Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Haruno High vs. Jukogu High introducere

#40
Adolescenta o privea pe bruneta cum nu putea sa-si mentina echilibrul pe gheata, ii aducea aminte de ea la varsta de 9 ani, vremuri bune, dar au trecut acum prezentul conteaza. Continua sa priveasca in gol aducandu-si aminte de primul ei concurs, prima medalie castigata. Ultimul concurs ... trebuia sa revina, cu o noua tehnica, cu ceva nou, si spectaculos. Dintr-o data privirea ei s-a schimbat, a devenit mai rece, s-a dus si si-a luat costumul ei de patinatoare si a intrat din nou la patinoar.

- Voi doi ! Ati terminat? Mai aveti chef sa va arat cum sa patinati? Daca nu ati putea sa stati si sa priviti cum reusesc o noua tehnica. le spuse fata cu o raceala in ochi.

Fata s-a dus un pic mai departe de cei doi si a inceput sa patineze in cercuri, cu cat treceau secundele cu atat isi marea viteza, patina cu o viteza uimitoare, dar singura problema e ca nu putea sa se opreasca.

' La naiba, trebuia sa fac asta, trebuia sa imi amintesc ! Acum ce o sa patesc? Nu ! TRebuie sa imi mentin mintea calmata si la fel si corpul meu.' gandea aceasta in timp ce incerca sa se opreasca.

A incercat sa micsoreze viteza dar fara rost, atunci i-a venit o idee, chiar daca era destul de nebuneasca nu o sa pateasca nimic. S-a azvarlit din acel "joc al mortii" si a cazut pe suprafata rece. A stat cateva minute intinsa pe suprafata rece dupa care a decis sa se ridice in sezut. S-a ridicat si a vazut sange pe gheata care provenea din umarul ei, si-a dus mana la locul ranit si s-a ridicat in picioare ajungand la periferia pationarului si a inceput sa mearga tinandu-se de acele barii.

Occ: care-i pe acolo 78
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Răspunsuri în acest subiect
RE: Haruno High vs. Jukogu High introducere - de Denny - 19-12-2008, 09:24 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Universul Puterii - Introducere Flash 9 8.442 28-05-2010, 01:05 PM
Ultimul răspuns: ammaniac
  Haruno High vs. Jukogu High ShyLie 7 5.868 05-11-2009, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Denny


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)