Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

If you try to lie to me...[by Denissu]

#3
Multumesc de comm Purppleberry si sper sa va placa si acest capitol ^_^ :* :x :


Capitolul 2

Camera mamei era ceva mai departe de a mea, situata undeva la capatul holului. Mi-era asa de dor de ea, incat atunci cand intram aveam impresia ca e un spatiu fara mobila, un loc nou cu aer inchis si paienjeni in coltul peretilor.
Undeva langa patul ei si al tatei, mireasma parfumului de iasomie inca mai e prezent. Slab si totusi, ma face sa crap de nervi si sa-mi pun singura capat. De ce a trebuit ea sa moara? Sa ma lase singura in voia sortii.Tata se poate recasatori. E tanar, iar fratele meu e un narod cu fost intentii ucigase. Doar eu, pot pastra echilibrul in familie, dar acum cu fiinta mea macinata, nu mai sunt in stare.
Ma asez in patul mamei si ii cuprind perna purpurie in brate. Camera parintilor avea mobilata cu pat pe mijloc, in fata aveau un televizor suspendat langa geam, iar fereastra era acoperita mai mereu de perdele inflorite. Pernita ei din catifea o asez sub capul meu. E atat de moale si ascunde tot farmecul parintelui meu. Brusc, toate amintirile imi navalesc in minte, repezite si neclare. Totul pare confuz si imi provoaca chiar dureri. Lacrimile iarasi nu mi le pot stapani si le dau drumul, stricand tot farmecul pernei. Buzele-mi sunt arse si tremurande. Nu pot scoate o vorba. Sunt singura si nu contez pentru nimeni din aceasta familie. Suspin cu sughituri incat fratele meu trecand pe coridor, ma aude. Intra in camera fara a bocani si se holbeaza din pragul usii. Face doi-trei pasi mari si grabiti si se aseaza pe pat.Isi trece degetele grosute si fortoase prin parul meu mangaindu-l. Eu il simt , dar ii ignor prezenta. El imi ridica barbia spre a ma uita la el. Ochii lui caprui intensi afisara un regret, eu incerc sa ascund dorul patimas si jelitul dupa mama. Cu varful degetelor imi atinge buzele si il privesc putin stanjenita de gestul lui.
- Jinhuida, asculta imi pare rau ca am fost suparat pe tine! Eu stiu ca te afecteaza plecarea mamei, caci ea ti-a fost cel mai alaturi!
- Light, pleaca! Nu vreau sa te vad! Urasc ca am frate pe Kira!
- Jinhuida, sunt satul!! Am inteles, am ucis, dar pentru bine, rata crimelor scazuse cu 70 %, dar cand am alfat pretul platit, am renuntat!
- Pentru mine in niciun caz n-ai fi ucis!Te rog sa te intorci in camera ta! zic eu rastita si ridicandu-ma de pe pat.
Light satul de reporusurile mele, imi ia ambele maini, le ridica deasupra capului si ma tranteste in patul parintilor, cu el peste mine.
- Asculta sunt satul de reprosurile tale! Tu nu esti perfecta! Mai tarziu, vei afla un secret care iti va spulbera orice amintire sau idee! Si pana atunci, s-a terminat cu fratele bun!
- Da-mi drumul; despre ce tot vorbesti? Da-te jos de pe mine!
- Sa-ti spun printeso! Tu nu esti sora mea in totalitate!
Vestea lui m-a tulburat. Am crezut ca imi venea sa lesin. Inima incepuse sa bata cu putere ca-i pot auzi cutremurul.
Nu mai am control asupra mea. Sunt adoptata ? Imposibil! Am continuat sa plang. Light inca era deasupra mea si acum pare sa se lase mai cu greutate. Doar nu are intentii ascunse sa ma botjocure? Nu dupa cat am indurat!
El se apropie de urechea mea si cu o voce calma si calda imi spune:
- Nu esti sora mea in totalitate, suntem frati dupa mama, tu esti fata ei dintr-o alta casatorie!
Ma calmez cand aflu ca nu sunt adoptata, nu-i de mirare ca mama mi-era asa de apropiata. O indrageam din cauza ca si ea facea la fel, fiind un copil dorit si iubit mult.Fratele meu se ridica de pe mine si pare mai bland. Eu raman paralizata de vestea pe care mi-a spus-o. Timp de 17 ani , mi-a fost ascuns acest secret. Dar cine e tatal meu? S-ar putea sa fii fost facuta inafara unei casatorii. Si mama sa fii pretins ca sunt a tatei.
Plec derutata din camera si il las pe Light in urma. Planuiesc sa ies la o plimbare sa-mi limpezesc gandurile. Ma duc in camera, imbrac un hanorac maro peste uniforma si imi iau pantofii negrii cu toc. Exact cand sa plec pe usa de la intrare, venea tata de la serviciu. El se uita uimit la mine. Poarta un costum negru si o valiza misterioasa. Fruntea lui e lucioasa si aproape cheala pana in crestet, ochii ii sunt autoritari si o mustata eleganta ii schimba toata corectura fetei.Pornesc indiferenta pe langa el. Cand sa ies, glasul lui patrunzator ma opreste:
- Jinhuida, unde ai de gand sa pleci?
- Putin prin parc! Vreau o pauza!...
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Răspunsuri în acest subiect
RE: If you try to lie to me...[by Denissu] - de Erina Ozaki - 12-08-2010, 10:12 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  My sin- The love..+14 YURI fic(by Denissu) Erina Ozaki 23 13.524 01-03-2011, 09:23 PM
Ultimul răspuns: neko_tamashi00


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)