Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rock it fairy!

#30
Ce gata? S-a terminat?(scuze eu citesc acum totul de la un capat la altul si era interesant).

Am sa va bat:P! Unde va grabiti fratilor cu actiunea asta? Si va spun asta pentru ca ideea si povestea in general sunt super, si titlul e super[mai ales dupa ce am inteles care e legatura] povestea e minunata. Pacat ca nu o putem savura pe-ndelete ca va grabiti cu povestea. Va cred ca va place sa scrieti(si vreti sa ajungeti cat mai repede la partile interesante), dar nu stricati o poveste frumoasa cu graba. Pe bune ca nici nu mi-am dat seama ca Shane sa indragostit de Errin pentru ca nu descrieti sentimentele. Abia cand s-a intalnit Shane cu prietenul, al carui nume il uitase, a spus atunci ca o iubeste. Mi se parea ca e indiferent. Pacat, pacat, pacat, de trei ori pacat, ca ideea povestii e originala si foarte frumoasa.

[Problema asta am avut-o si eu la inceput. Ai impresia ca ceilalti isi vor da seama si spui doar lucrurile elementare ca sa ajung cat mai repede la partile interesante. Problema este ca voi stiti lucrurile care se intampla in poveste mult mai amanuntit pentru ca e in capul vostru povestea, dar noi aici nu citim gandurile si doar ce postati. De aceea trebuie sa scrieti cat mai mult dinc ea ce va trece prin cap. lasati-va in voia scrisului.]

La un moment dat mi-am dat seama ca Shane nu e om, din-naintea asa zisei "transformari[mai bine spus am banuit] dar asta nu are nici o legatura.

P.S. Nu sunt asa de violenta cum am zis mai devreme... sper ca nu v-ati suparat pe mine. Pur si simplu eram dezamagita ca nu spuneti mai multe despre personaje. Pentru orice fel de discutii sau mai stiu eu ce puteti sa-mi dati add.

Astept next-ul cu nerabdare.

See ya
Beware!!! IceCat it's always coming back!!!
Povestea mea>> Nu-mi poti lua si ultima suflare
[Imagine: button.png]



Răspunsuri în acest subiect
Rock it fairy! - de A'Svear - 14-03-2010, 02:00 AM
RE: Rock it fairy! [by A'Svear and Metal] - de IceCat - 27-06-2010, 10:07 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Destine Incrucisate~ a Fairy Tail FanFic ilussionKaT 0 2.201 11-08-2012, 10:59 PM
Ultimul răspuns: ilussionKaT
  Fairy's reflection Juliette 20 8.981 14-12-2010, 08:01 PM
Ultimul răspuns: matzaplouata
  Fairy fantazy Apathy 2 2.759 15-02-2009, 04:07 AM
Ultimul răspuns: ~angelino~


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)