur sa te aud eu sunt cu Allison la un restaurant ti-am spus ca plec dar erai prea ocupat ca sa ma asculiti. Ce s-a intamplat ?
- Pai cum asta este ultima saptamana de vacanta eu si tatal lui Allison am hotarat sa va trimitem la o o statiune de lux din Hawai deci vino acasa mai repede si impacheteaza plecati peste doua ore sa ii spui si lui Allyson .
- Bine vin acum cat despre Aly nu cred ca va mai fi nevoie sa ii sun nimic spun eu si ma uit la blondina care topaia , canta si dansa de bucurie in timp ce toata lumea din restaurant se uita la ea ca si cum ar fi fost posedata sau asa ceva .
- Bine draga mea te astept acasa si zicand acestea a inchis .
-Eeeei mergem in Hawai , mergem in Hawai !!!!? Cine merge in Hawaii ? Noi !!!...Ura !!! canta Aly ok acum chiar ma speria nu intelegeam de ce era asa entuziasmata doare mai fusese acolo de vreo zece ori sau poate ca avea legatura cu un anumit salvamar pe care il cunoscuse vara trecuta poate asta era .
- Ok, ok calmeazate si hai sa mergem aveam la dispozitie doar o ora sa ne facem bagajul asa ca trebuie sa ne grabim ii spun eu intre timp reusise sa se opreasca din topaitsi sa ma asculte .
- Ceeeeeee ???!! Doar o ora glumesti nu cand o sa am eu timp sa imi pun hainele si restul nu asa ceva e inacceptabil asta inseamna ca trebuie sa ne garbim ! Si fara nici un fel de avertizare incepu sa ma traga de mana din restaurant si pana in parcare iar in mai putin de doua minute ajunsesem la masina ei alba decapotabila dupa ce mia dat drumul am urcat amandoua in masina si pana sa mai apuc sa imi pun centura prietena mea porni apasand destul de tare pe acceleratie .
- Allison mai incet poate lovesti pe cineva dar ea nici macar nu ma auzea si in timp ce incercam sa o conving observ ca ajunsesem in fata vilei unde locuiam dar asta era imposibil de obicei de la restaurant pana la mine acasa faceam cel putin douazeci de minute dar acum am ajuns in mai putin de zece minute .
- Adumi aminte ca imediat dupa ce implinsc optusprezece ani sa imi iau mai intai permisul ca daca mai merg cu tine o sa mor sigur ii spun eu in timp ce zambeam .
- Ce te plangi ai ajuns la timp si esti in viata imi spuse blonda facandu-mi cu ochiul si oprind masina .
- Nebuno , ne vedem la aeroport . Ai grija cum conduci ok ? dar ea déjà plecase asa ca am hotarat sa intru in curtea imensa in cate observasem venise gradinarul iar acum totul arata de parca era desprinsa dintr-un loc de basm dupa ce am terminat de admirat mi-am amintit ca trebuia sa ma duc sa imi pun bagajul.
Cand am intrat in intampinarea mea a venit Sttela bucatareasa o femeie in jur de vreo patruzeci si cinci de ani imbrcata in clasica uniforam si cu un sort alb si lung iar parul roscat prins cu o plasa pentru par .
- Doriti sa va pregatesc ceva de mancare ?
- Nu multumesc nu imi este foame dar ai putea totusi sa ii spui lui Katy sa vina sa ma ajute cu bagajul acum trebuie sa ma grabesc daca nu vreau sa intarzi si zicand acestea alerg spre scarile din marmura alba urcandu-le in fuga astfel ajung imediat in camera mea . Desi aveam o camera imensa era decorate destul de simplist un pat dublu in mijloc acoperit cu o lenjerie neagra , langa o noptiera micuta pe care tineam un ceas si diferite carti inr-o parte se afla leptopul , MP3-ul ,ip-dul si telefonul iar fata in fata cu patul se afla un dulap imens cu multe rafturi pline cu carti , cd-uri cu muzica , dvd-uri cu filme undeva era langa era plasma imensa pe care parinti mei au tinut mortis sa o puna aici mie imi era indiferent. Deodata aud un ciocanit in usa probabil era Katy
- Intra spun eu .
- Ma-ti chemat ? ma intreba ea , era o fata brueta cu paru scurt si ochii de un albastru inchis si desi avea aproximativ douazeci si patru de ani era asa copilaroasa incat nimeni nu credea ca are mai mult de saisprezece ani .
- Da te-am chemat am nevoie sa ma ajuti sa impachetez si zicand acestea iau un geamantan negru nu prea mare si ma indrept spre camera de dressing in timp ce Katy ma urma acum marea mea dilema ce aveam sa iau cu mine m-am uitat putin si bingo am luat cateva fustite de diferite culori niste tricouri si maieuri un costum de baie doua perechi de balerini , o pereche de adidasi si doua perechi de sandale , un hanorac in caz ca era frig si o roche alba cu totul in caz ca Allison vroia sa mearga la disco dar din cate o cunosteam primul lucru pe care avea sa il faca era sa mearga la cumparaturi ,dupa pe plaja iar seara in club si evident ca ma lua si pe mine peste tot .
Acum bagajul era gata nu imi mai ramanea decat sa imi caut ceva sa ma imbrac mi-am luat un tricou alb simplu iar pesteo salopeta de bugi o pereche de ciorapi albi care treceau peste genuchi si care veneau perfect tot ce imi mai ramanea era sa pun intr-o geanta leptopul, telefonul id-podul, mp3-ul si acum eram gata si in timp ce eu luam geanta , Katy a luatgeamantanul ajutandu-ma sa il duc pana la masina care ma astepta in fata casei ca sa ma duca la aeroport si in timp ce menajera ducea geamantanul eu am mai privit odata imensa vila iesind din curtea uriasa plina de trandafiri . Cand am ajuns in fata masinei soferul a deschis portiera fara nici un fel de entuziasm am urcat in masina care urma sa ma duca la destinatia déjà stabilita . Privem pe geam la cladirile care se inaltau impunatoare , la oamenii care mergeau pe strada le priveam fetele unii aveau intiparite pe chip expresii de ingrijorare , altii erau fericiti , altii tristi insa fiecare avea ceva aparte care ii faceau diferiti de ceilalti studiam fiecare lucru ,miscare, gest eram o persoana carea ii place sa afle cat mai multe.
- Domnisoara , am ajuns imi atrase atentia soferul in timp ce opri masina si imi deshise portiere si imi lua bagaju , am coborat inderptandu-ma spre avion se pare ca blondina ma astepta déjà iar dupa cateva minute am ajuns langa ea .
- Ce ti-a luat atat ? nu conteaza o sa ma ajuti cu bagajul ? nu mai bine lasa ca ma ajuta soferul , si tu astepti la fel de mult ca mine sa ajungem ? eu sunt foarta incantata oare ce o sa port , oare pe cine o sa agat , ce o sa cumpar ,ce….vorbea atat de repede incat nu puteam sa tin pasul cu ea parca tocmai intrase in modul super energic
- In primul rand oprestete ca daca o sa tii tot asa o sa te doara in gat , nu o sa mai poti vorbi si nu cred ca vei mai reusi sa agati nici un tip si nu am vrea asta nu- i asa si in al doilea rand hai sa urcam in avion ca bagajele sunt ideja inauntru . Acum ca reusisem in sfarsit sa ii captez atentia in sfarsit am reusit sa urcam in avion ne-am asezat fiecare pe un loc eu stateam la geam pentru ca voiam sa vad privelistea in timp ce Aly statea langa mine . Am decolat de pe pista spre bucuria prietenei mele care daca nu ar fi trebuit sa stea pe scaun ar fi sarit in sus de bucurie . Timpul trecea destul de repede datorita energiei devastatoare pe care Allison o emana astfel trecusera cateva ore de cand eram in avion mai aveam mai putin de jumatate de ora pana sa aterizam pe pista Hawai dar blonda nu mai avea rabdare insa spre bucuria ei timpul a trecut relativ repede iar acum avionul ateriza. Blonda se bucura extreme de tare iar din cauza nerabdari reusi sa il dareame pe copilotul care venisa sa ne spuna ca bagajul a fost dus la limuzina care ne astepta si in timp ce eu il ajutam pe bietul om , ea trecu val-vartej pe langa noi spund in teracat un scuze astfel ca dupa ce a reusit sa se ridice am coborat si eu din avion si m-am indreptat spre limuzina.
Cap 2 Bun venit in Hawai

Limuzina a pornit imediat ce am urcat se pare ca soferul cunostea déjà destinatia deci nu a mai fost nevoie sa ii spunem dar daca stau bine nici macar nu stiam unde mergem adancita in gandurile mele am tresarit cand telefonul a inceput sa sune il scot din geanta si observ ca cel care ma apela era chiar tata probabil vroia sa stie daca am ajuns .
- Alo raspund fara nici un fel de chef .
- Draga mea ce faci ati ajuns? Se aude vocea tatalui meu .
-Inca nu dar am aterizat acum cateva minute iar acum suntem in limuzina raspund incet.
- Kya ce baiat dragut !!!!! Ce faci frumosule ?? ma trezesc ca incep sa strige Allison care se pare ca uitase ca vorbesc la telefon dar mai ales uitase cu cine vorbesc of Doamne ce o sa ma fac cu ea
- Draga mea ce a fost asta ? ma intreba pe un ton grav tata care se pare ca auzise afirmatia blondinei
- Nimic tata ne uitam la un film pe leptop iar Allison a dat volumul prea tare din greseala incercam cu disperare sa il conving nu eram prea buna sa mint dar spram ca de data asta sa ma creada , uneori tata era foarte grijuliu exagerat de grijuliu .
- Bine draga mai vorbim acum trebuie sa intru intr-o sedinta urgenta saluto pe Allison din partea mea .Aveti grija de voi te iubesc fata mea ! imi spuse
- Si eu tata si eu . si spund aceasta am inchis telefonul si m-am intors spre blonda suparata pe gafa pe care o facuse.
-Nu pot sac cred ca te-a crezut spuse ea amuzata
-Nici eu de data asta am avut noroc dar cine stie ce se intampla data viitoare cand o sa deschizi gura ce prostie o sa mai spui , stiti doar cat de protector e tata nici macar nu vrea sa accepte ca in curand o sa devin majora ma trateaza ca pe o pustoaica de doispe ani.
- Scuze n-a fost cu intentie dar tipul ala arata atat de bine incat nu m-am putut abtine spuse blonda afacando pe suparata din cate o cunosteam era asa pentru ca nu a putut sa il cunoasca pe tipul ala am mai vorbit noi despre diferite subiecte fara sa realizam ca am ajuns in fata unei vile imense de doua etaje avea fatada facuta din sticla iar restul peretilor erau de culoare alba avea o gradina imensa plina cu flori in timpce eu admiram locul blonda daduse busna in vila urmata de soferul care cara bagajul inauntru cand am ajuns eu in vila Aly tocmai iesea se pare ca vroia sa se duca la cumparaturi nu ma surprindea deoarece asa facea de fiecare data dar de data asta era chiar era un record nici macar nu a asteptat sa mai despacheteze nu am incercat sa o opresc deoarece stiam ca imi raceam gura de pomana. A luat una din masinile aflate in garaj se pare ca era un negru apasa pedala de acceleratie si pleca norac ca poarta era deschisa ca altfel cred ca era in stare sa o darame .
Soferul plecase asa ca am hotarat si eu sa intru in vila din cate am putut observa pe jos era pusa marmura alba pereti erau de un galben pal privind in jur am intrat in sufragerie unde se afla o canapea din piele neagra iar de o parte si dealta erau doua fotolii de aceiasi culoare in fata acestora se afla o masa de sticla iar pe perete o plasma imensa undeva in partea dreapta se afla o biblioteca imensa iar in stanga un fel de dulap din lemn de cires pe care se aflau diferite statuiete de portelan si alte lucruri , undeva in stanga se afla in bucatarie in care se aflau diferite dulapuri din lem de cedru , un frigider mare alb ,un cuptor cu microunde un mini-bar o masa din sticla si alte lucruri . Am parastit bucataria si am urcat scarile din marmura ajungand la etaj unde am observat ca se aflau doua dormitoare , doua bai si camera de dressing. Am intrat intr-unul dintre dormitoare care se parea sa fie al meu deoarecea avea multe carti in primul rand ,de un pat dublu undeva langa perete acoperit cu o lenjerie de un rosu aprins , o oglinda in fata ,un birou si multe alte lucruri carora insa nu le-am dat importanta deoarece mi-am amintit de el si de faptul ca ma invatase sa fac surfing
Comeback:
- Asculta-ma Allison o sa reusesti , stiu ca poti am incredere in tine , imi spunea el in timp ce eu inercam sa raman deasupra valurilor
- Nu pot ………nu vezi nu sunt buna sa fac asta nu sunt buna de nimic , la naiba cu asta de ce sa ma mai chinui cand stiu ca nu o sa imi iasa .
- Inceteaza , stii la fel de bine ca mine , ca daca vrei vei reusi
Endback.
Deodata parca o forta invizibila puse stapanire pe mine facandu-ma sa ma imbrac cu un costum de baie primul care imi iesise in cale mi-am luat o geanta si am plecat nu aveam o destinantie anume in minte tot ce vroiam era sa merg pe plaja sis a ma conving de ceea ce era foarte calar dar ceva nu imi dadea pace indemnandu-ma sa ma duc . In cateva minute am ajuns pe plaja aglomerata deodata ajung in fata unui tip care avea o placa de surf in mana .
- Buna poti sa imi dai mie placa ta , iti dau o mie de dolari ! te rog am nevoie de ea urgent ma trezesc ca incep sa ii spun tipului care se uita ciudat la mine dar fara sa astept un raspus iau placa oferindu-i mult mai mult decat zisesem .Acum ca facusem rost de placa am inceput sa alerg ca o besmetica in apa in timp ce ma pun pe burta si incep sa inot icet , incet ridicandu-ma pe placa in timp ce un val de aproximativ trei metri venea spre mine dar nu ma speria asa cum imi supuse-se atunci aveam sa reusesc . Si am reusit .Bineinteles Allison nu a stiut nimic . Restul zilelor au trecut foarte repede iar noi nu am facut altceva decat sa mergem la cumparaturi ,pe plaja , astfel ca ne-am trezit ca a trecut o saptamana iar acum noi ne pregateam pentru inceputul anului scolar
buna
hm...in primul rand "deci e primul meu fic deci nu prea am experienta" nu este un titlu.
Descrierea - bunicica.
Dialogul - cam mult.
Trebuie sa mentionez ca ai greseli de tastare, dupa fiecare propozitie trebuie sa pui un semn de punctuatie- depinde de context.
Pe alocuri iti lipseste cate o virgula (,) , un punt (.) .
Ideea imi place...eu nu am mai vazut-o pana acum.
Cu putina munca te vei perfectiona :) .
Succes in continuare.
Zbye :-h
Cap 3


-Lexxy vrei sa te grabesti altfel o sa intarziem si poate pana o sa inceapa directorea discursul o sa am timp sa ma duc sa torturez bobocii sau mai bine poate agat vreun tip sau ceva !deci hai odata striga ca disperata aproape ca o auzea tot cartierul .
- Vin acum asteapta ii rasund in timp ce m-am mai privit odata in oglinda aratam destul de dragut purtam o rochita alba cu o geaca neagra si o pereche de pantofi cu toc negrii de catifea parul il aveam lasat liber mi-am mai dat cu putin gloss mi-am luat geanta si am coborat ,spre bucuria prietenei mele care ca de obicei cred ca statuse ore , daca nu chiar zile intregi in fata oglinzii pentru a se aranja purta o camasa roz decheiata la primii doi nasturi afisand un decolteu generos , o perehe de pantaloni albi si o peeche de pantofi roz foarte inalti de aproximativ 20 cm clar fata asta era nebuna delegat , dar era nebuna mea . Parul blond si-l indreptase si il avea prins intr-o coada de cal ,la gat avea un lantic de perle roz care cadea usor peste sani , in urechi purta o pereche de cercei rotunci si mari din aur alb avea o geanta alba . Era machiata mult prea evident cu un roz destul de strident care iti sarea imediat in ochii dar cred ca asta era si ideea , pe buze avea dat un luciu roz foarte stralucitor incepeam sa cred ca blonda intrecuse masura , doar daca , o asta era vroia sa o enerveze pe diriginta sau cel putin asa cred .
Arati extraordinar ! ii spun examinando din cap pana in picioare
- Si tu arati bine ! Stii abia sa ii vad fata dirigintei cand o sa ma vada asa dar mai ales fata lu idioata de Katty cand o sa ma vada ! spuse Ally zambind . Si pot sa jur ca punea ceva la cale dar nu vroia sa imi spuna ce pentru ca stiia ca voi incerca sa o opresc. Nu am mai spus nimic tot ce puteam sa fac era sa urc in imuzina parcata in fata casei gata sa ne duca la scoala desi nu era departe blonda insista sa mergem cu limuzina . In numai cateva minute am ajuns in fata liceului, o cladire mare de cinci etaje cu aspect sobru de culoare galben , in curete erau numerosi elevi . Fiind printre cele mai imporante licee din tara acesta era dotat foarte modern , avea patru sali de sport , zece laboratoare de informatica , chimie , biologie , fizica , patru labore de lb straine , doua cantine , doua cabinete de stomatologie , doua cabinete medicale , un teren de baschet , fotbal si multe altele . Am cobort din limuzina intrand in curtea liceului ,, High Scool Cristal unde am obsevat ca toti erau stransi intr-un careu se pare ca dirctoarea isi incepuse , lungul , plictisitorul , si obisnuitul ei discurs .
- Domnisoara Alexia Parker este rugata sa se prezinte pe scena cu totii se uitau nedumeriti si se intrebau cine este aceasta fata stai asa asta eram eu. Am ezitat la inceput dar pana la urma am hotarat sa ma duc nu stiam de ce eram chemata nu facusem nimic sau poate ca da in treaca am vazut cateva colege care pareau sa se bucure de faptul ca o sa am probleme nu le-am dat importanta si mi-am continuat discreta drumul meu sub privirile tuturor. Of cat uram cand mi se intampla asta niciodata nu mi-a placut sa fiu in centrul atentiei. In cele din urma am ajuns in fata scenei unde eram asteptata am pasit tematoare catre directoarea Stewart o femeie de aproximativ treizeci de ani cu parul negru prins intr-un coc , slabuta nu foarte inalta purta un costum simplu format dintr-un sacou crem si o fusta de aceiasi culoare care trece putin peste genuchi si o camasa alba si o pereche de pantofi albi cu toc .
- Domnisoara Alexia te-am chemat pt ca vrem sa te premiem pentru ca esti cea mai buna eleva a noasta de aceea vrem sa iti oferim aceasta diploma de recunoastere.
- Multumesc ! raspund ezitand adica primisem o diploma la sfarsitul anului insa si acum se pare ca vroia sa se stie ca sunt cea mai mare tocilara din liceu vai ce bucurie numai prin asta ma puteam remarca si nici macar faptul ca eram foarte bogata nu ma facea sa am prieteni , nici macar prieteni falsi care sa stea cu mine pentru bani , sau pentru a avea note bune numai Allison imi era prietena cu adevarat fara vreun interes ascus . Inainte sa cobor directoarea imi spuse ca dupa terminarea discursului ma asteapta in biroul ei pentru ca vrea sa discute ceva cu mine .Fara sa mai pun si alte intrebari m-am indreptat spre Allison care isi facuse loc prin multime si venise in fata scenei ,cand m-am dus langa ea ma felicitat inbratisandu-ma . Peste cateva minute directoarea isi incepuse obijnuitul ei discurs care era acelasi de fiecre data , un discurs lung si plictisitor pe care nimeni nu vroia sa il asculte si pe care il auzeam in fiecare an oare femeia asta nu se mai satura sa spuna mereu acelasi lucru . Am fost torturati sa il ascultam timp de o ora , pe mine nu ma dranja il invatasem déjà, dar Allison si ceilalti erau terorizati .
- Lexy mai dureaza mult , m-am plictisit ! Daca o sa trebuiasca sa mai aud inca odata asta jur c-o iau la bataie pe directoare spune plangand-si de mila prietena mea , in timp ce eu o priveam amuzata .Doamne fata asta nu se va schimba niciodata.
- Asteapta, asteapta si a terminat spun uitandu-ma la blondina .
- Dar nu s-a …….. hei directoarea pleaca si se pare ca si cei profesori se indreapta spre clase sa mergem si noi . Ce faci tu nu vii ? De ce nu vii ?ma intreba aceasta radicand din spranceana.
- Trebuie sa merg la directiune se pare ca directoarea vrea sa ma vada , ii raspund
- Doamne femeia aia e nebuna , fac pariu ca vrea sa iti dea cartile si temele pentru tot anu spuse blonda incepand sa rada.
- Poate spun eu chicotind , ne vedem in clasa , si zicand acestea plec spre biroul directoarei si in cateva minute ajung in fata biroului batand usor la usa. O voce suptire si pitigaiata se auzi din partea cealalta spunind un simplu ,,intra ’’. Urmand sfatul deschid usa masiva din lemn din cires . Biroul sau locul de pedeapsa cum era numit de catre unii era decorat destul de simplu peretii erau de un alb imaculat cu diferite tablouri , o biblioteca micuta un birou din lemn de cedru si alte cateva lucruri .
- O domnisoara , Parker intra te asteptam . Ia loc te rog ! Te-am chemat pentru ca vreu sa iti zic ceva imi spuse femeia cu o privire serioasa , nu am spus nimic doar m-am conformat sa fac ceea ce mi se zisese .
- Domnisoara Parker te-am chemat aici pentru ca vreau sa iti spun ca ai fost aleasa sa participi la un program de schimbi de elevi , vei merge timp de un an la un liceu din Londra Te-am ales pentru ca esti cea mai buna eleva a nostra spuse femeia in timp ce zambea .Eram socata ! Se pare ca mi-au trebuit cateva minute sa asimilez intreaga informatie iar cand am realizat ce se intamplase cu adevarat atunci parca mi-a cazut cerul in cap ,intreaga mea lume s-a prabusit si pamanutul mi-a fugit de picioare atat la figurat cat si la propriu . Atunci am simtit ca lacrimile vroiau sa iasa nu le-am lasat nu aici , nu acum eram slaba dar nu vroiam sa se vada asta .
- Dar nu pot pleca , parinti mei nu ma vor lasa , am spus asta incet parca sperand sa am dreptate .
- O nu iti face griji domnisoara Parker am vorbit cu parinti tai si au fost intr-un totul deacord vei pleca diseara , Si nu iti face griji in legatura cu cazarea , directorul de acolo s-a ocupat de tot ai sa stai intr-un aprtamen din Campusul Universitatii …….. nu iti face griji este chiar langa liceu , este un loc frumos Alexia stiu ca vei reusi intodeuna ai facut-o . Stiu ca o sa fim mandri de tine spuse femeia afisand un zambet idiot de fata si desi ma enerva la culme nu puteam face , nu aveam ce face trebuia sa ma resemnez asta era singura mea optiune , optiune pe care stiam ca o voi regreta cu desavarsire . M-am ridicat incet de pe scaunul de piele neagra iesind incet din birou fara sa spun nimic . In interiorul meu se dadea o lupta crancena iar lacrimile pe care incercam sa le retin fara succes isi facusera aparitia .Trebuia sa ma descarc imi doream sa tip , sa strig , sa urlu dar nu puteam nu avem forta .Mi-am tarat incet picioarele pana in baia fetelor nu imi pasa ca nu eram in clasa , ca pentru prima data lipseam chiar daca nu se puneau absente nu imi pasa de nimic pentru prima data imi doream sa sa nu fi fost cea mai buna . Am stat asa minute in sir gandindu-ma la tot felul de non-sensuri pana cand am hotart sa ma indept spre clasa si sa le spun asta daca nu aflasera déjà.
- Hei printeso ce s-a intaplat ? In sfarsit si-a dat seama directoarea cat esti de proasta ? ma intreba Kitty ironica .
- Astazi o sa plec la un liceu din Londra . Asta vroiai sa aflii ?
- Da asa e ai auzit bine .O sa plec o sa va fac placerea, o sa dispar asa cum va doriti mai ales tu Kitty si te rog nu face fata asta stim cu toti ca tu esti cea mai incantata dintre toti . am inceput sa tip cu toata puterea si forta pe care o aveam nu imi mai pasa de nimic si tot ce faceam era sa strig ca o disperata in timp ce toti ma priveau socati ii intelegeam nu mai fusesem niciodata atat de isterica , de nervoasa.
- Lexy te rog spune-mi ca e o gluma nu poate fi adevarat , spune-mi ca glumesti te rog . Spune-mi ca e doar o gluma foarte proasta de care o sa radem in urmatoarele cinci minute , spune-mi doar ca directoarea vrea sa ma sperie te rog spune-mi asta te rog !!! ma ruga Allison care mai avea putin si plangea dar stiam ca nu va face asta pentru ca era sub demnitatea ei . Era puternica avea sa treaca peste asta mai repede decat mine pentru ca era o luptatoare.
- As vrea sa pot sa spun ca este doar o mincina dar nu pot imi pare rau Allison astazi o sa plec . Am spus cu o voce stinsa am mers in banca mea in timp ce diriginta venise sa isi ia la revedere de la mine eram atat de trista dar am hotarat sa nu plang trebuia sa fiu tare.Toata ora am vorbit si am hotart ca o sa le spun toate realizarile mele , ganduri , pareri despre noul meu liceu si asa mai departe si atunci a inceput sa sune clopotelul iar eu statem si ascultm clinchetul pentru ultima data .
- Copii sunteti liberi spuse diridinta in timp ce isi lua la revedere de la mine la fel si colegii dupa care plecara mai putin Allison care state langa mine . Am iesit amandoua din clasa prvindu-mi pentru ultima data banca in care statusem timp de trei ani si in care nu aveam sa maistau era ciudat .Mergeam in liniste pe holul plini de elevi care se grabiau sa plece cat mai repede dar parca cand treceau pe langa mine se opreau uitandu-se cu subanteles probabil aflasera ca urma sa plec si daca pana anul trecut eram parca invizibila acum o gramada de necunoscuti veneau sa isi ia la revedere de la mine .Scapand din imbulzeala creeata in jurul meu am reusit sa dau peste cineva doborandu-l la pamant .
Am rostit un scuze m-am ridicat insa cand am vrut sa ajut persoana misterioas peste care dadusem am realizat ca era el . Jack Taylor cel mai popular baiat din liceu dupa care toate fetele erau inebunite si desigur nici eu nu eram exceptia , era un baiat blond cu ochii albastri precum cel mai senin cer , binefacut mai inalt decat mine purta o pereche de blugi si o camasa neagra cu un dragon rosu pe spate deschisa la primii trei nasturi lasand la vedere o un abdomen lucrat la gat avea un lantisor cu un pandativ in forma de cruce , cred ca ma inrosisem iar el vazuse asta iar mie imi venea sa intru in pamant de rusine .
- Hei , Lexy este adevarat chiar pleci in Anglia? Ma intreba blondul privindu-ma intr-un fel destul de ciudat dar eram prea uimita sa mai raspund defapt cred ca surzisem imediat dupa ce imi rostise numele .
- Hmmm……. aaaaa nu adica da atat am reusit sa spun pentru ca nu puteam decat sa ma balbai ca o proasta adica elera atat de super si eu atat de toanta .
- Stii e pacat ca pleci , adica poate ne cunosteam mai bine imi spuse facandu-mi cu ochiul si ridicanduse de jos se aproie forte mult periculos de mut de mine , de fata mea , de buzele mele . Atunci am simtit cum buzele mele erau zdrobite de buzele lui care erau atat de dulci . Si eu care imi doream ca acest sarut sa dureze la nesfrsit era atat de bine nici macar nu imi mai pasa ca eram priviti de o multime de elevi si profesori acum nu conta decat acest moment atat de pecial pentru mine si lipsit de importanta pentru el .Dar cum tot ce e frumos se termina repede si acel sarut lua sfarsit la fel de repede cum incepuse si inainte sa realizez asta blondul plecase de langaa mine insa inainte imi spuse:
-O sa imi fie dor de tine!
deci... udeea ii foarte buna :-bd bravo. imi place fff mult :) si astept continuarea :-bd
Deci , am pus next-ul astept comentarii , pareri , critici . O sa tin cont .


Cap 4
Zborul a decurs relativ bine .Nici macar nu am realizat ca timpul a trecut atat de repede si acum avionul ateriza pe pista .Dumnezeule mare asta era de-a dreptul ingrozitor . Tot timpul nu ma gandisem de cat la Zech iar acum , abia acum consatat ca am ajuns in Londra si nici macar nu stiu unde trebuie sa ajung , sau mai bine zis cum sa ajung . Ce ma fac ?! Ce ma fac ?! imi repetam in gand . Gandeste Alexia gandeste , cum de ai ajuns in situatia asta . OMG era rau , foarte rau , extrem de rau .
- Domnisoara ?!
- Ce vrei !?raspund nervoasa , uitandu-ma la persoana care tocmai mi se adresa-se . Era un domn de aproximativ patruzeci si ceva de ani , scund si chel , cu ochii de un albastru spalacit , si fata plina de riduri . Purta un costum gri cu o camasa alba , si cravata rosie care dupa parerea mea nu se potrivea deloc nu ca eu as fi fost vreo mare experta in moda dar totusi mi se parea de dreptul penibil felul in care era imbracat . Dumneavastra sunteti Alexia Parker ?! ma intreba pe un ton destul de grav .
- Da eu sunt ! raspund inghitind in sec .
- Eu sunt Oliver Smith directorul liceului Easton si am venit sa va iau la rugamintea doamnei Stewrt , mia raspuns omul cel mic si chel .Opss se pare ca am dat-o in bara din prima .
- Domnule Smith eu sunt Alexia Parker . Vreau sa va cer scuze pentru felul in care v-am raspuns . Doar ca eram putin nervoasa , datorita faptului ca nu stiam cum sa ajung si , si …pai vedeti dumnvastra aaa…!!?
- Nu iti face griji pentru asta . Acum urmeaza-ma imi spuse el in timp ce se indrepta spre o limuzina neagra , hm asta da primire mi-am spus in gand . Suntem mandri sa va aveam la noi in liceu continua el pe acelasi ton in timp ce urca in fata iar eu in spate . Deodata limuzina a pornit si nimeni nu a mai zis nimic, iar eu m-am multumit cu faptul ca puteam sa privesc orasul chiar daca era noapte si destul de inorat ,speram din tot sufletul ca ceea ce auzisem si anume ca aici ploua mai tot timpul sa nu fie adevarat . Of cat de diferit era acest oras fata de New York . Oare era posibil asa ceva da era mi-am spus in gand . Trebuia sa ma obisnuiesc de acum incolo asta va fi noua mea viata , iar campusul noua mea casa , in timp ce eu voi fi independenta , ma rog aproape independenta .
- Domnisoara Parker am ajus. Ma atentiona domnul Smith . M-am conformat , am coborat si l- am urmat in tacere . Am intrat intr-o curte destul de mare dupa cate am putut observa ,iluminata de felinare , cu banci din lemn , fantani arteziene si alte lucruri , atat am putut observa deoarece am intrat intr-o cladire foarte mare de sapte etaje cred , cu foarte multe usi si coridore care erau illuminate destul de slab . Pe pereti erau foarte multe tablouri care pareau destul de vechi dar si cateva statuii. Era decorat destul de simplu. In continuare am luat liftul pana la etajul sapte se pare ca acolo avea sa stau . Iesind din lift am mers pe coridor intunecat . Ne-am oprit in fata unei usi maro pe care era scris numarul cinci zeci si patru iar dedesupt era numele meu Alexia Parker.
- Acesta este apartamentul dumnevastra . Bagajele sunt inauntru . Noapte buna ! si zicand acestea imi imana cheia si pleca .
- Noapte buna am vrut sa raspund la randul meu dar directorul plecase demult. Asa ca fara sa mai stau pe ganduri am intrat in minunatul meu apartamet cincizeci si patru . Dar socul de pe fata mea nu putea fii descris in cuvinte sau putea. Minunatul meu apartament era aproape gol doar in dormitor am putut gasi un pat de doua persoane si o noptiera . Deci asta era un dezastru total . Nici macar nu aveam unde sa imi pun hainele , ca sa nu mai vorbesc de carti si celelelte lucruri . Parasind dormitorul m-am indreptat direct spre baie care cred ca era singura utilata sau aproape utilata . Pereti erau acoperiti cu faianta alba , intr-un colt se afla o chiuveta de aceeasi cuoare, langa ea aflandu-se cada , intr-un alt colt se afla toaleta si asta era baia. Desi imi era frica de ce aveam sa gaseasc in bucatarie m-am riscat si am intrat . Am vazut cateva corpuri de bucatarie care aproape ca stateau sa cada , un aragaz si cam atat. Am intrat in urmatoarea camera care se presupunea a fii sufrageria care era complet goala . Asta era mai mult decat grozav. Sigur nu m-as fi asteptat sa gasec un apartament de lux dar nici in cele mai mari cosmaruri nu as fi gasit asta . Era stabilit maine dupa ore trebuia sa merg la cumparturi si sa reamenajez totul . Dar asta avea sa se intample maine acum eram prea obosita si am preferat sa merg sa dorm. Norocul meu a fost ca una dintre servitoare mi-a pus la mine o lenjerie rosie pe care am pus-o pe pat si schimbandu-ma in pijamale m-am intins pe pat si am adormit . Nici macar nu am realizat cand a venit dimineata . Ceea ce era cu adevarat ingrijorator era faptul ca mai aveam mai putin de douazeci de minute sa ma pregatesc . Ceeeeeee?!!! Doar douazeci de minute ?! Asta insemna ca trebuia sa incep sa ma pregatesc . Mai intai m-am dus la baie dupa care , m-am intors si am cautat ceva cu ce sa ma imbrac nu am stat sa ma gandesc , ci am luat ce mi-a venit la mana. Si ca urmare am luat o rochie neagra destul de eleganta si o pereche de pantofi negri cu toc dar nu foarte inalti . Parul mi l-am prins intr-o coada , mi-am luat geanta cu un caiet si un pix plus telefonul . Privind ceasul am abservat ca mai aveam doar zece minute sa ajung la director si dupa sa merg catre sala de curs. Nici o problema, absolut nici una in afara faptului ca nu stiam unde se afla nici una din incaperile mentionat. Am incuit usa apartamentului , dupa care am luat liftul si se pare ca nu eram singura. In lift mai erau inca doi baieti si o fata . Cred ca erau in anul doi sau trei si pareau a fi colegi . Fata era slaba , destul de inalta , purta o pereche de blugi gri si o pereche de cisme negre care veneau pana deasupra genuchilor , o bluza alba care avea o inscriptie ciudata in zona sanilor , parul roscat si tuns bob il avea lasat liber prins intr-o parte cu o agrafa de culoare neagara . Unul dintre cei doi baieti era imbracat intr-o pereche de blugi albastri , un tricou alb , iar pe deasupra acestuia avea un hanorac negru care se potrivea perfect cu parul negru . Cel de-al doilea baiat avea o pereche de bugi trei sferturi albastri , un tricou gri si pe deasupra un hanorac alb . Avea parul blond facut tepi . Nu i-am bagat in seam si am prefeat sa imi vad de treaba mea . Chiar daca eu nu faceam decat sa ma holbez la ei . Am iesit din lift si m-am indreptat spre esirea din internat. Atunci un aerul rece de afara mi-a lovit intaregul corp . Am privit in jur , peste tot foarte multi studenti care se indreptau spre o cladire imensa probabil aceea era universitatea . Se pareca ei stiau incotro sa mearga dar eu nu . Asta ma facea sa fiu putin speriata . Dar atunci a venit la mine domnul Smith care probabil isi daduse seama ca nu aveam cum sa stiu unde trebuia sa merg . Acesta mi-a facut semn sa il urmez . Asa ca am strabatut intrega curte a campusului , care parea a fi mai degraba un labirint. Apoi am iesit si am traverst strada din apropierea acesteia . Se pare ca faimosul meu liceu era vizavi de campus . Partea buna , era ca nu imi facem griji ca o sa intarzii . Am intrat intr-o curte la fel de mare . Nu am avut timp sa admir privelistea pentru ca imediat , am fost nevoita sa intru in liceu . Am urcat mai multe scari mai exact pana la etajul patru. De ce am facut asta? Pentru ca , se pare ca directiunea , cancelaria , secretariatul , contabilitatea se afau aici . Ajungand la ultimul etaj , ne-am indreptat spre biroul domnului director . Care era destul de mare si decorat numai cu obiecte vechii , dar care erau destul de valoroase sau cel putin asa cred .
- Domnisoara Parker ia loc te rog . Dumneavastra ati fost repartizata in clasa a XII a C , care este clasa ,,model “ a liceului nostru. Acum o sa va spun ca orele de curs se vor desfasura astfel : lunea , joia si vinerea veti avea ore dupa masa iar martia si miercurea veti avea ore dimineata incepand cu ora opt. Mai multe informatii veti primi de la dirigintele vostru, la fel si orarul . Cat despre manuale acestea le veti stabili cu profesori. O sa afli mai multe pe parcurs . Acum o sa te rog sa mergi la clasa in curand o sa vina si dirigintele . A da calsa ta se afla la etajul unu . Mult success . Daca ai probleme stii unde ma gasesti .Fara sa mai astept am hotrart sa ma indrept spre noua mea clasa , chiar daca imi era foarte frica de felul cum aveam sa fiu primita . Iar ceea ce aflasem acum cateva minute , nu ma linistea deloc , absoalut deloc . Aveam o mie de ganduri , intrebari la care aveam sa primesc raspunsuri in curand . Nici macar nu mi-am dat seama ca am ajuns. Defapt abia acum realizam ca ma holbam in fata unei usi pe care scria mare si clar a XII a C . Desi aveam foarte multe ezitari , daca sa intru sau nu ,mi-am spus ca ar fi mai bine sa intru . Am mai verficat inca odata ca sa fiu sigura ca nu am gresit sala si…..
Cap 5

În clasă, spre surprinderea mea si nenorocul meu ca să zic aşa erau numai caţiva colegi .şi ca să fiu mai exactă numai baieti . Dumnezeule ! era oare posibil să nimeresc intr-o clasă de băieţi . Nu aşa ceva nu putea fi posibil sau putea . Asta era un adevărat motiv de îngrijorare. Am spus doar un simplu ,, Bună’’ şi am hotărât că ar fi mai bine să stau langă catredă şi să aştept dirigintele . Nu de alta dar daca mă aşezam în vreo bancă şi în aceasta stătea déjà altcineva m-aş fi facut de ras din prima zi şi nu prea îmi doaream asta . Iar ei nu păreau genu de baieti care să îmi spună care bancă este liberă şi care era ocupată .
- Domnişoara , dumneavastr sunteti cumva noua noastră profesoră !? Dacă da ,aş dori si eu să mă meditati . Se poate ! ? ma intrabă unul dintre baieti care se pare ca acum işi incheiasera activitatea lor ori care ar fi fost aceea si acum nu faceau altceva decât să se holbeze la mine . Iar asta nu era deloc placut . Deodată pe uşa işi făcu apariţia un domn de aproximativ treizeci de ani , destul de inalt si masiv. Cred ca mergea la sala sau cam aşa , oricum se putea observa asta prin costumul negru pe care il purta. Parul gri usor ciufulit era în contrast cu ochii verzi. Cred ca el era noul meu diriginte . Defapt eram sigură de acest lucru catalogul care il tinea in mană îl dadea de gol.
- Tu trebuie să fii Alexia Parker , noua elevă . De ce stai in picioare , o sa iti găsim un loc imediat . Spuse el si privi prin clasa aproape goala . Am gasit vei sta in prima bancă . Sunt sigur că oricine stă aici nu se va supara.Atat eu cât şi tu ne vom prezenta abia cand toti elevi vor fi prezenti . Nu am spus nimic , ci m-am indreptat spre noua mea bancă. Acum inteleg de ce îi numise directorul ,, model’’ . Trecusera deja douazeci de minute , si nimeni nu işi făcuse apariţia . Au trecut alte cinci minute şi nimic . Era o linişte de mormânt . Nimeni nu spunea absolut nimic . Nici macar baietii de mai devreme . Deodata uşa se deschise iar pe ia îşi facuse apariţia un grup de fete in mijlocul cărora era un baiat . Nu am putut sa vad cine era din cauza lor deoarece îl inconjurau . Dar curand dirigintle le atrase atenţia facandu-i pe toţi să se aşeze în banci . Şi totusi , mai erau elevi care lipseau . Au mai trecut alte minute apăsatoare , dar se pare că nu mai venea nimeni .Ora era pe sfarsite cad un grup de baieti si fete au venit in clasa . Cred că astia erau toti .
- Bun spuse dirigintele ce parea furios . Acum că a trebuit să aştep aproape o ora , ca voi să binevoiţi să ajungeţi nu mia mai ramas timp decât sa ma prezint , impruna cu noua vaostra colega. Dar nu va faceti griji o sa vin si ora viitoare ca sa va dau orarul si sa stabilim cateva reguli . Deci… ma numesc Phillip Lauder si voi fi noul vostu diriginte şi profesor de matematică. Iar ea este noua voastra colega , domnisoara Alexia Parker despre care vom afla mai multe ora viitoare de asemenea voi face si prezenta si voi pune si absente . Si zicand acestea dirigintele pleca lasandu-ma singura cu ,,ei’’. Norocul meu a fost ca s-a sunat . Mi-am scos telefonu din geanta si am observat ca primisem un mesaj de la Alison .

,, Lexy deci trebuie sa iei primul avion sis a te intorci . Aici e dezastru . E jale cu J mare . De cand ai plecat profesori parca au inebunit . Am dat déjà o lucrare si ghici ce nu …am facut nimic . Ei asta nu ar fi marea problema. Cea mai mare problema este ca sunt singura aici . Imi este dor de tine . Bye Bye and kissing. ’’. Dupa ce am terminat de citit am decis sa îi raspund . Într+un fel , imi era mila de ea . Acum ca eu plecasem nu mai avea cine sa o ajute .


Stii ca nu imi face deloc placere sa fiu aici .Dar nu am ce face . Stai linistita, stiu ca o sa te descurci . Si mie imi este dor de tine . Te sun diseara.
Ai grija sa nu o dai in bara (PREA) rau. OK!? Pupici .

Am trimis mesajul . Dupa care mi-am amintit ca tata nu ma sunat deloc decand am plecat . Ceea ce era ciudat . Nu îi statea în fire. Am sunat întai pe mobil dar îl avea inchis , asa ca l-am sunat la firma dar ca deobicei m-ia raspuns secretara .
- Buna Irma, sunt Alexia tata e la birou ?
- Buna ziua , domnişoara Alexia , domnul Parcker este într-o sedinţă şi a spus că nu doreşte să fie deranjat . Doriţi să vă fac legătura ? mă întrebă secretara deşi ştia la fel de bine ca şi mine , că nu o să raspundă.
- Nu e nevoie . O să îl sun mai tarziu . Nu e nici o grabă , vroiam doar să mă asigur că este bine .
- Cum doriţi atunci . La revedere . Şi zicând acestea am inchis telefonul . Exact la timp , deoarece imediat dupa se sună. În curând veniră cei care fuseseră în clasă ora trecută , dar am vazut doua fete care nu fuseseră mai devreme . Ceea ce mi-a atras atenţia , a fost faptul că ele nu vorbiseră cu nimeni din clasă ci doar între ele . Asta era putin ciudat . Simţeam ca sunt privită , iar asta mă facea să mă simt stanjenită . Uşa clasei se deschise pe ia intrând patru elevi , doua fete şi doi băieţi . Deci asta era cea mai ciudata clasă pe care am vazuto.m-am uitat in spate si am văzut că era plina în sfârşit. Peste puţin timp , îşi facu aparţia şi diringitele.
- Bun , în sfârşit aţi ajuns şi voi. Pentru cei care nu au aflat încă eu sunt noul vostru diriginte . Mă numesc Phillip Lauder , sunt şi noul vostru profesor de matematică. Cred că nu mai are rost să fac prezenta , oricum o să avem timp să ne cunoaştem . Dar , vreau ca să o cunoaştem pe noua voastră colegă. Domnişoară Parker te rog vino îi faţa clasei să te prezinţi. A spus dirigintele , şi eu care speram să scap.
- Mă numesc Alexia Parker sunt din New York . Tot ce îmi doresc este să imi fac prieteni. Speram ca asta să fie deajuns .
- Multumim frumos domnişoara . Din câte văd inveţi foarte bine , se pare că la toate concursurile ai lut premiul întâi . Are cineva vreo înterebare pentru Alexia spuse el . Nu se putea să îi vină o idée mai proastă decât asta .
- Da am eu una . Spuse cineva din spatele clasei . Vocea asta , îmi suna atât de cunoscută . Sunt sigură că o mai auzito undeva , cândva . Dar unde ? mă întrebam în gând forţându-mi mintea să îmi dea un raspuns.
- Ne cunoaştem ? Sunt sigur că te-am mai vazut undeva , iar numele tau îmi sună cunoscut . Îmi indrept privirea catre ultima bancă spre cel care mă întrebase asta . Eram şocata , speriată , dea dreptul stupefiată. Acum înteleg de ce vocea îmi era aşa de cunoscută , era chiar… el.
deci... mie imi place foartemult ficul! ideea este foarte buna si chiar imi place mult ;) nu vreau sa spun k sunt vreo experta sau asa cv... dar au fost unele greseli de scriere insa nu este grav, am mai vazut si ca te repeti in unele locuri dar cu putina atentie va iesi bine. :) imi place ce am citit sincer si astept continuarea... anunta-ma cnd pui urmatorul capitol :*
Ms de sfaturi LemonCandy. So un nou capitol . Scuzati eventualele greseli de ortografie.
Enjoy.




Cap 6

Aşa ceva era imposibil. Nu îmi venea să cred . Nici într-un milion de ani nu mi-aş fi imaginat că o să îl gasesc tocmai aici , tocmai pe el .Nu , nu aşa ceva nu îmi venea să cred . Mintea îmi juca feste . Asta trebuia să fie , fiind sigură că asta era explicatia corectă , singură explictie pe care mintea mea putea să mi-o ofere şi cu care eram deacord , am ridicat privirea , cautându-l şi vrând să îmi confirm teoria. Dar nu a fost nici pe departe aşa . Cea mai mare temere a mea devenise realitate , tot ceea ce sperasem se naruise în câteva secunde . Am continuat să îl privesc ,eram pur şi simplu captivată de privirea lui , fermecată de el . Nu se schimbase aproape deloc în aceşti doi ani care au trecut , pentru mine era ca şi cum îl vazusem ieri şi în fiecare zi , de cand l-am cunoscut . Şi totuşi, trecuse atâta timp , timp în care nu mai ştiusem nimic unul despre celălalt , timp în care fiecare îşi vazuse de viaţa lui.
- Domnişoară interveni profesorul văzaând probabil că nu schiţez nici un gest , nici un raspuns .
- Hmmm … am zis prefăcându-mă că mă gandesc. Nu , nu cred i-am raspuns deşi ştiam că nu era adevarat .
- Mulţumesc , poţi să iei loc acum spuse dirigintele . Să continuam o să vă dau orarul dupa care sunteti liberi. O larma imensa se facu în întreaga clasa , toţi cei din sala începând să ţipe , bucuroşi de ceea ce aflasera.
- Linişte , linişte am spus . Acum există o mica schimbare a orelor de curs , anul acesta nu veti mai incepe orele la ora saptedimineata dupa cum erati obisnuiti ci lunea, joia si vinerea orele vor incepe de la ora doispreyece , iar martea si miercurea de la ora opt . Se pare că nu toti erau deacord cu acesta schimbare, dar dirigintele nu ia bagat în seama ci a continuat să dea orarul dupa care toţi am fost liberi sa plecam acasa . Nici nu pot descrie , imbuzeala care s-a creat în întreaga clasa , tot ce ştiu era ca acum cateva secunde eram pe scaun iar mai apoi m-am trezit facând contact cu podeaua ceea ce era foarte dureros . Nu m-am obosit sa ma ridic înca pentru ca eram sigura ca o sa ajung din nou pe jos. Am aşteptat ca sa iasa toti din sala de curs şi cand am decis sa ma ridic si eu in cele din urma dar pana sa fac acest lucru m-am trezit ca cineva îmi întinse mana pentru a ma ajuta . La început nu am constatat cine era aceea persoana , dar cand am vazut un sentiment ciudat a pus stapanire pe întreg corpul eram incapabila sa reactionez .Nu mai eram în stare sa gandesc , din acel moment împietrisem în faţa lui , iar inima mai avea putin si imi sarea din piept . Acolo privindu-ma si oferinduse sa ma ajute era chiar el , doar el si era aici cu mine . În cele din urma trezindu-ma din aceea emotie care ma cuprinse am hotarât să îi dau mana . Desigur asta nu a fost ceea mai stralucita idee a mea , pentru ca imediat ce l-am atins picioarele mi s-au înmuiat instantaneu .
- Multumesc am rostit într-un final desi nu stiu cum am fost capabila sa spun ceva , pentru ca în secunda doi dupa ce l-am vazut puteam sa jur ca nu as mai fi fost in stare sa scot un sunet .
- Cu placere . Eu sunt Joshua Taylor imi spuse baiatul . Desigur ca stiam cine este si se pare ca n se schimbase deloc sau cel putin mi se parause.
- Alexia Parker imi pare bine sa te cunosc , acum daca nu te superi trebuie sa plec inca odata mersi de ajutor . Si zicând asta mi-am luat geanta si am iesit val vartej din clasa . Nu îmi pasa de impresia pe care avea sa si- o faca despre mine. Tot ce stiam era ca faptul ca il avusem asa aproape nu imi facuse deloc bine , pur si simplu nu puteam sa ma rezist , înca o secunda si as fi explodat , la propriu. Amalgamul de sentimente care ma incercau în acele momente erau de-a dreptul înfricosatoare. Nu ma gandeam decât la un singur lucru , la el . Am plecat în mare graba din liceu , îndreptandu-ma spre locul pe care il numeam ,,casa’’ dar mai degraba era un refugiu , refugiul meu . Nu stiu cand am ajuns , stiu doar ca acum ma aflam în lift si atunci mi-am amintit de marea mea problema , trebuia sa renovez chiar daca cheful meu disparuse in totalitate.

***


Ce dimineata nenorocita a mai fost si asta . Adica sunt constient ca începe scoala si trebuie sa ma trezesc devreme. Dar totusi felul in care am fost trezit a fost de-a dreptul brutal . Ţicnitu asta comunist caruia pe care ocazional îl numeam tata asta daca nu eram certati a început sa ma bata la cap de dimineata ca trebuie sa ma duc la scoala si bla…bla nu stiu ce a mai spus în continuare ca am plecat sa fac un duş doar asa de dragul de al enerva şi mai tare . Dupa douazeci de minute în care am stat în duş m-am întors in camera se pare plecase .Mi-am luat o pereche de blugi , un tricou negru , un hanorac si o prreche de adidasi plus telefonu si am plecat la scoala. Chiar daca intentionam sa ajung acolo , m-am trezit într-un bar cu un pahar de wischi în mana plus înconjurat de o gramada de fete sau ,, fane ‘’ cum le numea Erick , si ca tot veni vorba trebuia sa ma intalnesc cu el dar se pare ca nu a mai venit . Ei pierderea lui . Am stat în bar cam o ora dupa care am hotart sa ma duc si eu la scoala , nu de alta da trebuia sa îmi aleg urmatoarea victima cu care sa ma distrez
Am mers timp de zece minute urmat de toate fetele care practic ma venerau . Se pare ca am ajuns pe la jumatatea orei ce pierdere , mda daca nu ar fi fost dirigintele sigur ma duceam sa vad ,,boboacele’’ . M-am aseyat intr-o banca prin spate în timp ce dirigintele se prezenta , ceea ce mi-a atras mie atentia era defapt numele noi mele colege dar pana sa mai apuc sa o vad s-a sunat . Ora urmatoare a fost scoasa in fata clasei sa se prezinte . Era de-a dreptul moama , destul de înalta , cu picioare lungi , iar rochia aceea neagra îi scoatea în evidenta corpul de model si formele apetisante , bruneta cu ochii negri . Hmm cred ca mi-am gasit ,, victima’’.
- Mă numesc Alexia Parker sunt din New York . Tot ce îmi doresc este să imi fac prieteni. Am auzit-o spunad , credema draga o sa ai parte de mai mult decat o prietenie , am spus în gand in ce un zambet de ,, bad boy’’ îmi aparuse pe faţa. Si totusi continuând sa o privesc pe papusa asta mi-am dat seama ca o mai vazusem undeva , si numele îl stiam sigur dar de unde iar cand dirigintele a întrebat daca are cineva vreo întrebare ma transit .
- Da am eu una. Ne cunoaştem ? Sunt sigur că te-am mai vazut undeva , iar numele tau îmi sună cunoscut . Am spus sigur pe mine , se pare ca o blocasem , ceva era ciudat la ea era posibil întradevar sa o stiu si sa nu imi amintesc de ea . Dar de unde ? aceasta întrebare nu îmi dadea pace si se pare ca nici ea nu stia ce sa imi raspunda .
- Nu , nu cred . Imediat dupa asta dirigintele ne-a dat drumu si desi eu as fi fost primul care as fi iesit pe usa aceea a cum vroiam sa raman singur cu ea ,lucrul si mai ciudat a fost faptul ca dupa ce am ajutato sa se ridice de pe jos si am facut cunostinta , ea pur si simplu a plecat . Era ceva ciudat cu fata asta si eu trebuia neaparat sa aflu ce .
imi place capitolu :-bd cateva greseli de scriere sunt dar imi place cum descrii scz k ii scurt comentariu da nam inspiratie akm :)) atat ceaw:*
Pagini: 1 2