Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jurnal 1: Cammeron Niller

#1
Am decis sa postam aceasta poveste pentru pareri eu impreuna cu prietena mea Mada(M44) sper sa va placa este prima noastra postare pe acest site deci suntem gata sa primim pareri sau critici...A fost o simpla idee pornita pe baza unui roleplay..Deci sper sa va placa .Chrisu and M44





Capitolul I

S-a ridicat odata brusc cu totul,intentiona sa se duca la geam sa se uite afara..stia deja privelistea. Ii trecea o foarte mica grija sa nu cumva sa intarzie la orele zilnice de curs dar grija a zburat repede. Era in jur de 8:30 ,mai avea timp.Nu era ea extrem de intarziata,prefera sa spuna (sau mai degraba sa incerce sa se convinga pe ea ca e doar prinsa cu alte treburi mai frumoase,mai pline de viata si inteles.)

Stie ca e oarecum tarziu dar nu vrea sa se ridice din pat.Si daca se duce la scoala ce face…se duce ca sa nu mai stea acasa..Pana la urma se ridica se uita pe geam..tresare si pleaca spre baie.

S-a arvarlit iapoi in pat la fel de brusc pe cat s-a ridicat,dupa care si-a aruncat privirea in jur.. camera ei,pe care a cheltuit si dat atat timp,atata calmitate si originalitate sa o decoreze.

Arata la fel ca in fiecare zi plictisit ..deabia a inceput saptamana si doreste weekendul..Fastuoasa zi de luni e incontinuare cea mai urata .Dupa un dus si toate lucrurile facute in baie revine in camera.Camera era de un albastru inchis ca cerul inainte de ploaie draperiile inchise la culoare impiediacau ca de fiecare data lumina s aintre in camera baiatului.

Isi aduce aminte cum si-a invitat vechile cele mai bune prietene la ea (ca o idee..la inceput) si au scos vopselele sa-si dea frau liber imaginatiei pe bucata aia mica de lume din partea dreapta a camerei care numai semana deloc cu ce era initial ..Se presupune ca ar fi trebuit sa fie peretele camerei ei.
Peretele ala era plin de amintiri..pe langa biroul ei plin de insigne ,postere si carti si alte obiecte de lectura pe care numai ea din toti pe care ii stia le putea vedea atat de fasinante... Si-a ridicat mana si-a dat cu degetul peste o veche pictura cu un crin de pe perete.. Ii era dor de acele vremuri.. Era cam singura mai nou.Nimeni nu-i mai dadea acea atentie pentru care isi baga uneori nasul,dar ea tot incerca. La urma urmei..asa era ea..
Ar fi bagat mana in cel mai aprins foc daca simte ca merita.. Dar era foarte departe de a fi nechibzuita..In ciuda a tot ce s-a spus despre ea,Cameron se gandea bine inainte sa initieze ceva.Oricat de mic.Era pe merit,si cu toate astea ,lucrul acesta arata fix cum ea nu suporta sa fie luata peste picior.Ar fi spus ca se cunoaste pe sine cel mai degraba,chiar daca toti ar fi aratat cu degetul cu mintea lor "oh..atat-de-larga" si orizontulrile lor 'atat de largi' si ar fi incercat macar sa o imbrace intr-o imagine putin mai dupa bunul lor plac,pentru ca era usor sa ridici mana si un deget spre cineva si sa spui ca e inganfat.
Mai greu era sa poti motiva... Ea stia mai bine. S-a ridicat cu oglinda in fata in care puteai vedea lenjeria de pat,cea din satin albastru inchis aleasa cu mare grija.. Nu ar fi suportat ea ceva care sa nu-i gadile gusturile in propria-i camera si asa..
A aruncat o privire rece oglinzii.. Era ca toti cei care o acuzau in momentul asta,cand ii arata propria imagine atat de reala .Era insuportabil de real,nu chiar pe gustul ei,si gandul de unul singur o infuria.. vedea cum parul pe care il tot indrepta ii statea in toate directiile.. (ca in orice alta dimineata,si cu toate astea chestia asta mereu reusea sa o scoata din sarite) ,avea suvite din breton pe toata fata, si in spate parea incalcit..."Greu mai e sa ai parul lung" bolboroseste cam imbufnata cand isi arunca privire in oglinda si intalneste niste ochi negri gemeni.. I se parea ca oglinda e nesimtita rau... rau de tot,sa ii arate toate imperfectiunile fara ca macar sa se chinuie... Si cu toate astea nu-i convenea sa se planga,era vina oglinzii...

Revenind la oglinda incerca sa isi aranjeze parul care statea ca de fiecare data prost…suvitele blonde se incalecau cu cele brunete si invers …intrun final reusii sa isi faca parul..isi lua cateva caiete desii nu stia ce ore are in ziua respectiva le baga in ghiozdan si pleca spre scoala neavand timp sa manance nimic ca doar..e luni..

Pune mana pe peria de par.. S-a gandit prea mult si mereu face asa.Ii e si frica sa nu-si distruga ce-a ramas din legatura cu realiatea ...stie ca abereaza enorm... e mereu cu capul in nori,si totusi parca nu i-ar pasa prea tare sa ramana asa..poate deloc . Isi da seama cu uimire ca se pieptanase deja.Cand? Nu stie.. probbail e pe un gen de 'pilot automat' .Dar se grabeste deja.. Nu mai se inrgijoreaza.. Isi azvarle cateva lucruri in ghiozdan..tot ce a vazut pe orar era ca data de azi este 14.. adica Luni..si a fost destul sa nu-i mai pese si ce carti ia cu ea.. Aude mieunatul pisicii.. o sa-i dea de mancare cand vine (cata treaba avea).Isi ia adidasii si iese din casa..se grabeste deja,ca doar asa stabilise...

Drumul stupid spre scoala lor,liceul Tishman, era la fel de plictisitor ca ziua care urma..toti oamenii erau aceeasi ca in fiecare dimineata doar cand li se schimbau turele la servici nu ii mai vedea.Si ca in fiecare dimineata avea ghinionul sa se intalneasca cu cele doua surori care locuiesc la un bloc distanta de el .Incerca sa nu asculte discutiile plictisitoare ale fetelor dar era prins intre ele asa ca nu mai putea sa faca nimic.tacea si se gandea la alte chestii.. Fetele incercau sa il faca atent deoarece cam toate vroiau sa ii fie prietene sau chiar iubite dar niciodata nu sa gandit sa le dea atentie…Dupa cum gandea el care mai era distractia daca avea o prietena s ail sacaie sau sa ii zica ce sa fac cum s afaca si de ce sa faca…


Scoala noua.. din nou... O fi bine? Conteaza macar? va fi in stare sa suprime emotia aia atata de aiurea de neliniste.. Intrebarile gen' daca o sa esuez?(Dar defapt ce-am de pierdut?) Daca nu ma va placea nimeni? (Or sa ma placa daca ma fac placuta si ii plac si eu) Daca vor rade de mine si ma vor eiticheta din nou? ( E inevitabil banuiesc..) Daca n-am sa reusesc sa las pe nimeni sa ma cunoasca asa cum sunt ? (De parca am reusit vreodata) ..Se contrazicea pe ea insusi.. Ea insa considera logic sa analizeze toate posibilitatile..sa se incurajeze dar sa nu-si faca sperante false.. pe drum totul parea a face parte dintr-o portiune de lume agitata totusi..si asta a nelinistito..
Oamenii probabil erau de prin zona..Fiecare avand masina parcata la scara sau in fata casei ,toti cu treaba lor.. (Oare ce o nelinistea asa de tare..?) A inghitit in sec si s-a calmat.Trebuia.. Ajunsese aproape la scoala...

Langa scoala baiatul se scuza si fugii de langa ele . Singurul lui prieten din toata scoala care ii e si coleg de banca Dominic il astepta in fata scolii. Ii stia privirea aceea revoltata ca a intarziat iar .dar stia ca ii trece..il saluta si intrara in scoala clasa lor era ultima pe culoar au mers pana in fata clasei Ryan a tras aer adanc in piept si a intrat in acel moment toate fetele au avut aceeasi replica “Buna Ryyyaan” a dat usor din cap si s-a dus spre banca sa asezandu-se si asteptand sa se linisteasca apele.

A mai taversat numai o strada..Vazuse scoala ..gasise clasa. Marele pas a trecut,a deschis si usa,observand maroniul pal si monoton care parea la fel de “vioi” ca peretele scolii… bleu pal..Nici nu se mai deranjeaza sa se scarbeasca .Inghite in sec in timp ce azvarle capul dupa usa si se uita in jur.
Nervozitatea de inceput a fost inlocuita imediat cu nervi….si cu ce nervi,nervi de-a dreptul.. Vazuse un grupulet de fete..cam de varsta ei daca nu mai mari,langa un baiat care mirosea a aere si falsitati de la 1 kilometru... Fetelor alora nu le pasa deloc.. Si se pare ca mai era si in aceeasi clasa cu ele. Se dadeau pe langa el ca albinele la miere... Si nu-l deranja..Dar nu era el de condamnat pana la urma.. Erau chiar penibile.Tipele astea nu prea pareau sa fi avut vreun pic de respect de sine.. In fine ..era parerea ei..s-a gandit sa nu fie rea..
Si totusi.. I se parea ei sau tipul a oftat cand le-a vazut? Nah..nu era treaba ei.. Oricum din tipetele lor,i-au dat de inteles ca baiatul se “intitula onorific” ‘Ryaaann’.. A preferat sa inteleaga ca-l cheama Ryan decat ‘Frumuselule’ ,’Dragutule’ si alealalte feluri in care-l numeau colegele ei noi despre care prefera sa numai stie.. Si-a trantit ghiozdanul in singura banca din fata ,singura banca libera care ea pozitionata fix in fata ..bancii tipului in cauza si a sectei sale de admiratoare,si l-a trantit atat de tare incat toate fetele s-au oprit de zici ca erau pisici din cel mai elegant soi si ea tocmai ‘trasese mata de coada’ la propriu… Si toate i-au fulgerat o privire din care se intelegea numai.. ‘De ce stai in fata lui papusel ? ..Mai draga’..
De parca toate erau casatorite cu ala si ea era amanta tuturor.. “Vai doamne”… si-a permis sa zica..
Baiatul a ridicat privirea spre fata din fata ..Nu stia cine e..Macar era linistit ca au tacut toate din gura.

”Cred ca admiratoarele o sa aiba de suferit..” zise Dominic razand spre prietenul lui care nu parea sa asculte prea mult.Era macar atent?
S-a intors si ea in timp ce scotea ditamai caietul cu sina cand a auzit.. Nici nu s-a uitat de unde venea vocea aia noua.. La tipul care parea sa stea langa Ryan.. S-a uitat fix la Ryan... I-a simtit privirea ...Daca de acuma au inceput sa se holbeze.. E clar.. grozav. Pur si simplu nemaipomenit. Simtea nevoia sa raspunda ceva totusi..O rodea ceva sa zica orice sa le inchida gura si mai mult..Voia liniste .
" Nu vor suferii mai tare ca in ziua in care si-au pierdut prima papusa barbie..Sau cand s-au apucat sa idolatrizeze printi interesanti ca tine" si-a fixat privirea mai intens la Ryan.
Si totusi..se uiat al el ca sa-i faca morala pe bune? Pentru ca Ryan se uita la ea de un minut deja.. era aiurea...Avea ochi clari baiatul asta..si parul negru aproape ca al ei.
Exact cand vroia sa ii dea replica inapoi profesorul intra in clasa.Baiatul se uita spre prietenul lui care se uita uimit la el intrebandul putin nervos “Ce?!”
Ah profesorul...In sfarsit.. Cameron credea ca numai vine.. Macar acuma n-o sa mai primeasca cine stie ce replici.. Si totusi.. reuseste sa-si faca dusmani din prima zi..Ah,scoala.. ce-o mai iubeste ea..
Era profesorul de istorie cel mai plictisitor professor din cati profesori erau in scoala. Ora trecea atat de greu.Ryan se uita la fata noua se lasa un pic in jos si ii impinse scaunul cu piciorul. Se simte din senin impinsa in fata..scaunu se misca...
"Ce Naib~ !” S-a oprit singura.. doar statea in prima banca..profesorul in fata ei isi ridica privirea ." Vrei sa ne impartasesti ceva ,studenta noua?"...
Ok bun..frustrant.. ii era rusine acum.. L-a injurat pe Ryan (nu s-a prea putut abtine..) in soapta si spera sincer ca baiatul n-a auzit..Nu mai vroia alte probleme..deja totul mergea cam prost..
Baiatul a zambit satisfacut de reactia fetei incluzand faptul ca a vazut-o si profesorul.
Fiind un success..a batut palma cu Dominic si si-a pus capul inapoi pe banca..
Profesorul s-a dus la tabla..sa predea.. ea a auzit cum batea Ryan si prietenul ala al lui-Dominic parca - bateau palma..
Deci s-au decis sa faca misto de ea,nu?Nu e prima data cand cineva incearca..si totusi.. Nu suporta ea sa le dea satisfactie.. Daca si-ar pune putin mintea la contributie in momentul ala ar gasi ea o modalitate buna sa-i faca pe-astia doi s-o lase in pace...Ca doar..era numai prima zi a ei aici.. si daca fiecare zi iese asa..ar fi prea obositor prea curand.

Profesorul preda dar el nu se obosea sa scrie ce zice ..El se uita numai la ceasul de la telefon cu mari sperante sa auda clopotelul..mai era un minut .Ideea ca are acum pe cineva care nu e cu el ci contra il supara un pic pe baiat.. Incerca sa lase subiectul dar nu se poate distrage prea tare, uitandu-se din nou la fata din banca din fata lui.

S-a sunat deja.. "Multumesc lui Dumnezeu.."ofteaza Cameron.. simtise greutatea privirii dusului de Ryan toata ora.. nu s-a concentrat ..de obicei de la a doua a treia saptamana de scoala pierdea concentrarea insa azi s-a gandit la de toate inca din prima zi..prima ora.. Era clar..nici nu stia daca sa-si faca sperante ca mai trece clasa asa.
Si baiatiul ala din spatele ei n-o ajuta..cu nimic..
"Te-am auzit".. Ah,oops.. "Ma scuzati"murmura ea…
Profesorul.. era acolo.. ‘Si tu-i multumesti lu’ Dumnezeu ca se suna.. destept Cammy,destept ..'
Clasa incepuse sa rada.
Baiatul ii spuse usor la ureche “1 -0 .Mai jucam?”Si pleca pe culoarul scolii urmat de prietenul sau Dominic.
Cand i-a soptit in ureche a tresarit putin.. zici ca si-a sarit din propria piele ..dar si-a dat seama ca era el.. Si nu prea putea decat sa se intrebe in ce naiba s-a bagat..
Dar nu-l poate lasa sa castige... Tree sa se pregateasca de o infrangere dureroasa 10-1 pe putin..Lasa ca vad ei aia doi..



Răspunsuri în acest subiect
Jurnal 1: Cammeron Niller - de M44Ch - 08-02-2010, 01:14 AM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 09-02-2010, 01:24 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 10-02-2010, 05:25 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 10-02-2010, 10:08 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 11-02-2010, 07:03 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 12-02-2010, 09:01 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 14-02-2010, 02:56 AM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 16-02-2010, 07:36 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 17-02-2010, 09:10 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 17-02-2010, 10:59 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 19-02-2010, 09:15 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 22-02-2010, 08:02 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 23-02-2010, 07:02 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 23-02-2010, 08:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pagini de jurnal alexandraofe 3 2.894 04-06-2013, 10:46 PM
Ultimul răspuns: alexandraofe
  A doua pagina de jurnal. Intalnire cu un succubus SethMeth 0 2.136 04-07-2010, 10:20 PM
Ultimul răspuns: SethMeth
  Viata... un jurnal sumbru case 7 4.892 20-05-2008, 08:56 PM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)