Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu mai sunt eu si tu ... suntem noi

#9
Scrisesem un comentariu kilometric, dar s-a luat curentul. Nu mai am răbdare să scriu tot, dar am să scriu aceleaşi lucruri mai pe scurt.
Cu exprimarea nu stai foarte bine, de fapt, nu stai nici măcar bine. Vocabularul nu-ţi este dezvoltat, ce faci tu acolo nu se prea poate numi descriere, adică degeaba îmi descrii mie mobila dacă nu ştiu ce simt personajele. Ar trebui să profiţi de faptul că narezi la persoana întâi şi să descrii mai mult sentimentele decât îmbrăcămintea.
Acţiunea e cam fugărită şi greşeli de tastare ai cu nemiluita. Logic că nu am să stau să ţi le însir pe toate, le poţi căuta şi singură. Ah, şi vezi c-ai pus şi "cratima" greşit. Că tot vorbim de cratimă: pune cratimă drăguţa, pentru aia e făcută.
Te-aş sfătui să pui mâna să mai citeşti (cam tot ce-ţi pică în mână), să citeşti şi reciteşti capitolul înainte de al posta. Poate tu vrei să-l postezi azi, dar dacă nu te-ai uitat peste el nu-l posta, pentru că dacă-l citeşti, vei sesiza ce multe greşeli ai.

Mă opresc aici, dar nu închei cu fraza "dă-mi un pm şi editez dacă te-a deranjat ceva" pentru că nu o voi face. Nu am fost nici pe departe rea, vreau doar să te ajut şi sper ca tu să ţii cont de asta.

Hugs.



Răspunsuri în acest subiect
RE: ~[Nu mai sunt eu si tu ... suntem noi]~ - de *ILY Yaoi Maniac* - 05-11-2010, 10:45 AM
RE: ~[Nu mai sunt eu si tu ... suntem noi]~ - de Abbeh. - 12-11-2010, 06:41 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Suntem asa de aproape ,dar totusi departe Yin 12 9.623 14-09-2010, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Debb.'


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)