Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jurnal 1: Cammeron Niller

#11
Capitolul II


Orele s-au desfasurat incet,prea incet pentru Cammeron care tot se gandea la plecare ,sau mai bine zis la Ryan. Ii simtise chiar respiratia in ceafa si abea se abtinea sa nu planga de nervi. Ii va fi dor.
A fost trezita din ganduri de catre dirigintele lor,profesor de Geografie,pe care l-a auzit strigand-o sa vina sa traga un biletel alb dintr-o cutie. Pentru ce ? Nu prea fusese ea atenta insa auzise ceva despre un proiect de ziua recunostintei. Cumparatur,cadouri…Stai! Colegi,cadouri… Oo nu.Si probabil ceva printre randurile astea.

“Cammeron.Hai, nu ai fost atenta?” spuse dirigintele zambind.
“Trage biletelul cu numele celui caruia va trebuii sa ii faci cadoul.”
"Ummm."
Se gandea. Si in secret se ruga sa fie Ryan.Nu stia ce sa-i ia insa chiar ar fi vrut sa-i lase ceva in urma. A intins mana spre capatul cutiei la cel mai din spate bilet, din stanga..si l-a tras afara.
S-a dus grabita in banca privind biletul cu suspans .Isi simtea mainile ca tremura in timp ce se chinuia sa il despature.
“Nu,nu,nu acum!Asta o faceti acasa.Totul trebuie sa fie secret.” Le face cu ochiul profesorul ,cu privirea spre Camm care se chinuia sa dea de cap biletului si sa-l deschida.
”Amm.Presupun ca e randul meu?” zise Ryan ridicandu-se din banca cu greu.
Acesta lua biletul ,se mai uita odata la cutie.A decis ca asta sa fie biletul care il va avea si pleca inapoi in banca .
Se ridica o fata din a doua banca dinainte sa o roage macar dirigintele sa stea in picioare .Si se duce rapid spre cutie si ia pe fugite biletul cel mai de sus .
"Eu am cel mai bun bilet.Sunt sigura,fraierilor." Inconfundabil ,era Sabrina.
Amuzat de atitudinea fetei,"Mikky" merge si el si ia pe fuga,fix ca draga si populara Sabrina un bilet mai din dreapta, fara sa se prea uite la ele.Nu-i mai pasa prea tare de chestiile astea.Si-asa, daca nu ii pica Cammeron tot degeaba.
Dupa ce au ales toti,exact cand ultimul a luat biletul s-aauzit soneria.
“Stati putin. As vrea sa respectati toti numele de pe bilete. Si sa nu schimbati sau altceva.Iar astea fiind spuse la revedere.Ziua recunostintei fericita.” Zice si dirigintele cu un zambet parintesc.
S-a auzit un ecou de voci suparate din partea clasei care pareau a fi in acelasi timp foarte curioase. Erau multe legaturi amoroase prin clasa asta.Jumatate din fete vroiau oricum sa fie cu Ryan.
Noroc de cea care ii avea biletul.Iar baietii toti doreau sa fie cu Sabrina sau cele doua prietene ale ei,Alice si Sara ,trioul fetelor populare si frumoase. Era destul de mult suspans la mijloc.
Si-au luat ghiozdanele fara sa mai vorbeasca unii cu altii decat in soapte intrebandu-se :
"Oare cine o sa ne pice?"



“In sfarsit s-a terminat.Ce faci mai incolo?” zise Ryan uitandu-se la Dominic.
“Pai cred ca o sa ma gandesc la cadouri.” vine si raspunsul prietenului bun al lui Ryan.
“Asta ne mai trebuia” zise Ryan razand,uitandu-se la biletul din mana sa abtinandu-se sa-l tina inchis pana acasa.
“Eh.De doua ori pe an o faci.”
“Si care ar trebuii sa fie a doua oara?”
“De Craciun, Ryan.”
“Ah ,da.”
„Deci ne vedem maine,da?“ zise Dom' stiind ca au ajuns in fata blocului lui Ryan.
„Da ,pe maine.“

„Ce faci caine?“ .Catelul se uita la el dand din coada.Isi saluta mama care facea de mancare si pleca in dormitorul lui.
Arunca ghiozdanul se tranti in pat si printre gandurile fara sens pe care le avea si-a adus aminte de biletul cu numele norocoasei.”Numele norocasei..?” se intreba el in sinea lui.
I-a aparut un zambet pe fata pentru un moment,apoi a despaturit biletul.
“Firar,nici sa desfac un bilet nu pot." Baiatul se uita la numele de pe bilet.Il citit in gand, apoi isi dadu cu palma peste frunte.


Asezata ca de obicei in patul ei calduros cu Yuki in brate se chinuia si Camm sa despatureasca biletul . Se rugase mai inainte de vreo doua ori sa fie Ryan,inca se ruga.Se ruga si tragea cu grija de bilet ca nu cumva sa se rupa.
Il deschide, reusise sa-l despatureasca incet.
"Mihael Nigel…Rellin? Cine ,mai e si asta? E coleg cu noi?" Isi freaca tamplele."Haa?‘Serios acum..Cine era asta?’ Doar trebuia sa-I faca un cadou,nu de alta.
"Ah, stai! Mihael,Mihael.." Nu era atenta cu numele dar stia ca la ei in clasa din toti colegii ei vechi de la inceputul anului care erau notati in catalog niciunul nu avea numele de Familie cu R.Deci era un coleg nou.
Dar singurul coleg nou pe langa ea era...
"Nu …stai!Nu se poate.. Mihael!?!" Aproape a tipat. "Nuu!De ce ? "’De ce Mike?’ ii venea sa-si traga o plam zdravana. O ia pe Yuki in brate.
" Hey,Yuki..asta e mult mai rau decat ca nu a picat Ryan. Ce ma fac?"



Dominic era acasa. Statea intins pe canapea tragand de colturile biletului lui cu frica.’Sa il deschid ?Sa nu il deschid?
Isi mai rodea un pic unghiile. Era un tic nervos de-al lui.
“Haaaai, cat de greu poate sa fie?E doar un nume"intinde mana spre biletul care statea linistit pe birou .
„S.A.R...A.” Si deodata din linistea de inmormantare din casa se auzii fericirea baiatului ca o avea pe Sara Stewart pe bilet.


Mihael deschide usa, isi tranteste ghiozdanul,locuia singur si era al naibii de greu sa plateasca facturile chiar si cu banii de la parinti. ‘Ziua recunostintei? Pentru ce naiba? Ca nu l-au lasat restantier la curent?’ Dar oricum,deschide biletul; citeste tare "Irene Darwill.Asta e~Cine e? ". Numele ei suna bine iesit din gura lui. Avea o sonoritate anume.Era melodic…
‘Interesant’. Trebuia sa faca si un cadou,unei fete de care nu stia nimic.'Oh wow..' Si totusi incepea sa se gandeasca greoi la ce sa-i ia din putinii bani, ca tot era un proiect. Maine urmeaza sigur sa se uite sa vada cine este fata in cauza.Oare o fi populara? Spera ca nu,dar nu asculta el barfele asa ca nu putea stii sigur.


Intr-o camera de culoare portocalie statea o fata bruneta cu parul scurt .Se uita la bilet cu putina nervozitate si mult entuziasm.Il deschise usor.
Ochii caprui ai fetei parca s-au umplut de bucurie cand a citit biletul"Jasper Sall."
”Off doamne .De ce esti asa bun cu mine?Stiam eu ca asa va fi! Stiam, stiam!”
Incepuse sa se invarta .Si isi ridica pisica din culcusul ei, tinand-o in brate in timp ce isi manifesta fericirea. Aceasta saraca accepta energia fetei si statea nemiscata .
“Uff, Bijjuu.Ti-am zis eu ca asa o sa fie?”Pisica era neagra cu ochii sticlosi si albastrii.Nuanta batea aproape de albastrul cerului.Se uita la ea si inchise ochii, iar fata s-a intins tinand-o langa ea si mangaind-o usor pana a auzit-o torcand.


In propria-i camera aranjata personal cu peretii vopsiti si fluturi desenati pe geam,Sabrina isi piaptana parul lung ,blond inchis si deschide cu emotie biletul.Avea asteptari de la proiectul ala.
"Conferido.Stai!!!..RYAN!!! " Ah,Ryan.." ii venea sa sara in sus de bucurie.Dintre toate fetele stiuse ea ca e cea care avea biletul cel mai bun .Nu degeaba spusese,era o norocoasa! Ryan va fi al ei dupa ce-i va darui un cadou bine ales.Trebuia sa se gandeasca numai ce..



Intr-o camera albastra un baiat cu parul blond si ciufulit statea si se gandea la numele fetei care era pe bilet.
Se intinse ,isi lasa chitara din mana si lua biletul din ghiozdan.Il deschise incet, cu sperante mari si vedea numele pe care si-a dorit sa il vada.Era Alice Woon.Acesta zambii .Isi lua iar chitara si incepuse sa cante o melodie speciala.

Begining of chapter 2.. Don't fret much ca sunt multe personaje noi..ca toate vor folosi la ceva in the future of the story.
Also: Urmeaza~ Buying the presents and presenting the couples



Răspunsuri în acest subiect
Jurnal 1: Cammeron Niller - de M44Ch - 08-02-2010, 01:14 AM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 09-02-2010, 01:24 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 10-02-2010, 05:25 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 10-02-2010, 10:08 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 11-02-2010, 07:03 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 12-02-2010, 09:01 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 14-02-2010, 02:56 AM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 16-02-2010, 07:36 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 17-02-2010, 09:10 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 17-02-2010, 10:59 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 19-02-2010, 09:15 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 22-02-2010, 08:02 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 23-02-2010, 07:02 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 23-02-2010, 08:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pagini de jurnal alexandraofe 3 2.892 04-06-2013, 10:46 PM
Ultimul răspuns: alexandraofe
  A doua pagina de jurnal. Intalnire cu un succubus SethMeth 0 2.126 04-07-2010, 10:20 PM
Ultimul răspuns: SethMeth
  Viata... un jurnal sumbru case 7 4.860 20-05-2008, 08:56 PM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)