Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ?

#58
Mda, si eu am profesori trasniti...gen o profa de mate, care intra in clasa ca vilejia, incepe sa vorbeasca gros, apoi subtire (face vocalize pentru intinerirea vocii, cum zice ea) si cateodata o mai apuca dracu`. De multe ori uita sa ne dea teme, si ne ridica pe toti pe rand in picioare si zice "Ti-ai facut tema, papagalule?" elevul "N-am avut tema" "Stai jos, trei". Si facce asa cu toti din clasa.

Sau am o profa de istorie, care ne-a cerut odata sa facem un proiect. Si a spus ca sa le facem cat mai lungi ca tre` sa le prezinte nu-stiu-unde, si un coleg a zis "Bine, bagi acolo un 22 si a terminat" si profa, enervata, zice "Depinde cui, cum si cand o i-o bagi..."

Sau un profesor de istorie, din anii anteriori care ura sa ii se zica "Saru`mana" si cand intra in clasa, in loc de buna-ziua ne zicea "saru'picioru".

Sau un prof de educatie care avea specialitatea voley, si, chiar daca nu stiai ce-i ala voley-u te punea sa inveti, ca, la noi la liceu iti poti alege ce vrei sa faci la educatie fizica, (basket, football, voley si atletism) si te duci la grupa la care ti-ai ales-o in una din ore, si in cealalta trebuie sa te intalnesti cu profu, ca sa faci rezistenta. Da` niciodata nu faceai rezistenta ca te punea sa joci voley, si cand greseai o serva iti zicea "Du-te-n pi*dele matii!"
[Imagine: universul1.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ? - de hero1hero - 31-05-2013, 11:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Profesori enervanti. Flash 65 38.926 27-04-2014, 06:01 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl
  Profesori preferati Flash 65 35.943 01-01-2014, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Queen of Darkness


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)