Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lentile de contact

#8
sa abordez situatie – situatia
-Si atunci eu ce rol as mai avea? – Şi atunci, eu ce rol aş mai avea ?
Da cine naiba crede ? – Da’ cine naiba crede / Dar cine naiba crede ?
Eram imbracat – Eram îmbrăcată / imbracata
ceilalti cine stie Dumnezeu unde sunt. – ceilalti cine stie unde Dumnezeu sunt
Intratat – intr-atat
si i-ar daca – si iar daca

Ah, mi-a plăcut capitolul :)) am enumerat greşelile mai sus. Încă mai ai partea cu punctuaţia dar asta este, se corectează cu timpul * laughs*

Mare lucru nu am de spus aşa că va trebui să mă ierţi pentru comentariul cam scurt. Sincer, mi s-a părut că la un moment dat aberai foooarte tare cu povestea şi nu mai reuşeam să înţeleg mare lucru, nu că mie nu mi-ar plăcea aberaţiile.. De fapt, e vorba de personalitatea Ei, a personajului nostru. Adică... e foarte contradictorie şi contrariată şi nici ea nu ştie ce vrea şi nu se înţelege şi nu pricepe ce face. Vai cât îmi place personajul ei ( De abia aştept să apară şi prietena aia a ei =)) haide, ştii tu... ) . În orice caz, mi-a plăcut, mă atrage X doar pentru simplul fapt că i-ai menţionat numele şi Ivan la fel * laughs* de abia aştept să văd cum stă treaba. În capitolul trecut era aşa de convinsă că trebuie să facă ce face cu Vittorio ăla şi acum... vai, nici ea nu mai ştie. Total ca la balamuc. Nu că mi-ar displăcea asta, doar că nu reuşesc să pricep nimic aşa că nu te supăra dacă uit numele personajelor sau o parte din acţiune. Totuşi, esenţialul îl am în cap.
Hmmm, să nu uităm de fratele ei. Eu nu înţeleg de ce e aşa de dobitoc, laş , cretin, idiot şi lista de adjective ar putea continua la nesfârşit... Nu am înţeles despre cine vorbeai când ai spus partenerul lu' frate-su, se referea la tipu care avea să îi fie ei partener? Ăla cu S... i-am uitat numele. Sau ... la cine? Şi dacă a fost el de ce nu a comentat nimic? Şi vreau să faci relaţiile ceva mai complexe, să văd ce şi cum. Momentan nu înţeleg ce relaţie are ea cu Dominique ( poate vrea să se culce cu el * laughs * sau care e treaba cu Cesario, ce vrea să facă cu el? Am înţeles că o atrage, din descrierea pe care i-ai făcut-o , mă atrage şi pe mine * laughs * în fine, e foarte... straniu. Şi nelămurit. De abia aştept să aflu mai multe.
Fata noastră e nebună. Asta e clar.
M-ai lăsat în pom, sfârşitul a fost genial. I-a venit o idee : )) acum o să mor aşteptând capitolul următor, întrebându-mă... ce naiba o să se întâmple?

baftă la scris > : d<



Răspunsuri în acest subiect
Lentile de contact - de Yaku-chin - 02-06-2010, 02:10 PM
RE: Lentile de contact - de IceCat - 06-06-2010, 01:37 AM
RE: Lentile de contact - de Yaku-chin - 09-06-2010, 06:13 PM
RE: Lentile de contact - de IceCat - 16-06-2010, 08:22 PM
RE: Lentile de contact - de Yaku-chin - 14-08-2010, 05:58 PM
RE: Lentile de contact - de Teh - 16-08-2010, 12:02 PM
RE: Lentile de contact - de Yaku-chin - 29-08-2010, 06:56 PM
RE: Lentile de contact - de Teh - 31-08-2010, 04:25 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)