Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu mai sunt eu si tu ... suntem noi

#5
Scuze ca am revenit asa de greu dar am avut probleme cu netul -.-"....am adus un nou capitos si sper sa ve placa...App thx pt comuri am incercat sa le respect acum nu stiu cat de mult mia reusit
Capitolul II

Sasuke P.O.V: Stateam trantit pe patul moale si privem tavanul cand o voce cunoscuta ma face sa tresar din momentul meu de visare
-Sasuke , Itachi veniti pana jos -striga tatal meu parca cu tot glasul.
Trantesc usa in urma mea si cobor in graba scarile ajungand in fata tatei . Respiram din ce in ce mai greu .Am ridicat capul din pamant si imi priveam parintii care erau neobisnuiti de fericiti . Acum oare ce planuri mai au?
In 2 minute intarziatul de Itachi isi face prezenta ... cobora scarile parca in reloare iar eu asteptam dupa el sa aflu nerabdator vestea.Tata isi face curaj si deschide gura:
-Copii,facetiva bagajele ne mutam la ora 8 sa fiti gata fara intarziere
Il priveam uimit , ma gandeam unde mai urma sa ne mutam, adica intai Tokyo , apoi Los Angeles acum ce mai urma Franta , Italia , Polul Nord -Sinecer il cred in stare sa ne duca pana si acolo-
Imi fac indrazneala si zic pe un ton ridicat ce sa se auda in toata casa
-Iar ne mutam ?! A cata oara??Acum unde ne mai mutam ,ce ne`o mai ramas ?Si intr`o ora vrei sa`mi fac toate bagajele ??? Da tu ce crezi ca sunt eu .....
Dar o palma a tatei mi`a raspuns la toate intrebarile , nu mai imi trebuiau raspunsuri dar fix atunci le
primeam...
-Ne mutam inapoi in Tokyo nimeni de aici nu stie ca am trait acolo si nici nu banuieste.
-Dar tata dece sa mergem inapoi acolo , adica aici este mult mai frumos, iar treaba ta este mai importanta decat propri tai fi??-Adauga Itachi dupa vreo 5 minute in nici nu iti dadeai seama ca este acolo.
-Daca ramanem aici nu stiu cine o sa ne mai planga de mila dupa ce o sa fim omorati .
Nu mai stiam ce sa spun .Doar stateam si il priveam cu ochii mari .Mam intors fara a mai rosti nimic si mam dus pentru a`mi pregati bagajele.
Era deja 8 fara 5 minute , trag in fuga o ultima privire in oglinda , imi aranjes putin paraul , oftez lung si pornesc spre usa de la iesire .
Parinti mei erau deja acolo . Se parea ca iar va trebui sa asteptam dupa Itachi .Privesc ceasul era 7:59 si spre uimirea mea fix cand ceasul a aratat 8:00 s`a auzit si usa de la dormitorul lui.
Urc intr`un lamborghini negru si ma asez pe bancheta din spate . Aud motorul pornind is privesc putin trist in urma si mai oftez o data , imi scot mp3`ul din buzunar si pun muzica la casti si privesc pe geam .
Au trecut deja 2 ore , ore in care nu am facut altceva decat sa ma gandesc , imi era putin teama , nu vream sa sfarsesc asa , mai am o viata inaite gandeam eu putin sadic cand cu o voce nu prea ridicata dar cat sa se auda in toata masina , anunta ajungerea noastra in Tokyo.
Deschid usa si ies .Simteam briza ce imi urea bun venit inapoi in locul unde am copilarit , unde am invatat cum sa fiu in adevaratul sensului un om si nu in ultimul lucru in locul unde mam indragostit pentru prima data apoi plecand si lasand in urma amintirile cu ea , cu noi si cu acele momente pe care le`am petrecut impreuna.
Pornesc spre vila si observ ca nimic nu era schimbat , totul era la fel . Urc in graba scarile si deschid ochii dormitorului meu.Nu eram ceva prea special acolo dar ma simtiam in adevaratul sensului acasa . Pereti erau de un albastru inchis al nopti iar tavanul era alb , in mijlocul camerei era un pat dublu langa care se afla un dulap si o mica noptiera , pe jos era parchet si un covor tot albastru .Ma trantesc pe pat si zambesc,eram fericit dar am adormit repede pentru ca intr`un sfarsit ma intorceam inapoi la liceu in clasa a 11`a.
Sakura P.O.V: Soare se trezea isi intindea razele trezind totul la viata . Ceasul meu suna neoprit si eu nu stiam cum sal fac sa taca mai repede . Dupa ce am terminat problema cu ceasul ma`m ridicat cu greu de pe pat si ma`m dus sa imi fac toaleta de dimineata.
Ma uitam prin dulapul inalt si imi cautam haine , pun mana pe o pereche de blugi albastri stramti un maieu negru pe spatele caruia scria "Death"si un hanorac alb.In picioare mi`am loat o pereche de cizme negre cu putin toc , miam loaot poseta cu 2 caiete si un pix si am pornit spre scoala.
Cum inca nu implinisem 18 ani nu aveam carnet de sofer asa ca tatal me ma ducea cu masina .
Am pupato scurt pe mami , m`am urcat in masina si am plecat spre scoala.
In curte era plin de copii toti indreptanduse spre acelas loc.Printre ei lam putut observa pe Naruto stand cu Hinata si spre surprinderea mea Ino nu era acolo.
Am alergat inspre ei dar nici nu ma bagau in seama.Erau fericiti si barfeau neoprit . Intr`un sfarsit dupa 2 minute in care parca eram invizibila si nu intelegeam o boaba din tot ce spuneau am fost observata de Hinata.
-Hei Sakura de cat timp esti aici ???-Ma intreaba bruneta rosind putin
-Intr`un sfarsit...credeam ca se suna de ultima ora si nu ma mai observati -Spun eu putin ironica-Si ce barfiti voi fara mine???
-Poi adevarul este ca sti...avem un nou coleg...adica l`am mai avut dar so intors
-Mai exact cine ???
-Poi...
Si nu apuca sa termine ca in departare o observam pe blonda de ino la brat cu...UN BAIAT.....mi se parea cunoscut baiatul dar oare de unde..adika avem cam vreo 7 elevi care o parasit clasa deci nu aveam altceva de facut decat sa astept sa vina mai repede.Cu cat pasi acestuia inaintau si inima parca vrea sami iasa din piept . Nu stiam cine ii dar cu toate astea aveam o senzatie foarte ciudata cand il vedem . Mi se parea cunoscut dar tinea fata in jos pentru a nu putea sal observ la fata.
Usor isi ridica capul.Il puteam observa zabetul ironic de pe buze si ochii in culoarea carora ma inecam.Era chiar.....
[Imagine: singa-1.png]
._. OMFG ._. C0caaa!na IsS` [On] -_-"



Răspunsuri în acest subiect
RE: ~[Nu mai sunt eu si tu ... suntem noi]~ - de *ILY Yaoi Maniac* - 05-11-2010, 10:45 AM
RE: ~[Nu mai sunt eu si tu ... suntem noi]~ - de C0caaa!na ~.~ - 11-11-2010, 07:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Suntem asa de aproape ,dar totusi departe Yin 12 9.652 14-09-2010, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Debb.'


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)