Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fugim..Dar unde ?

#8
Hi girls ! Am sosit si eu cu nextul :D . Scuzati-ma ca am intarziat...Da' uitati-l !
@Crazy Person : Merci pt. comentariu. Sa spunem ca parintii ei nu prea au inteles-o . O sa aflati intr-un capitol toata povestea cu plecarea ei. Sper sa mai comentezi. Thanks >:D<

@Hanako : Ma bucur ca te-ai intors ! In capitolul asta o sa rezolvi problema cu rapirea lui Deby . Thanks pt. laude . Sper sa mai treci p'aci :*

@ A'Svear : Multumesc pt. comm. Si da, Erick sau Soim...Cum vei afla ca i se va spune, e chiar sexy si hot. Imaginatia mea a luat-o razna la crearea lui ...asa ca..Ai vazut si tu rezultatul :D ! Sper sa mai vi p'aci >:D< !

Capitolul 3 : Furtuna in inima

-Nu te misca ! Imi spune Erick, iar eu ma opresc brusc in fata sa. Il priveam atenta, ochii sai de o culoarea neobisnuit de frumoasa imi urmareu buzele, simteam asta . Dupa intamplarea de acum doua nopti ma mai linistisem putin. Inca ma simteam amenintata de prezenta lui, dar stiam ca nu am ce face . Pornisem la drum imediat ce m-am trezit eu . Calaream impreuna cu el si ma simteam tare ciudat . De fiecare data cand calul se lovea de vreo piatra , el ma strangea si mai tare de abdomen.
-Ce-i ? Il intreb eu si clipesc de vreo doua , trei ori .
-Aveai un painajen in par ! Imi spuse Erick bland, si il indeparta repede . Ma urca inapoi pe armasar si porneste in trap .
Ajunsesem pe un munte, iar la cativa metri in spatele nostru se afla un coleg de'al lui , pe nume Zack Kulosky ! Era blond, cu reflexi roscate si avea ochii de un negru intens . Ma speria omul asta de fiecare data cand era prin preajma . Inca ma mai gandeam cum sa scap...Dar in niciun caz nu puteam acum . Cred ca trebuia sa ajungem la tribul lui sau asa ceva .

Dupa cateva minute lungi de mers pe o carare ingusta am ajuns in fata unei cabane. Amurgul deja se lasase si o nuanta de orange se lasa sa cada peste crestetul muntelui . Era asa linistitoare . Erick a coborat de pe cal si mi'a intins mana aratandu-mi din acel zambet plin de farmec , al sau .
-Multumesc !
Am coborat de pe cal si i'am zarit privirea lui Zack . Ma privea pe ascuns, ma urmarea....parca vroia sa patesc ceva . Omul asta imi dadea atatia fiori incat imi venea sa'i tip in fata .
M'am indreptat cu pasi repezi spre cabana , neintorcand capul in spate . Undeva ma interesa pe mine de cei doi . Puteau sa moara mancati de caini salbatici , si nici ca nu m'ar fi interesat . De fapt, ma interesa. Nu stiam sa calaresc si nici cum sa ma intorc acasa, asa ca aveam nevoie de unul dintre ei . In niciun caz , Zack !

Am privit interiorul cabanei si am zambit multumita . Trei paturi erau asezate una peste alta intr'un colt al camerei, o masuta de cafea se afla in mijlocul incaperi iar undeva in spate trei saltele . Oh, ii multumesc lui Dumnezeu ca nu mai trebuie sa dorm pe jos !
Am auzit usa deschizandu-se iar ochii mei l'au cautat pe faptas . Era Erick, ce bucurie pe capul meu .
-Miss Deborah, vom ajunge in tribul meu maine la amiaza, bine ?
-Aha ! Auzi, Erick , pe aici nu e nici'un loc pe unde as putea sa ma plimb ?
-Cred ca este . Ati vrea sa va plimbati ?
-Da . Singura, daca nu te superi .
-Defapt, ma supar . Mai bine va insotesc , decat sa stiu ca plecati sau patiti ceva . Mergem ? Mi'a dat mana iar eu i'am respins'o . Nu aveam nevoie de mana lui, avem nevoie de singuratate si multa pace . Vroiam inapoi la mine acasa . Vroiam sa o vad pe Jenna, pe tata si pe mama . Chiar daca stiam ca clanul lui O'Pearl ma va omora, vroiam acasa .

Am iesit impreuna din cabana, iar eu i'am luat'o inainte . Ma plimbam fara sa stiu pe unde . Doar priveam inainte si'l injuram pe Erick pentru ca n'a avut altceva mai bun decat ca m'a rapit tocmai pe mine . Eu stiam ca mai exista fete ca mine, doar n'oi fi unicata ?
Seara se asternuse peste intreaga portiune de pamant . Luna se mandrea cu argiintiile sale raze . Lumina cararea pe care eu si Erick ne plimbam in profunda tacere . Siungurul sunet care se auzea era al greirilor, doar atat. Poate si pasi nostri , in rest nimic mai mult . Oare imi auzea bataia inimi ? Oare intelegea lupta care se ducea in inima mea ?



Răspunsuri în acest subiect
Fugim..Dar unde ? - de Merisoare Acre - 21-06-2010, 02:44 PM
RE: Fugim..Dar unde ? - de Jun - 21-06-2010, 04:22 PM
RE: Fugim..Dar unde ? - de Alee - 22-06-2010, 03:10 PM
RE: Fugim..Dar unde ? - de Crazy Person - 28-06-2010, 05:10 PM
RE: Fugim..Dar unde ? - de Alee - 28-06-2010, 05:37 PM
RE: Fugim..Dar unde ? - de A'Svear - 28-06-2010, 08:13 PM
RE: Fugim..Dar unde ? - de A'Svear - 25-07-2010, 12:13 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 10.484 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  £>Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 2.470 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  Unde Fugi ? Crazy Person 11 6.094 04-05-2010, 03:17 PM
Ultimul răspuns: Zăpă


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)